Witam!
Zajrzalem tu:
http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=37484
i na przyklad tu:
http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=34224
i jeszcze w kilka miejsc, bo jest tego troche w archiwum ...
Sprawa jest oczywiscie banalna - jakie kable WN kupic? W ASO za kpl do c16se wychodzi jakies 300PLN, pewnien sprzedawca z allegro oferowal mi NGK za 175.
Jakich jeszcze producentow mozna wziac pod uwage i czy trzeba/nalezy* koniecznie zaplacic minimum prawie 200 PLN za kable (mysle tu o NGK)?
(* - niepotrzebne skreslic )
Jest jakas tansza alternatywa do nich? Champion pewnie bedzie kosztowal troche ponad 100PLN. Czytalem jeszcze o takich jak janmor, sentech, i tzw "elckie" - kosztuje ponizej 100PLN. Opinie byly rozne - jedni zadowoleni inni pomstowali ...
Najchetnie kupilbym cos dobrze wyposrodkowanego miedzy jakoscia i cena.
Kable zapłonowe
- YAQB
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja o janmorach raczej nie mysle - podalem je bardziej jako tania alternatywe. Natomiast zastanawiam sie czy np NGK za 175 beda lepsze niz nawet mialbym 2-krotnie kupic Sentechy za niecale 80 PLN .. Czy tez moze championy bede duzo lepsze od tych tanich a nie wiele gorsze od NGK? Jak zwykle wszystko kwestia finansow ...
Co do swiec to uzywam od dawna NGK, wiec tutaj nie ma problemu
Co do swiec to uzywam od dawna NGK, wiec tutaj nie ma problemu
CTM #204
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
dokup sobie do swiec kable, bedzie ladnie w komplecie.
ja mam beru, kable jak kable, zadnych problemow nie bylo od wymiany. wczesniejsze padly bardzo szybko, nie wiem co to bylo, ale przypuszczam, ze przy sprzedazy wlozyli do tego samochodu jakies uzywane szczury, ktore zabrali jakiemus klientowi podczas wymiany
ja mam beru, kable jak kable, zadnych problemow nie bylo od wymiany. wczesniejsze padly bardzo szybko, nie wiem co to bylo, ale przypuszczam, ze przy sprzedazy wlozyli do tego samochodu jakies uzywane szczury, ktore zabrali jakiemus klientowi podczas wymiany