endo pisze:Cytat z dzisiejszego Nowego Dnia:
Artykuł "Urwałeś koło? Teraz walcz o odszkodowanie"
nie wiem, ale wiem, ze:czester 1 pisze:a co ma do tego pkt. 6
takze wiecej pomocnych artykulow w tej gazetce juz nie przeczytacieSzanowni Państwo,
z przykrością informuję, że dzisiaj ukazał się ostatni numer NOWEGO DNIA. Chciałabym się pożegnać z
Państwem i podziękować za współpracę i zaufanie dane naszemu tytułowi.
Z tymi z Państwa, z którymi współpracy nie udało się rozpocząć również dziękuję za życzliwe
podejście i otwartość na kontakt z naszej strony.
Zapraszam do korzystania z innych mediów Agory.
Pozdrawiam Wszystkich Państwa
Kurbat pisze: zobaczcie co mi się w koło wbiło na prostej drodze
dobrze, że nie zdążyłeś stożka założyć bo może Twoje auto zostałoby zakwalifikowane jako rajdoweD12 pisze: powiedział, że auto jest mocno stuningowane ( naklejka CTM )....
...właśnie planowałem ale stwierdziłem, nie mam dolotu to się i ubrudzi i ciepło od silnika będzie brał.-=m&m=- pisze:dobrze, że nie zdążyłeś stożka założyć bo może Twoje auto zostałoby zakwalifikowane jako rajdoweD12 pisze: powiedział, że auto jest mocno stuningowane ( naklejka CTM )....
...właśnie planowałem ale stwierdziłem, nie mam dolotu to się i ubrudzi i ciepło od silnika będzie brał.-=m&m=- pisze:dobrze, że nie zdążyłeś stożka założyć bo może Twoje auto zostałoby zakwalifikowane jako rajdoweD12 pisze: powiedział, że auto jest mocno stuningowane ( naklejka CTM )....