może nie klubowa ale .........

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Post autor: Porszak »

Artsa to nawet do 9k obr sie dokreci, a zyje dopiero od 2 :lol: . tak chyba Twoja nie potrafi :oko:
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
ArA
Świeżak
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: ArA »

zgubek pisze:
ArA pisze:
zgubek pisze:Pokaz jakis film jak to smiga, tak to potrafi nawet Artsa 1.0 :oko:
to powodzenia :lol: :lol: a na film idz do kina :oko:
A co nakreciles jakis o Corsie i bedziesz w kinie pokazywal?
:lol: :lol: :lol: a twoja tez tak potrafi ? :lol: :lol: :lol:
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

ee tam cos slabo ta wskazowka lata .... nawet nie dokreca sie do konca i nie staje na chwile hahaha
trzeba bedzie zrobic fote jak maxymalnie wychyla sie obrotek :lol: :lol: :lol:
moze w IMAX puszcza "CORSA 3D" :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

Post autor: zgubek »

ArA pisze:
zgubek pisze:
ArA pisze: to powodzenia :lol: :lol: a na film idz do kina :oko:
A co nakreciles jakis o Corsie i bedziesz w kinie pokazywal?
Nie potrafi, bo nie mam obrotomierza.
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
ArA
Świeżak
Kontakt:

zgubek pisze:
ArA pisze:
zgubek pisze: A co nakreciles jakis o Corsie i bedziesz w kinie pokazywal?
załóż i sie pochwal :oko:
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

ArA pisze:
zgubek pisze:
ArA pisze: :lol: :lol: :lol: a twoja tez tak potrafi ? :lol: :lol: :lol:
A do czego mi to potrzebne?Jak ma tak pokazywac jak u Ciebie, czyli nie wiadomo co to wole wcale nie miec.
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
ArA
Świeżak
Kontakt:

zgubek pisze:
ArA pisze:
zgubek pisze: Nie potrafi, bo nie mam obrotomierza.
A do czego mi to potrzebne?Jak ma tak pokazywac jak u Ciebie, czyli nie wiadomo co to wole wcale nie miec.
no comment :lol: :lol: :oko:
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau

Post autor: !markos »

wiesz co ara.. ugryzlem sie juz w tym temacie z 10 razy w jezyk, ale zadam ci to pytanie, bo strasznie mnie to nurtuje..

czy w zyciu codziennym tak samo wkurwiasz ludzi dookola siebie jak tutaj?

wbijasz sie na forum po raz DRUGI i tak samo jak wtedy - kozaczysz i masz wszystko najfajniejsze. masz supercorse biedronke, strasznie zapierdala, ale nie mozesz tego pokazac na forum, bo costam, ale za to masz bajerancki obrotomierz, ktory.. hmm.. kreci sie tak samo jak moj od lewej do prawej. cos w nim jest zajebistego, co pominalem? czy jedyna rzecz, ktora POTRAFI twoja superszybka corsa to krecenie obrotomierzem od lewej do prawej, czy moze tez jezdzi do przodu, albo moze chociaz do tylu..?
ArA pisze:to nie jeżdzi to zapier.............
niestety na forum się nieda pokazać
o, popatrz.. udalo sie pokazac jakis film na forum.. ten fajny, no wiesz - o obrotomierzu i jego przygodach z przydlugim tytulem zanim cos na tym filmie widac.. czyzby twoj samochod nie jezdzil, ze nie mozesz nam tego pokazac?
Obrazek
arts
Forum Master
Kontakt:

Markos :)2 nieda sie ugrysc w jezyk ... swiete slowa
Jak napisal markos ponownie zaczynasz kozaczyc ..... i do tego czym ?? obrotkiem i jakimis fotkami ala Zender :lol:
Lepszym wyborem bylo by pokazanie jak to jedzi, bo jak wyglada to juz wiemy :oko: a nie glupie przycinki
ArA
Świeżak
Kontakt:

no własnie jestem na forum 2 raz i powiem tyle ze cokolwiek by ktos nie napisał jak jest "nowy" odrazu jest beeee....... co do wqrw........ to przejrzyj posty dokładnie i zastanów się kto kogo :oko: jeżeli u ciebie obrotek tak kręci to spoko :oko: moje Gratulacje ! nie kozacze tylko w zwyczajny sposób chciałem pokazać że skończyłem robić to o co pytałem pare miesięcy temu ( chyba że to cię wqr.... :lol: ) co do jazdy - hmmm... jeżdzi niby czemu miała by nie jeżdzic ? nie mówiłem ze to auto jest THE BEST !!! (chociaż dla mnie jest) ale jest więcej aut tego typu w Polsce i poza :oko:

jak weszłem na to forum i zapytałem o to co i jak jest potrzebne do tego SWAPA było wielkie HAHAHAH!!!
z felgami było podobnie że się nie zmieszczą itd. a jednak jest wszytsko ok więc niewiem kto jest Kozak a kto nie :oko:

tyle w temacie kto kogo wqr........ EOT
arts
Forum Master
Kontakt:

Kozakiem trzeba sie urodzic :oko:
a wogle koncze udzial w tej dyskusji pozdr
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

