Tak przy okazji : Chcialem wczoraj zamontować zegary od CA przed liftem do mojej strzały ale okazało sie ze są inne kostki. Jeden licznik ma chba 14 pinow a drugi 12.( ten nowy) Wymysliłem zeby przełozyć same kostki
- wtyki pod ten nowy licznik Prawdopodobnie bedzie o 2 kable zaduzo
Dziwna sprawa : Jest 6 wskaźników
Licznik ,obrotek-duze akumulator i olej (same symbole podświetlone w górnym rzedzie) ciecz chlodząca i poziom paliwa ( wskaźniki na dole)
W pasku na dole ś również symbole oleju ( podświetlony) oraz akumulatora ale tam nie ma żarówki ( i chyba nie powinno być).
Po kija są podłączone 2 oleje??????
Zarówka do check enginee jest podłaczona osobno na konektorkach poza drukowanymi ścieżkami.
Do tego licznika musz dorobić tylko uszy bo inaczej go nie zamontuje.
To jest zdjęcie typowego licznika z obrotkiem - na środku 4 wskaźniki a u mnie tylko 2 na dole a w górnych kółkach same kontrolki
http://img108.exs.cx/img108/9241/zegarygsi9xy.jpg
Nie mam dzisiaj cyfraka zeby wszystko opstrykać- moze jutro sie uda
Wymiana licznika
-
PETERS
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Z tego co tu czytałem to wystarczy przełożyć kostki piny są takie same. A tu co?? Widocznie problem stoi po stronie przed liftem - po lifcie.
Powiem Ci tak. Najlepiej skołuj opis złącz jednych zegarów i drugich a wszystko będzie jesne. Ja chce władować zegary od Kadetta (opis kostek mam) ale nie mam opisu złącz z Corsy A. Więc jeśli byś gdzieś trafił na opis tych złącz( od licznika z Corsy A) to prześlij mi.
Powiem Ci tak. Najlepiej skołuj opis złącz jednych zegarów i drugich a wszystko będzie jesne. Ja chce władować zegary od Kadetta (opis kostek mam) ale nie mam opisu złącz z Corsy A. Więc jeśli byś gdzieś trafił na opis tych złącz( od licznika z Corsy A) to prześlij mi.
Corsa A 1.2i 93r.