Przedstawiam moje male CA IR:D NOWE FOTY KOMPA I PRZEPLYWKI

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: YAQB »

Staneq pisze:bo dla nas 1.6 (z jakimis szczurowymi 100ps) to nic specjalnego nikogogo to nie kręci, nikt sie tym nie fascynuje to poprostu seria ot co..
hehehe - lepsze jest c14se nie ? :-P Tak, tak Staneq Ty klamczuszku :-D
CTM #204
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Oho... cos czuje, ze daliscie sie sprowokowac :zakrecony:

Staneq ma racje, dostales odpowiedzi i od AdamaXXL, i od Kristo, a Tobie bylo nadal malo teorii.

btw: nawet postawienie samochodow w wyscigu rownoleglym nie daje odpowiedzi na Twoje pytanie, bo rowniez liczy sie to, kto siedzi za fajera.

Najwyzsza pora zamknac ten temat. Jak sprawdzicie co i jak, dajcie znac na PW, to dokleje tu info jako ciekawostke.
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

opium24 pisze: bo moja jest irmschera a GSI ma seryjnie 103KM wiec watpie zeby irmszer bawil sie w tuning zeby dorzucic 3-6KM
CA GSI z silnikiem C16SE albo E16SE na pewno nie ma 103KM tylko 98(C16SE) albo 101(E16SE) z tego ja ja się orientuje.

A jezeli chodzi o Irmshera (ale nie jestem pewien) to C16SEI ma 106PS oraz 135 moment.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Zablokowany

Wróć do „Luźne rozmowy”