mam corse a(1990 r), z zegarami z obrotomierzem, ale ta corsa ma zajechany silnik, chce te zegary zalozyc do corsy p lifcie(1992) ale ta w serii nie ma obrotka, wie ktos moze jaki beda roznice i co trzeba zrobic??
(jak cos to pisac bo cala corsa a na czesci jest)
Przełożenie obrotka do corsy po lifcie:)
-
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Prosze o pomoc-przelozenie obrotka z corsy do corsy:)
\bartus88 pisze:mam corse a(1990 r), z zegarami z obrotomierzem, ale ta corsa ma zajechany silnik, chce te zegary zalozyc do corsy p lifcie(1992) ale ta w serii nie ma obrotka, wie ktos moze jaki beda roznice i co trzeba zrobic??
(jak cos to pisac bo cala corsa a na czesci jest)
z tego co bylo mowione na forum to z tymi zegarami jest ciezko - sa inaczej kabelki(piny) i trzeba chyba wszystko przerabiac - ale poszukaj jeszcze warchiwum bo na bank jest cos na ten temat
corsa A & Audi S3
-
- Swój
Ta seria też miała modele z obrotomierzem!!!!ale ta w serii nie ma obrotka
Chodzi o to, że te stare mają 12 pinów a nowe 13 (czy może odwrotnie) i pojawia się problem poruszany już wiele razy- trzeba mieć opis pinów do jednego licznika i do drugiego - wtedy tylko przemieniasz kabelki i już.
Corsa A 1.2i 93r.
-
- Świeżak
- Kontakt:
kolego jestem na bierzaco bo u siebie wsadzilem Diga z Kadzia
Powiedz ile masz pinow na starej kostce jak 14 to supr nie musisz nic przerabiac przeuz zegary i wepnij wtyczke a jak nie to zapraszam na GG:2294687
Powiedz ile masz pinow na starej kostce jak 14 to supr nie musisz nic przerabiac przeuz zegary i wepnij wtyczke a jak nie to zapraszam na GG:2294687
Błędy w pisowni są celowe, zamierzone, i chronione prawami autorskimi.
Używanie podobnych błędów jest zakazane i bezprawne.
Używanie podobnych błędów jest zakazane i bezprawne.