Skany oryginalnych tarcz do "B" bez obr.

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Bronek_84
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Skany oryginalnych tarcz do "B" bez obr.

Post autor: Bronek_84 »

Na wstępie proszę o nie szarpanie sobie nerwów, bo wiadomo, że ten temat wywołuje pioruny z nieba :oko:

Korzystając z chwili wolnego czasu chciałbym wykonać zajefajne, niezbajerowane, eleganckie tarcze w ulubionym kolorze, który nazywa się biały :-D . Do tego celu potrzebuję skany oryginalnych czarnych tarcz. (swoje zmyłem rozpuszczalnikiem :/ ). Przeszukałem sieć (również stronki klubowiczów) i nie znalazłem oryginałów. Chciałem zrobić wszystko od nowa, ponieważ znalezione przezemnie gotowe białe są niestety niedokładne.

Jak by ktoś posiadał takowe skany to bym go ozłocił. Acha, a jakby ktoś z Was znał jeszcze wymiary to by było gites.

Wyniki mojej pracy postaram się opublikować aby wszyscy chętni mieli do nich dostęp (można wrzucić to do jakiegoś serwerka).

Będą one idealnie zrobione, tak że wszystkie linie do wycinania będą wymiarowe i widoczne.

Poszukuję takich bez obrotomierza i prędkościomierz od 20 do 200, liczniki dystansów rozmieszczone symetrycznie. (Jak ktoś ma jakiekolwiek inne niech zapodaje)
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni® :-D
Awatar użytkownika
kamiloooo
Post Mistrz
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: kamiloooo »

posiadam skany zegarow ale od 0 do 200... jakby sie takie przydaly to moge podeslac....
Obrazek
Bronek_84
Nowy
Kontakt:

Post autor: Bronek_84 »

Przydadzą się podsyłaj :)

bronek_84@o2.pl
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni® :-D
Awatar użytkownika
kamiloooo