Corsa ile, gdzie i jak?
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Flipper
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Musisz miec okolo 10.000 zeby myslec powaznie o Corsie A GSi w dobrym stanie (oczywiscie mysle tutaj o sprowadzeniu z zagranicy), lub zajrzec pod adres http://www.corsa.silesianet.pl
proponuje zajrzec rowniez na http://www.mobile.de - kolega moze ci cos przywiezc..... zajmuje sie tym
proponuje zajrzec rowniez na http://www.mobile.de - kolega moze ci cos przywiezc..... zajmuje sie tym

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
To jeszcze raz ja.
A jeżeli chodzi o Corse A, ale z jakimś słabszym silnikiem (niestety brak kasy zmusza mnie do rezygnacji z czegoś) to jak wyglądają kwestie cenowe? Btw - widziałem dziś superek Corse A i jeszcze bardziej sie przekonałem do niej:)Muszę coś wymyśleć i wymienić samochód.
Sierak
member of WWL Tuning #006
A jeżeli chodzi o Corse A, ale z jakimś słabszym silnikiem (niestety brak kasy zmusza mnie do rezygnacji z czegoś) to jak wyglądają kwestie cenowe? Btw - widziałem dziś superek Corse A i jeszcze bardziej sie przekonałem do niej:)Muszę coś wymyśleć i wymienić samochód.
Sierak
member of WWL Tuning #006
-
- Nowy
Sierak, nie słuchaj Pabla :uśmiech:. Te "niejedne furki" , które jak to mówi "objeżdża" to w większości maluchy i CC700 :uśmiech:. W przypływie dobrego tylnego wiatru to jest szansa zbliżyć się nawet do CC900 :uśmiech:. Zdarza się co prawda "objechać" Sportingi, ale... jak stoją :uśmiech:.
"...Wenn wir durch die City düsen,
süßen Ladies uns mit Küsschen grüßen..."
süßen Ladies uns mit Küsschen grüßen..."
-
- Swój
- Kontakt:
Nie qumam. :)16 Mówicie że corsa A 1.2 jest niczym tylko tyle że się jezdzi ?.NIE NIE NIE NIE nie zgodze się z wami
A corsą 1.6 nie jezdziłem . A Retox twierdzi że to nic nie potrafi, z takiego silnika jaki mam w swojej corsie A 1.2 to ja jestem zadowolony. Acha Flipper a ty co wyskoczyleś z silnikiem 1.6 EFI ?? jeśli jest mowa o silniku 1.2 ?..
JESTEM ZDENERWOWANY

JESTEM ZDENERWOWANY

-
- Swój
- Kontakt:
Ale retox odradza kupno corsy z silnikiem 1.2 a ja taki mam i jestem zadowolony. Chłopakowi zależy na taniej eksploatacji samochodu a tu wyskakują z pojemnościami 2.0. Mi ten silnik się dobrze sprawuje i będę go polecał. TO TYLE ODEMNIE
Pozdrawiam. A co do BOREK to napisałem że niestety ale mnie nie będzie mam taką pracę że nie mogę :)16
Pozdrawiam. A co do BOREK to napisałem że niestety ale mnie nie będzie mam taką pracę że nie mogę :)16

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Rzeczywiście zależy mi na tanim zakupie ale jak poczekam troszke (czytaj do konca wakacji) to istnieje duze prawdopodobieństwo że będę mówł dużo bardziej zaszaleć jeżeli chodzi w wybór samochodu:))
Co do Borek to pewnie się tam spotkamy bo również sie wybieram.
Co do Borek to pewnie się tam spotkamy bo również sie wybieram.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją