1.4 moze nie walilo ogniem jak to robia samochody na podtrzymaniu ale widac bylo ogien w rurze z tylu, zwlaszcza gdy robilo sie ciemniej. w ciagu dnia bardziej bylo slychac dopalanie sie benzyny w wydechu...
c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
no tak... w sumie racja.. nie ma nigdzie w tekscie wrzutu dlaczego jest wow na kuble... moze jesli ktos zachecony lektura zajrzy na strone to sie domysli
1.4 moze nie walilo ogniem jak to robia samochody na podtrzymaniu ale widac bylo ogien w rurze z tylu, zwlaszcza gdy robilo sie ciemniej. w ciagu dnia bardziej bylo slychac dopalanie sie benzyny w wydechu...
c20rsa, czlowieku meeen!
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Mimo że znam chłopaków osobiście to muszę powiedzieć że się strasznie popsuli, mają delikatnie mówiąć olew na klienta.wow pisze:
swoja droga mam pytanie: czy bywasz moze w m plus m?
Głównie chodzi o dostawy z Włoch, bo jeżeli mają to na magazynie to nie ma problemu. Dwa lata temu zamówiłem u nich rozpórkę OMP.... i nawet nie oddzwonili. Chodzą słuchy po Poznaniu że się likwidują powoli...
@Markos- ma być obowiązkowa sesja z soboty- już nawet ma wizje na klip.... 9 rano drzwi się otwierają i wjeźdza do środka.... parę godzin później wyjeżdza wzmocniona o parę koników i niutonków....pierwsza jazda testowa.

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
aaaaach, to niefajnie... powiem o co chodzi: potrzebuje 16 speedline'a, ale to wymaga troche wysilku zeby poznac et, mozliwe konfiguracje itp. a skoro tak sie zlewaja na klientow to moze byc ciezko... porazka... normalnie chce wydac jakies 3000 zeta na felgi i normalnie nie moge bo nie mam gdziekristo pisze:Mimo że znam chłopaków osobiście to muszę powiedzieć że się strasznie popsuli, mają delikatnie mówiąć olew na klienta.wow pisze:
swoja droga mam pytanie: czy bywasz moze w m plus m?
Głównie chodzi o dostawy z Włoch, bo jeżeli mają to na magazynie to nie ma problemu. Dwa lata temu zamówiłem u nich rozpórkę OMP.... i nawet nie oddzwonili. Chodzą słuchy po Poznaniu że się likwidują powoli...
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
hiv: tecnomagnesio to sobie juz wybralem, upatrzylem i wogole sie zakochalem... cos jakby takie:

ale co z tego?
skoro nikt nie sprzedaje tego w polsce...
ze speedline'a takie chcialem:

ale dystrybutorowi sie nie chce...
wiec jesli dostane w 16' takie:

to bede bardzo happy
pirat: hihihihihi... dzieki! dzieki za wiare w moje mozliwosci... powiem szczerze: moglem miec wplyw na to co zostanie napisane, ale jakos nie wiedzialem jak sie zabrac do takiego gazetowego pisania. w polsce obowiazuje taki oficjalny styl pisania nawet o tuningu... gdyby tak nie bylo mysle ze nie mialbym problemu
[/img]

ale co z tego?
ze speedline'a takie chcialem:

ale dystrybutorowi sie nie chce...
wiec jesli dostane w 16' takie:

