Jakie radio do furki
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Jakie radio do furki
Sluchajcie mam prosbe poniewaz musze dosc szybko sie zdecydoweac(kwestia kilku godzin) Chodzi o kupno radyjka do furki! czy i jesli tak to jakie byscie polecili tak za 700 zl +/- 150 zl jedyny warunek to obsluga mp3
..::CTM#117::..
-
- Swój
- Kontakt:
niestety na to czasu nie starczy=JUHol= pisze:proponuje firme Max CarAudio na fordonskiej (chyba nie wiem... jak sie leci w kierunku fordonu z centrum) to po prawej stronie jest taka duza flaga Alpine... mysle ze jak im zadasz to pytanie to najlepiej odpowiedza i pokaza....

EDIT: bahamas odpada zupelnie nie podoba mi sie wizualnie
Ostatnio zmieniony 1 kwie 2005, o 22:16 przez Budzio, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Swój
- Kontakt:
Radyjko fajniutkie i nie brzytkie niestety moje musi byc zakupione w sklepie(chodzi o fakture) wiec to konkretne odpada ale nad tym modelem trzeba sie zastanowic. A ogolnie jaka firme byscie polecili ja wacham sie pomiedzy Pioneerem a JVC co jeszcze innego mozna brac pod uwage koszta o ktorych mowilem
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
ja dalej Blaupunkta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45978056
cos takiego tylko ze bahamas ja jestem bardzo zadowolony z niego
cos takiego tylko ze bahamas ja jestem bardzo zadowolony z niego
tja nastał czas spokojnego kombi...