Zagłówki do GSI z wersji po lifcie
- Hiv
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Zagłówki do GSI z wersji po lifcie
Czy zagłówki od corsy A po lifcie(chodzi mi o te obszyte miekkim materiałem, podobnie jak w CB), beda pasowały do moich fotelików w corsie A GSi?
Może znów corsa...
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
Re: Zagłówki
tak - oraz polecam na takiep ytania samemu udzielac sopbie odpowiedziHiv pisze:Czy zagłówki od corsy A po lifcie(chodzi mi o te obszyte miekkim materiałem, podobnie jak w CB), beda pasowały do moich fotelików w corsie A GSi?

corsa A & Audi S3

- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Re: Zagłówki
tzn?qomo pisze:tak - oraz polecam na takiep ytania samemu udzielac sopbie odpowiedziHiv pisze:Czy zagłówki od corsy A po lifcie(chodzi mi o te obszyte miekkim materiałem, podobnie jak w CB), beda pasowały do moich fotelików w corsie A GSi?
Może znów corsa...
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
no perzecierz napisalem ze pasuja~!! chodzilo mi o to: włozyc sprawdzic!"Hiv pisze:Dokładnie... Czy rozstaw otworów i w ogóle te uchwyty w fotelach są takie same?pirat pisze:Qomo, jemu chodzilo o kwestie techniczna a nie estetyczna
sam w swojej drugiej corsie mam zaglowki z tej po lifcie i all gra
corsa A & Audi S3

- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Gdybym miał od kogo przełożyć to pewnie bym przymierzył...qomo pisze:no perzecierz napisalem ze pasuja~!! chodzilo mi o to: włozyc sprawdzic!"Hiv pisze:Dokładnie... Czy rozstaw otworów i w ogóle te uchwyty w fotelach są takie same?pirat pisze:Qomo, jemu chodzilo o kwestie techniczna a nie estetyczna
sam w swojej drugiej corsie mam zaglowki z tej po lifcie i all gra
Krótko i na temat! O to chodziło

Może znów corsa...