to bede bardzo happy
pirat: hihihihihi... dzieki! dzieki za wiare w moje mozliwosci... powiem szczerze: moglem miec wplyw na to co zostanie napisane, ale jakos nie wiedzialem jak sie zabrac do takiego gazetowego pisania. w polsce obowiazuje taki oficjalny styl pisania nawet o tuningu... gdyby tak nie bylo mysle ze nie mialbym problemu
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No ja już nie będę pisał tego co myśle ... wszystko już dziś zostało powiedziane
. Moge tylko powiedzieć ... Wow bardzio się cieszę i gratulacja dla całego C20rsa Teamu bo wiem że to wasze wspólne dziecko tak jakby 
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
wielkie dzieki sierako... jeszcze raz
bo moi drodzy... sierako zaraz po tym jak gazetke kupil i rzucil okiem na tekscior normalnie zadzwonil do mnie zeby pogratulowac... mistrz!
zreszta nie pierwszy raz pokazuje ze jest the man... kalendarz tez zamowil jako pierwszy bez mrugniecia powieka
sierako... jestes czlowiek meeen!!!
bo moi drodzy... sierako zaraz po tym jak gazetke kupil i rzucil okiem na tekscior normalnie zadzwonil do mnie zeby pogratulowac... mistrz!
zreszta nie pierwszy raz pokazuje ze jest the man... kalendarz tez zamowil jako pierwszy bez mrugniecia powieka
sierako... jestes czlowiek meeen!!!
c20rsa, czlowieku meeen!
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
@Tomek (wow) właśnie przeczytałem artykuł... ciekawy, podoba mi się ten tekst "...z głośnym rykiem Corsa stanowiła postrach na ulicy..."
fajne zdiecie nad artykułem.
Jeszcze raz gratuluje tego że Corsa została pokazana szerszemu gronu no i życze aby wszystkie plany wypaliły by w nastepnych artykułach było jeszcze wiecej do pokazania upgrade'ów corsy
Jeszcze raz gratuluje tego że Corsa została pokazana szerszemu gronu no i życze aby wszystkie plany wypaliły by w nastepnych artykułach było jeszcze wiecej do pokazania upgrade'ów corsy
Było c14se
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
!markos pisze:beznadziejni jestescie, tylko c20rsa i c20rsa..
@porszak: dzieki meeen
@pirat: nie nooo... polski beardy to mi na maska schlebia... obawiam sie ze nie zasluguje na takie porownanie
@staneq: na pewno bedzie co pokazywac, oj bedzie... dziekuje poki co za dobre slowa!
c20rsa, czlowieku meeen!
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
hahaha jaki zazdrosnik!markos pisze:beznadziejni jestescie, tylko c20rsa i c20rsa..
teraz moja "c18rsa" bedzie modyfikowanawatch out!!
Przyjdzie czas, ze i Ciebie bedziemy chwalic
spoko, nie badz taki skromny... cos mi sie nie chce wierzyc ze na "marnych" 300 konikach sie nie skonczy...wow pisze: @pirat: nie nooo... polski beardy to mi na maska schlebia... obawiam sie ze nie zasluguje na takie porownanie
a propos sniegu, to na legionowie mamy go pod dostatkiem, bo chyba piaskarki zasypalo!markos pisze: no wyszedlbys pojezdzic noooo.. snieg nam stopnieje
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
no dooobra, niech bedzie troszke lansu jeszcze przed swapem
na poczatek megalans! stiker tjuning w najlepszej formie

oczywiscie naklejeczka musiala nawiazywac do "innego samochodu" z c20rsa racing teamu, wiec i czcionka jest identyczna, a pochodzi z vectry b
kilka niezbednych (no, moze za wyjatkiem zapinek
) gratow, zeby spokojnie wracac po swapie do domu..

oraz.. no bo w koncu nie sama moca czlowiek zyje.. rice gadget, czyli zapinki

plan jest taki, zeby z czasem zrobic lekka maske z laminatu i montowac ja na 4 zapinki.. narazie mam tylko jeden komplecik, ale drugi powinien pojawic sie niebawem
no kurna.. jakos w koncu musze sobie odjac te zbedne kilogramy, ktore przyjda razem z nowym silnikiem, nie?
i akumulator leci do bagaznika...
na poczatek megalans! stiker tjuning w najlepszej formie

oczywiscie naklejeczka musiala nawiazywac do "innego samochodu" z c20rsa racing teamu, wiec i czcionka jest identyczna, a pochodzi z vectry b
kilka niezbednych (no, moze za wyjatkiem zapinek

oraz.. no bo w koncu nie sama moca czlowiek zyje.. rice gadget, czyli zapinki

plan jest taki, zeby z czasem zrobic lekka maske z laminatu i montowac ja na 4 zapinki.. narazie mam tylko jeden komplecik, ale drugi powinien pojawic sie niebawem
no kurna.. jakos w koncu musze sobie odjac te zbedne kilogramy, ktore przyjda razem z nowym silnikiem, nie?
i akumulator leci do bagaznika...

-
REN
- Weteran
- Kontakt:
mam goscia ktory wszystko moze sprowadzic z niemiec po cenach katalogowych, ja w poniedzialek odbieram komplet felg Schmidt z oponkami Bridgestone Potenza niestety S-02 bo S-03 jeszcze nie ma w tym rozmiarzewow pisze:ale co z tego?skoro nikt nie sprzedaje tego w polsce...
a oto i felgi ktore sobie wybralem:

c20mboT