geo022 pisze:gejzer-zarzuc tez foty jak mozesz:)
nauczylem się wstawiać fotki to wstawiam

ona była bita z przodu ?? bo jakoś dziwnie zderzak odstaje od lamp ??gejzer6 pisze: nauczylem się wstawiać fotki to wstawiam![]()
i spróbuj mi markos powiedzieć, że to ja jestem ten upartyAdamXXL pisze:
silnikiem o ile wiem jest wszystko ok, ale właściciel uparty
czytajac to forum nie ciezko sie zorientowac ze markos to jedna z najbardziej upartych osob tego wtajemniczonego gronageo022 pisze:
zdąrzylem zauważyć że jest troche upartygejzer6 pisze:
Majk ja mysle, ze nawet jesli byla bita to byla robiona w dojczach u nas nikt by nie zalozyl nowego zderzaka gsi ( z wiadomych wszystkim wzgledow) tylko jakis zwykly..-=m&m=- pisze:ona była bita z przodu ?? bo jakoś dziwnie zderzak odstaje od lamp ??

jasnearts pisze:nie no rozbrajacie mnie z ta byla czy nie byla bita![]()
rownie dobrze ktos zalozyl malo inteligentnie ten zderzak![]()

ja mysle, że chciał odelżyć fure!markos pisze:zeby przymierzyc jakies fajne gustowne kierunkowskazy-=m&m=- pisze:jasnetylko po co ktos zdejmowął zderzak ...

Niekoniecznie, zderzak tak dziwnie odstaje...a właściwie to może nie zderzak odstaje a lampy opadły. Jak wymontujesz z nich silniczki regulacji połazenia to generalnie od spodu się na niczym nie trzymaja i jak od wstrzasów podczas jazdy poluzują się nieco śruby mocowania lamp od góry to tak własnie lampy opadaja że powstaje taka szpara miedzy dołem lampy a zderzakiem. Co jednak nie zmienia faktu, ze jezeli silniczków regulacji brak to brak ich z jakiegoś powodu...np. z takiego ze uległy zniszczeniu podczas dzwona a ze składając auto po kosztach mozna je pominac to zostały np. pominięte.-=m&m=- pisze:
ona była bita z przodu ?? bo jakoś dziwnie zderzak odstaje od lamp ??