http://aukcja.onet.pl/show_item.php?ite ... s%C5%82any.
Ma ktos może fotki corsy A na felach 14 z zawiasem 60/40 ?
Za wszelkie info dziekuje.
Mi to bardziej wygląda na kupiłem taniej sprzedam drożej a pewnie na żywo go jeszcze nie widziałkristo pisze:Jakiś wadliwy ten zawias chyba- ledwo kupiony przez nowego właściciela a już znawu na allegro![]()
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=89077421
chetnie zobaczyłbym z boku Twoje auto na tym zawiasie bo chcialbym porównać je z moim spax-emBRAWIMEX pisze: Mam zawias z FK i na 14" o profilu 65 przod chowa sie w nadkolu
tył równiez(delikatnie).13" jest na równi z przednim rantem,a w tyle minimalnie rant jest powyzej.
Jak maly da dzis luzu to zrobie fotoGórniol pisze:chetnie zobaczyłbym z boku Twoje auto na tym zawiasie bo chcialbym porównać je z moim spax-emBRAWIMEX pisze: Mam zawias z FK i na 14" o profilu 65 przod chowa sie w nadkolu
tył równiez(delikatnie).13" jest na równi z przednim rantem,a w tyle minimalnie rant jest powyzej.![]()
Przyłączam się do prośby GórniolaGórniol pisze:chetnie zobaczyłbym z boku Twoje auto na tym zawiasie bo chcialbym porównać je z moim spax-emBRAWIMEX pisze: Mam zawias z FK i na 14" o profilu 65 przod chowa sie w nadkolu
tył równiez(delikatnie).13" jest na równi z przednim rantem,a w tyle minimalnie rant jest powyzej.
jak mozesz to zrób jakieś podglądowe foto
pozdro
no po tegorocznej zimie nie da sie jezdzić tym, mozna sie przyzwyczaic ale jak zabiORę zwyklego smiertelnika to po minucie juz sie pyta "CO TU TAK TRZESIE"BRAWIMEX pisze: Jak maly da dzis luzu to zrobie foto![]()
Ale jak dobrze pamietam to chyba masz bardziej glebiasto
O tej porze roku to akuratnie normalnie - mróz i woda robią swoje. Sam to zauważam co roku, że najgorzej jest właśnie teraz, bo w zimie dziury są wypełnione śniegiem/lodem a w lecie jakoś tam połatane. ogólnie powiem nie jest tak źle, tylko sportowy zawias zakładać aż w majuBRAWIMEX pisze:Dzis przez ten zawias prawie zostawilem wydech na drodze![]()
Prosta droga a jednak była koleina