Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Witam, mam pytanko
Czy wie ktos gdzie mozna dorobic dekielki do alu takich jak nizej, lub gdzie mozna kupic taki bajer(oprocz allegro). To fele GM ale nie wiem jaki dokladnie model....
Nie wiem jak w innych miastach, ale u mnie w szkole (samochodówka) na warsztatach powinni coś takiego wytoczyć. Tylko u mnie są warsztaty przy szkole, a z tego co wiem, to niektóre szkoły nie mają.
Mysle że dorabiane będą lepsze, bo np., jak ci się zechce wypolerować, albo w chrtom je dać, to odrazu będzie metalowy kapsel (chyba że będziesz robił z tworzywa).
popieram Stanqa -w oplu wcale nie musi to byc drogie -20 zl to pewno nie ale kolo 50 bys pewno dostal -jak oryginal to oryginal a nie jakies dekle supra przemysl to jeszcze:) ewentualnie jezdzij bez -wkoncu w nexi to calkiem bedzie wygladac przyzwoicie (mysle tak gdyz poruszylem wyobraznie )
Dekielki tego samego kolrou rozmiaru itd i wygladaja wiec jestem zadowolony. DrodzY modowie temat mozna zamknac usunac, i zrobic co chcecie (CHYBA ZE JESZCZE KTOS COS BY CHCIAL NAPISAC)