Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dzis chcialem zalozyc felgi stalowe 13 o szerokosci 5 cali z opona 175/70 i mi sie nie udalo... z przodu przy skrecaniu obciera o nadkole :0 :0 mam problem bo kupilem stalowki 5,5 cala i nie wiem jakie zalozyc na nie opony zeby bylo ok a zapomnialem dodac ze jest zawiecha 60/40
UcHO pisze:ja jeżdziłem na takiej oponie przy et 38 i nie obcierało, wiec nie wiem co u Ciebie jest, z drugiej strony ET 45 do golfa pasuje?? nie za duze??
nie wiem wlasnie co jest... bede probowal z jakimis waskimi oponkami (figurowki) , w golfie takie byly i pasowaly z tym et
!markos pisze:et 45 MUSI pasowac. seryjne felgi w corsie to et 49.
w ktorym miejscu opona trze o nadkole?
wiem ze seryjne et to 49 dlatego bylem zdziwony :0 ze cos obciera... obciera w srodku przy skrecaniu...tak jakby byl za duzy profil opony... swoja droga to 175/70 to wielkie balony
kristo pisze:Wielkie balony?? Przecież to są pontony!!
Masz o 4 centy większą średnice niż na seryjnych kapciach + gleba
seryjne kapcie jaki maja wlasnie profil?? bo szerokosc z tego co pamietam to 145 :0 (do jazdy na lodzie ) jakie najwezsze opony moge zalozyc na felgi 5,5 cala
polecam 175/50/13 do tego fela 8j oponka bardzo ładnie się rozchodzi tylko troszeczke wystaje -corsa a nie wiem jak w b:), fajnie to wygląda tylko konkretna gleba musi byc
Anal pisze:polecam 175/50/13 do tego fela 8j oponka bardzo ładnie się rozchodzi tylko troszeczke wystaje -corsa a nie wiem jak w b:), fajnie to wygląda tylko konkretna gleba musi byc
tak wiem ze fela 8 i wszysttko sie pieknie rozchodzi... tyle ze ja kupilem stalowki i powoli sie przymierzam do zimy... wiec na zime Twoja propozycja sie niestety nie nadaje