ArA pisze: jeżeli u ciebie obrotek tak kręci to spoko :oko: moje Gratulacje
No pewnie ze sie kreci,a myslales ze co jaja sobie z Ciebie robie?Arts wymienil szafe, ktora musiala byc od samochodu z jakims innym silnikiem i kreci sie identyko,przeciez nie kreci sie tak od tego ze tam masz 2.0, tylko licznik nie jest przystosowany do tego silnika i uwazam ze nie jest to az takie fajne zeby to pokazywac na forum.I trzeba podejsc z jajem a nie od razu sie rzucac.Poprosilem Cie zebys zapodal jakis film jak Corsa jezdzi a Ty od razu zaczales sie rzucac tekstami na film idz sobie do kina.A Ty co bys sobie pomyslal jakby ktos Ci rzucal takie teksty?
A ten Twoj pierwszy post i tekst "milego smiania zycze" o co wogole Ci chodzilo?Troche kiepski poczatek jak na chec pokazania tego co sie skonczylo, ja wywnioskowalem z tego ze "tak sie smialiscie to zobaczcie teraz" a jak Cie poprosilismy o filmik jak Corsa jezdzi (bo obrotomierz to nie jest za ciekawe do ogladania) to zaczales jakies glupie zagrywki.
Wiec przejzyj swoje posty i poczytaj je jeszcze raz i pomysl kto kogo.
ArA pisze:jak weszłem na to forum i zapytałem o to co i jak jest potrzebne do tego SWAPA było wielkie HAHAHAH!!!
z felgami było podobnie że się nie zmieszczą itd. a jednak jest wszytsko ok więc niewiem kto jest Kozak a kto nie
Czyli od razu bylo tak napisac ze wszedles tu po to zeby pokazac ze wlozyles 2.0 i ze jestes kozak.Nie Ty pierwszy i nie ostatni.
A poza tym Twoj ton wypowiadania sie jakos od razu mi nie podszedl.
ArA
Świeżak
Kontakt:

zgubek pisze:
ArA pisze: jeżeli u ciebie obrotek tak kręci to spoko :oko: moje Gratulacje
No pewnie ze sie kreci,a myslales ze co jaja sobie z Ciebie robie?Arts wymienil szafe, ktora musiala byc od samochodu z jakims innym silnikiem i kreci sie identyko,przeciez nie kreci sie tak od tego ze tam masz 2.0, tylko licznik nie jest przystosowany do tego silnika i uwazam ze nie jest to az takie fajne zeby to pokazywac na forum.I trzeba podejsc z jajem a nie od razu sie rzucac.Poprosilem Cie zebys zapodal jakis film jak Corsa jezdzi a Ty od razu zaczales sie rzucac tekstami na film idz sobie do kina.A Ty co bys sobie pomyslal jakby ktos Ci rzucal takie teksty?
A ten Twoj pierwszy post i tekst "milego smiania zycze" o co wogole Ci chodzilo?Troche kiepski poczatek jak na chec pokazania tego co sie skonczylo, ja wywnioskowalem z tego ze "tak sie smialiscie to zobaczcie teraz" a jak Cie poprosilismy o filmik jak Corsa jezdzi (bo obrotomierz to nie jest za ciekawe do ogladania) to zaczales jakies glupie zagrywki.
Wiec przejzyj swoje posty i poczytaj je jeszcze raz i pomysl kto kogo.
ArA pisze:jak weszłem na to forum i zapytałem o to co i jak jest potrzebne do tego SWAPA było wielkie HAHAHAH!!!
z felgami było podobnie że się nie zmieszczą itd. a jednak jest wszytsko ok więc niewiem kto jest Kozak a kto nie
Czyli od razu bylo tak napisac ze wszedles tu po to zeby pokazac ze wlozyles 2.0 i ze jestes kozak.Nie Ty pierwszy i nie ostatni.
A poza tym Twoj ton wypowiadania sie jakos od razu mi nie podszedl.
ERROR ten silnik kręci sie do 7800 i nie jest to problem obrotka :oko:

zreszta wrzuce wykres juz niedługo :oko:

co do Kozaka totalna pomyłka , nie miałem nigdy chęci zostania i nigdy nie bede miał bo myœle ze to cos gorszego a nie lepszego
A ten Twoj pierwszy post i tekst "milego smiania zycze" o co wogole Ci chodzilo?
na to pytanie masz odpowiedz wyżej
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

proszę się troszke pohamować bo nie chcę zamykać tego wątku
c20mboT
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau

Post autor: !markos »

ArA pisze:co do wqrw........ to przejrzyj posty dokładnie i zastanów się kto kogo :oko:
no wlasnie.. zastanow sie.. i pomysl 2 razy zanim napiszesz cos rownie madrego po raz kolejny. ja pasuje i obiecuje, ze juz nigdy nie zajrze do zadnego twojego watku z 2 powodow:
1. nie mozna sie z nich niczego dowiedziec
2. za kazdym razem jest jakas jazda i watek predzej czy pozniej zostaje zablokowany, bo jestes uparty jak osiol i nadal mamroczesz po swojemu

jesli jeszcze tego nie zauwazyles:
jazda nie dotyczy kazdego nowego uzytkownika forum. dotyczy ona tylko ciebie. i to juz po raz kolejny. poprzedni watek zostal zamkniety, bo narobiles z nim na spole z jakims innym oszolomem niezlego balaganu. naucz sie na bledach i zejdz troche z tonu - to taka dobra rada, zeby ograniczyc pracy moderatorom. a ja bede spokojniej podchodzil do wszystkich nowych uzytkownikow pod jednym warunkiem: ich egzystencja na forum bedzie zgodna z netykieta i naszym forumowym regulaminem. nie umiesz sie podporzadkowac - nie pisz.
ArA pisze:ERROR ten silnik kręci sie do 7800 i nie jest to problem obrotka :oko:
krecisz silnik do prawie 8000rpm na seryjnych sprezynkach zaworowych i walkach? ciekawe jakie przedmuchy tam masz z powodu niedomykania sie zaworow.. :zakrecony:
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Corsa Klub”