a chciałbym stożek i cos takiego...

Co będzie mi potrzebne do przeróbki?
Nie bedzie problemów ze stożkiem i instalką gazową?[/url]
Jakoś w archiwum nic nie mogę się doszukać...=JUHol= pisze:było juz ze 100 razy o tym pisane...![]()
stozek i gaz? hmm... srednio... dmuchnij w dolot i zobacz czy nie gasnie ci silnik... gazownikiem nie jestem ale z tego co sie orientuje to przy LPG powinno sie maxymalnie ograniczyc ilosc zasysanego powietrza
sierak mi dał za jakieś ogłoszenie...!markos pisze:ano bardzo bym sie zdziwil, szczegolnie, ze masz na koncie jedno ostrzezenie..
Ja mam tak samo, ale tylko na gazie. Na benzynie jest ok. Jaki z tego wniosek ... ? ...._balt_ pisze:panowie to ja tez mam pytanie
na lpg jezdzi mi auto niezle ale na benzynie sie pierdzieli i przydlawia sie przy 3 tys obr czy , wyjasniam ze u mnie miedzy przeplywomierzem a pucha filtra jest zalozony mikser gazowy czy to mozliwie ze mikser dziala jak zwerzka i dlatego na bezynie mi sie dlawi ??
Miałem to samo...u mnie to był filtr paliwa do wymiany._balt_ pisze:panowie to ja tez mam pytanie
na lpg jezdzi mi auto niezle ale na benzynie sie pierdzieli i przydlawia sie przy 3 tys obr czy , wyjasniam ze u mnie miedzy przeplywomierzem a pucha filtra jest zalozony mikser gazowy czy to mozliwie ze mikser dziala jak zwerzka i dlatego na bezynie mi sie dlawi ??
loosStaneq pisze:..gaz do kuchenek i pompowanie balonów a benzyna do autaYAQB pisze:Ja mam tak samo, ale tylko na gazie. Na benzynie jest ok. Jaki z tego wniosek ... ? ....![]()
![]()
sorry Yaqb ale nie mogłem![]()
A chcesz tak jak u mnie było?? Stożek też mogę załatwić. Wal na GG.el-studento pisze:ha ha jak kula w plot
gdzie w szczecinie stozek kupic tani jakis i ta rure od niegow kolobrzegu nic takiego nie ma
odebralem samochod od mechanika i bez filtra jezdrze !!! se wlot bandarzem pare razy owinelem zeby mi swinstwo jakies do srodka nie nalecialo
do szczecina jakos dojechac musze, paranoja jakas
drugie pytanie
stozek przymocowac czy sobie moze na rurce tak zwisac ?