Da się przerobić na wersję po lifcie?
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Da się przerobić na wersję po lifcie?
Szukałem i nie udało mi sie znaleźć w archiwum Może źle szukałem...
Ale wracając do tematu: Czy da się przerobić wersję przed liftem na taką z rocznika 91-93 ? Pytam bo starsze są tańsze a te nowsze nosy mi sie bardziej podobają Tzn. przerobić przód pewnie się da tylko czy dużo z tym kłopotu? Ostatnio widziałem chyba taką Corse ale dość śmiesznie to wyglądało... Nie wiem czy to kiepsko przerobione było czy poprostu inaczej sie nie dało. I dziwie się że nikt wczesniej o to nie pytał
PS. o deske rozdzielczą nie pytam bo to wiem że da sie bez większych kłopotów zamienić
Ale wracając do tematu: Czy da się przerobić wersję przed liftem na taką z rocznika 91-93 ? Pytam bo starsze są tańsze a te nowsze nosy mi sie bardziej podobają Tzn. przerobić przód pewnie się da tylko czy dużo z tym kłopotu? Ostatnio widziałem chyba taką Corse ale dość śmiesznie to wyglądało... Nie wiem czy to kiepsko przerobione było czy poprostu inaczej sie nie dało. I dziwie się że nikt wczesniej o to nie pytał
PS. o deske rozdzielczą nie pytam bo to wiem że da sie bez większych kłopotów zamienić
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
tak bo tamta byla zardzewiala... maski sa takie same...UhU pisze:widze że maske chyba też zmieniłeś bo ma inny kolor niż ta wcześniejsza.
Dzieki juhol !!!
bylo minelo... teraz jest czarnaboxer pisze:JUHol widze ze masz lakier CAMELEON Ja tez tak mam dzisial lakiernik powinien sie za to wziąć i nińka bedzie cała czerwona
faktHiv pisze:Juhol zapomniałeś dodać atrapę jeszcze
poszukam - mysle ze bedzie gdzies[/quote]Hiv pisze:A tak w ogóle to widzę, że pozbyłeś się feli od GSi. Może został ci jakiś plastikowy deklielek który zasłania środek???
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
super sie prezentuje z tym nowym przodem ))
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/