Propozicione
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Propozicione
Wpadłem ostatnio na pomysł , aby umieścić na stronie dział "prasa", gdzie można by było zamieszczać artykuły z gazet o Corsie , ale i nie tylko. Mogłyby być np. skanowane - mam dostęp do skanera i mnóstwo różnych gazet, także różne fajne rzeczy można było by zamieścić.
Osobiście uważam , że pomysł jest super. Mam już częściowo zeskanowany bardzo szczegółowy test opla corsy b z silnikiem 1.2 z auto international z 93r (!). Także napiszcie co o tym myślicie ?
Osobiście uważam , że pomysł jest super. Mam już częściowo zeskanowany bardzo szczegółowy test opla corsy b z silnikiem 1.2 z auto international z 93r (!). Także napiszcie co o tym myślicie ?
"...Wenn wir durch die City düsen,
süßen Ladies uns mit Küsschen grüßen..."
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
jestem za ! 

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
jak cos to ja mam ksiazeczke, lezy u mnie na serwerku ftp://pirx.cofund.org.pl/incoming/
tyle ze to corsy b jest
tyle ze to corsy b jest

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Jasne - pomysly mi sie podobaja, ale problemo to samo
nie wyrabiam z czasem
Jak popatrzycie na daty tworzenia plikow - wszystko zawsze po polnocy
Ja mam bardzo duzo takich materialow tylko z obrobka tego jest problemo.
Mam lepsza propozycja. Zrobmy spot - np. u mnie at home, i zrobmy ze strona do konca na miejscu he ? Oczywiscie potem mozemy isc spokojnie na browara
Zrobimy wszystko na raz bo sam nie wyrobie

Jak popatrzycie na daty tworzenia plikow - wszystko zawsze po polnocy

Ja mam bardzo duzo takich materialow tylko z obrobka tego jest problemo.
Mam lepsza propozycja. Zrobmy spot - np. u mnie at home, i zrobmy ze strona do konca na miejscu he ? Oczywiscie potem mozemy isc spokojnie na browara

Zrobimy wszystko na raz bo sam nie wyrobie

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Ja bym Ci chętnie pomógł w miarę swoich możliwości ale jednak kawałek drogi mam do Ciebie w Warszawy
. Ale rzeczywiście trzeba jakoś to wspólnie zrobić bo samemu to będziesz rok robił i i tak nie skończysz 

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Ja tesz bym chetnie pomógł ale jak jusz to wielokrotnie podkreslałem z komputerami to ja nie jestem za pan brat wiec... Ale też chetnie przyjade i bede za was pił browary bo przeciez wy dopóki nie skończycioe strony to nie mozecie
bo co by wyszło ze strony po pijaku robionej?

CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
-
- Nowy
Z Warszawy do Suchej Beskidzkiej to faktycznie szmat kilosów
, a podejrzewam, że z robienia strony i tak by nic nie wyszło, bo skończyło by się na browarach
. Także Flipp daj znać jak tylko będziesz gotów, a prześlę sporo skanów. I o co chodzi z tą obróbką ?

"...Wenn wir durch die City düsen,
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Retox - chodzi o to, ze duzo materialow jest w angielskim i niemieckim, zdjecia sa w wordzie i pdfie (trzeba wyciagac) 
Generalnie chodzi o przetlumaczenie tekstow z niemieckiego i angielskiego na "nasze". Specjalnie pisze na "nasze" bo teksty oryginalne sa napisane jak dla totalnych neptykow ("to jest mlotek - sluzy do walenia" etc
), a my jestesmy profesjonalistami :0 wiec trzeba przetlumaczyc i poprawic
Postaram sie przygotowac teksty i umieszcze na sajcie do pobrania i przetlumaczenia.
Mam tez duzo materialow innych (prospekty, "how to do..", zwroty etc.) udalo mi sie to wszystko posortowac i teraz tylko trzeba to wszystko powkladac.
Dam znac jak bedzie to na necie. Z filmami na razie bedzie problemo....nie mamy za duzo miejsca na serwerze....ale cos wymyslimy napewno

Generalnie chodzi o przetlumaczenie tekstow z niemieckiego i angielskiego na "nasze". Specjalnie pisze na "nasze" bo teksty oryginalne sa napisane jak dla totalnych neptykow ("to jest mlotek - sluzy do walenia" etc

Postaram sie przygotowac teksty i umieszcze na sajcie do pobrania i przetlumaczenia.
Mam tez duzo materialow innych (prospekty, "how to do..", zwroty etc.) udalo mi sie to wszystko posortowac i teraz tylko trzeba to wszystko powkladac.
Dam znac jak bedzie to na necie. Z filmami na razie bedzie problemo....nie mamy za duzo miejsca na serwerze....ale cos wymyslimy napewno