Moja Czorsa jedzie do blacharki jakoś na dniach........
DANGER: Spoty w 100licy
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja w tym tygodniu nie dam rady, mam za duzy nawal zajec.W nastepna srode bardzo chetnie 
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie zamierzona, tylko od gumisia sie nauczyles
a moze zeby wszystkim nie zmarzly dupy to w koncu jakies rozsadniejsze miejsce pod dachem sobie znajdziemy? rozwala mnie umawianie sie w mroz na stacji benzynowej, na ktorej stoi znak zakazu postoju dluzej niz 3 minuty, a przy okazji najczesciej zaraz obok stoi policja
jesli juz taka ukochana jest ta galeria mokotow, to moze chociaz na dolnym parkingu? i nie z brzegu, bo tam najzimniej...
a moze zeby wszystkim nie zmarzly dupy to w koncu jakies rozsadniejsze miejsce pod dachem sobie znajdziemy? rozwala mnie umawianie sie w mroz na stacji benzynowej, na ktorej stoi znak zakazu postoju dluzej niz 3 minuty, a przy okazji najczesciej zaraz obok stoi policja
jesli juz taka ukochana jest ta galeria mokotow, to moze chociaz na dolnym parkingu? i nie z brzegu, bo tam najzimniej...

-
Kamyk2
- Świeżak
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Nie będzie Kyńka choć wiem że się z wami umawiał, w sobotę miał wypadek samochodowy. Wracaliśmy z nimi z ich studniówki i kumplowi który prowadził samochód z Kyńkiem i jego dziewczyną zajechał drogę jakiś palant. Omega wpadła w poślizg i rozbiła się kompletnie na słupie. Cud że z tego wyszli wszyscy troje ale Kyniu ma poważnie złamaną noge i szykuje się do operacji więc poleży w szpitalu długo.
P.S. Nie chcę podawać na ogólnym jego numeru koma ale ci co mają niech wyślą mu jakiegoś pociesznego smsa, napewno będzie mu miło bo jest dość mocno podłamany tą nogą. PW i GG wszycy mają.
P.S. Nie chcę podawać na ogólnym jego numeru koma ale ci co mają niech wyślą mu jakiegoś pociesznego smsa, napewno będzie mu miło bo jest dość mocno podłamany tą nogą. PW i GG wszycy mają.