Zmiana skrzyni 4-biegowej na 5

Wszystkie informacje o elementach układu napędowego i skrzyniach biegów montowanych w Corsie A.
ODPOWIEDZ
el-studento
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Zmiana skrzyni 4-biegowej na 5

Post autor: el-studento »

mam problemo moja corsita ma tylko 4 biegi, a przy 120 piatka az sie prosi o wbicie, szkoda mi jej wiec pytam gdzie dostane skrzynke 5 biegowa i ile bedzie to kosztowalo, wogole czy sa takie skrzynki do modelu A 1990 12i (a najlepiej w szczecinie

pozdrawiamy ja i moja kobieta corsita
CORSA A RULLES... tylko robic nie ma komu
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

Chlop poszukaj w archiwum o skrzyniach juz na pewno cos bylo.Teraz masz pewnie skrzynie f10 4-biegowa,musisz poszukac f10 5-biegowa.Jestes ze Szczecina to chyba na szrotach stoja corsy a :-?
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Post autor: CRITERS »

ELO ja mam do sprzedania takową skrzynie F10 5 biegów bo zostałą mi po SWAPIE razem z silnikiem c12nz itd. więc jak chcesz to moge Ci ją wysłać za pobraniem za jakieś 100pln plus koszty przesyłki. Jak jesteś zainteresowany to odezwij się do mnie na gg albo na priv żeby więcej nie zaśmiecać forum.
Pozdrowienia przesyła Criters
Anal
Nowy
Kontakt:

Re: corsa 4 biegi przerobic na 5, da sie???

Post autor: Anal »

el-studento pisze:mam problemo moja corsita ma tylko 4 biegi, a przy 120 piatka az sie prosi o wbicie, szkoda mi jej wiec pytam gdzie dostane skrzynke 5 biegowa i ile bedzie to kosztowalo, wogole czy sa takie skrzynki do modelu A 1990 12i (a najlepiej w szczecinie
a jaką masz skrzynke F10?bo może masz wduszaną 5,ja ostatnio widziałem taka skrzynke u koleżanki w corsia a 1.4 z 92r.
Ps. spotkał sie ktoś z taką skrzynką?
Corsa B c20se
Mulder
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Mulder »

nie medrkujcie tyle :P potrzebujesz nowa skrzynie a ta 100 to jak za darmo, za przesylke zaplacisz ok 50 PLN wiec bierz ja i sie nie zastanawiaj dwa razy, przy okazji zmiany skrzyni pamietaj o zmianie uszczelniaczy na polosiachi oczywiscie zalac BRAND NEW olej do skrzynki :-) :)21
:)17 OPEL KADETT C14NZ :)17
____//c14nz@o2.pl\\____
--->===KTK #9===<---
ODPOWIEDZ

Wróć do „Układ Napędowy”