Nie potrafi, bo nie mam obrotomierza.ArA pisze:zgubek pisze:A co nakreciles jakis o Corsie i bedziesz w kinie pokazywal?ArA pisze: to powodzenia![]()
a na film idz do kina
![]()
![]()
a twoja tez tak potrafi ?
![]()
![]()
A do czego mi to potrzebne?Jak ma tak pokazywac jak u Ciebie, czyli nie wiadomo co to wole wcale nie miec.ArA pisze:załóż i sie pochwalzgubek pisze:Nie potrafi, bo nie mam obrotomierza.ArA pisze:![]()
![]()
a twoja tez tak potrafi ?
![]()
![]()
o, popatrz.. udalo sie pokazac jakis film na forum.. ten fajny, no wiesz - o obrotomierzu i jego przygodach z przydlugim tytulem zanim cos na tym filmie widac.. czyzby twoj samochod nie jezdzil, ze nie mozesz nam tego pokazac?ArA pisze:to nie jeżdzi to zapier.............
niestety na forum się nieda pokazać
No pewnie ze sie kreci,a myslales ze co jaja sobie z Ciebie robie?Arts wymienil szafe, ktora musiala byc od samochodu z jakims innym silnikiem i kreci sie identyko,przeciez nie kreci sie tak od tego ze tam masz 2.0, tylko licznik nie jest przystosowany do tego silnika i uwazam ze nie jest to az takie fajne zeby to pokazywac na forum.I trzeba podejsc z jajem a nie od razu sie rzucac.Poprosilem Cie zebys zapodal jakis film jak Corsa jezdzi a Ty od razu zaczales sie rzucac tekstami na film idz sobie do kina.A Ty co bys sobie pomyslal jakby ktos Ci rzucal takie teksty?ArA pisze: jeżeli u ciebie obrotek tak kręci to spokomoje Gratulacje
Czyli od razu bylo tak napisac ze wszedles tu po to zeby pokazac ze wlozyles 2.0 i ze jestes kozak.Nie Ty pierwszy i nie ostatni.ArA pisze:jak weszłem na to forum i zapytałem o to co i jak jest potrzebne do tego SWAPA było wielkie HAHAHAH!!!
z felgami było podobnie że się nie zmieszczą itd. a jednak jest wszytsko ok więc niewiem kto jest Kozak a kto nie
ERROR ten silnik kręci sie do 7800 i nie jest to problem obrotkazgubek pisze:No pewnie ze sie kreci,a myslales ze co jaja sobie z Ciebie robie?Arts wymienil szafe, ktora musiala byc od samochodu z jakims innym silnikiem i kreci sie identyko,przeciez nie kreci sie tak od tego ze tam masz 2.0, tylko licznik nie jest przystosowany do tego silnika i uwazam ze nie jest to az takie fajne zeby to pokazywac na forum.I trzeba podejsc z jajem a nie od razu sie rzucac.Poprosilem Cie zebys zapodal jakis film jak Corsa jezdzi a Ty od razu zaczales sie rzucac tekstami na film idz sobie do kina.A Ty co bys sobie pomyslal jakby ktos Ci rzucal takie teksty?ArA pisze: jeżeli u ciebie obrotek tak kręci to spokomoje Gratulacje
A ten Twoj pierwszy post i tekst "milego smiania zycze" o co wogole Ci chodzilo?Troche kiepski poczatek jak na chec pokazania tego co sie skonczylo, ja wywnioskowalem z tego ze "tak sie smialiscie to zobaczcie teraz" a jak Cie poprosilismy o filmik jak Corsa jezdzi (bo obrotomierz to nie jest za ciekawe do ogladania) to zaczales jakies glupie zagrywki.
Wiec przejzyj swoje posty i poczytaj je jeszcze raz i pomysl kto kogo.
Czyli od razu bylo tak napisac ze wszedles tu po to zeby pokazac ze wlozyles 2.0 i ze jestes kozak.Nie Ty pierwszy i nie ostatni.ArA pisze:jak weszłem na to forum i zapytałem o to co i jak jest potrzebne do tego SWAPA było wielkie HAHAHAH!!!
z felgami było podobnie że się nie zmieszczą itd. a jednak jest wszytsko ok więc niewiem kto jest Kozak a kto nie
A poza tym Twoj ton wypowiadania sie jakos od razu mi nie podszedl.
na to pytanie masz odpowiedz wyżejA ten Twoj pierwszy post i tekst "milego smiania zycze" o co wogole Ci chodzilo?
no wlasnie.. zastanow sie.. i pomysl 2 razy zanim napiszesz cos rownie madrego po raz kolejny. ja pasuje i obiecuje, ze juz nigdy nie zajrze do zadnego twojego watku z 2 powodow:ArA pisze:co do wqrw........ to przejrzyj posty dokładnie i zastanów się kto kogo![]()
krecisz silnik do prawie 8000rpm na seryjnych sprezynkach zaworowych i walkach? ciekawe jakie przedmuchy tam masz z powodu niedomykania sie zaworow..ArA pisze:ERROR ten silnik kręci sie do 7800 i nie jest to problem obrotka![]()