Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sorki za moze post troche bez sensu ale musze sie z kims podzielic bo zaraz wybuchne! Moje 1.4 opier...ilo 1,5 l oleju przez 2400km po czym jeden cylinder poszedl sie jeb...c i terkocze jak diesel albo traktor jak kto woli tyle ze chyba jeszcze glosniej !!! Juz mam dosyc Jak ktos chcialby mi pomoc to niech sie modli żebym w wakacje złapal dobra robote i mogl sie po nich pozbyc mojej corsy.Moze to malo patriotyczne w naszym klubie ale egzemplarz na ktory trafilem to bagno a nie samochod
uuu zawor Ci poszedl - uderzaj do markosa - chyba ma fajna glowice...(chyba pasuje)
a co do samochodu...naprawde Ci sie nie dziwie - ja kilka razy mialem takie zalamianie i nie dziwie sie ze sie denerwujesz...moja corsa tez sie psuje i naprawde odprowadznie ja do tekigo stanu kosztowalo mnie wiele nerwow i kasssy....powoli do wszystkiego sie dojdzie
Jak uwielbiasz Corse to może sprzedaj tą a kup inny egzemplarz (chociaż i tak nie będziesz miał pewności że nie jest jeszcze gorszy) może A GSi ? A jak nie czujesz potrzeby jeżdżenia wyłącznie Corsą to może zmienić na inne auto...jest dużo fajnych furek. Tylko szkoda wybywać z takiego klubu bo ludzie tutaj są naprawde spoko