licznik z kadeta E
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
licznik z kadeta E
Siema mam licznik z kadzia e nie orientujecie sie Kto może mi go podłączyć nie wiem elektryk czy może ktoś inny może ktoś wie bo ja sam niechce sie w to bawić nie zanm sie i pozatym to nie jest proste bo są inne kostki. Zrobie tylko białe tarcze i chce żęby mi kotś to założył. Jak by ktoś wiedział z łodzi gdzie mi to zrobią to z góry dziekuje. Pozdrowionka !!!
Ostatnio zmieniony 29 lip 2005, o 20:23 przez BrawuSS, łącznie zmieniany 1 raz.
Corsa Corsa i jeszcze raz CORSA !!!!
-
- Swój
Hej!! Już o to pytałem kilka razy, wiec poszukaj w archiwum:
- obudowa licznika jest troszkę inna, ale jak digital wchodzi to ten też pewnie po drobnych przeróbkach.
- licznik musi mieć takie samo przełożenie W jak ten stary.
- cała filozofia to podłączenie licznika bo niestety kostki z corsy nie pasują do licznika z kada więc trzeba przerabiać.
- potrzebny Ci będzie opis pinów zegarów z kadetta oraz kostki z corsy.
Do zegarków z kada mam opis, ale niestety nikt niema opisu pinów w budzika z corsy.
Jak nie będziesz w stanie sobie z tym poradzić to chętnie odkupię od Ciebie ten licznik za przystępną cene.
- obudowa licznika jest troszkę inna, ale jak digital wchodzi to ten też pewnie po drobnych przeróbkach.
- licznik musi mieć takie samo przełożenie W jak ten stary.
- cała filozofia to podłączenie licznika bo niestety kostki z corsy nie pasują do licznika z kada więc trzeba przerabiać.
- potrzebny Ci będzie opis pinów zegarów z kadetta oraz kostki z corsy.
Do zegarków z kada mam opis, ale niestety nikt niema opisu pinów w budzika z corsy.
Jak nie będziesz w stanie sobie z tym poradzić to chętnie odkupię od Ciebie ten licznik za przystępną cene.
Corsa A 1.2i 93r.
-
- Nowy
- Kontakt:
a) temat wiadomości powinien określać jej treść, niedopuszczalne są tematy w stylu:"problem", "help" bądź "ale fajne".
Nie miej pretensji do Kurbata za to że Ci tak odpowiedział. Zmień temat na taki który określa treść twojego problemu tak jak jest to napisane w REGULAMINIE.
Pozatym o zmianie licznika było już wiele napisane... Szukajka nie gryzie, archiwum też nie
Nie miej pretensji do Kurbata za to że Ci tak odpowiedział. Zmień temat na taki który określa treść twojego problemu tak jak jest to napisane w REGULAMINIE.
Pozatym o zmianie licznika było już wiele napisane... Szukajka nie gryzie, archiwum też nie