Kyniek i jego Nexia..... mody wciągaja....
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Hej kyniek ,no ,napewno wyglada lepiej.
Mi sie najbardzie podoba wydech ,super!!!
Sam taki chce ,bo moj caly sprzedalem.
Daj namiary na tego kolesia! jak on brzmi?
Mi sie najbardzie podoba wydech ,super!!!
Sam taki chce ,bo moj caly sprzedalem.
Daj namiary na tego kolesia! jak on brzmi?
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
Witam, jako iz ostatnio malo u nas wiadomosci z zimowych przerobek:::::
dzis przyszedl dzien na kolejne zmagania, niestety ze wzgledu na pogode zakres zmian jest "maly" i powolny.
Na poczatek pbiecane felgi
W zwiazku ze do nexi nie mozna praktycznie nic kupic z fajniejszych zamiennikow serii, trzeba ja wykonac samemu
Tutaj za pomoca lakieru przepuszczajacego swiatlo, sprayu i farelki zrobilem sobie kilka bajerów
Dodatkowo demontarz narazie piora tylnej wycieraczki, pozniej bedzie demontowany silniczek , bo potrzebne miejsce na tylnej klapie
poukladalem foty
mod
dzis przyszedl dzien na kolejne zmagania, niestety ze wzgledu na pogode zakres zmian jest "maly" i powolny.
Na poczatek pbiecane felgi
W zwiazku ze do nexi nie mozna praktycznie nic kupic z fajniejszych zamiennikow serii, trzeba ja wykonac samemu
Tutaj za pomoca lakieru przepuszczajacego swiatlo, sprayu i farelki zrobilem sobie kilka bajerów
Dodatkowo demontarz narazie piora tylnej wycieraczki, pozniej bedzie demontowany silniczek , bo potrzebne miejsce na tylnej klapie
poukladalem foty
mod
tja nastał czas spokojnego kombi...
- kyniek
- Weteran
- Kontakt:
SANDo ne nexia.pl sie pochwale jak bedzie koniec, czylijuz nie dlugo
bo jak narazie jest koniec,
jest juz troszke inna niz na tutejszych fotkach , bo jeszcze nie zdazylem sie pochwalic
a jeszvze jest kilka rzeczy ktore w zaleznosci od kasy bym chcial wsadzic
wiec napewno sie pochwale
ale wielkie dzieki za komentarz i zauwazenie
bo jak narazie jest koniec,
jest juz troszke inna niz na tutejszych fotkach , bo jeszcze nie zdazylem sie pochwalic
a jeszvze jest kilka rzeczy ktore w zaleznosci od kasy bym chcial wsadzic
wiec napewno sie pochwale
ale wielkie dzieki za komentarz i zauwazenie
- All
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
Kyniek super Nexia - duży + za 3 drzwi w hatchbacku - taki nowszy Kadett a do Kadetta mam wielki sentyment
OPEL FAN
Był Kadett jest Corsa..
www.impuls.strefa.pl zespół muzyczny oprawa imprez , bale, wesela itp
Był Kadett jest Corsa..
www.impuls.strefa.pl zespół muzyczny oprawa imprez , bale, wesela itp
- kyniek
- Weteran
- Kontakt:
Więc tak narazie nexia jest skonczona, w garazu leza jeszce springi od AstryF -40 i w planach kubelki, ale narazie nie ma czasu ani kasy na realizacje tych planów.
To powod nie przybycia na Bemowo- urwana rura od kolektora
a tu dzisiejsza sesja
a tutaj ze swoja Młodszą siostra
i sama siostra (no prawie sama)
poukladalem foty
mod
To powod nie przybycia na Bemowo- urwana rura od kolektora
a tu dzisiejsza sesja
a tutaj ze swoja Młodszą siostra
i sama siostra (no prawie sama)
poukladalem foty
mod
- kyniek
- Weteran
- Kontakt:
nie wiem czy to jest ciekawe, poniewaz jest duzo innych ciekawszych projetkow ale sie pochwale bo zawsze sie chwalilem, bo jakos lubie to forum strasznie. otoz ostatnio zaszlo kilka niewielkich srodkowych zmian:
mianowicie wyleciala kierownica na rzecz seryjnej, tamta miala 30cm i balem sie policji, a pozatym naszlo mnie na serie
W KONCU udalo mi sie kupic kubelki , sa z astry F , jeszcze wlacze z tylna kanapa zeby tapicerke przelozyc ale jestem dobrej mysli (komfort siedzen nie porównywalny)
w związku z pasja która poniekad zaraził mnie Pirat nie mogło zabrkanąc zabawy z zegarami, tym razaem zostaly zakupine "profi" biale z podswietlanymi samymi cyferkami na niebiesko,a wskazowki na czerwono. do tego doszedl dodatkowy wskanik w postaci Woltomierza ( wiem ze nie jest to rarytas , ale chcialem go miec bo mam niepewny alternator) i tyle w najblizszych dniach wrzuce fotki, moze ktos z nudów wyrazi opinie
mianowicie wyleciala kierownica na rzecz seryjnej, tamta miala 30cm i balem sie policji, a pozatym naszlo mnie na serie
W KONCU udalo mi sie kupic kubelki , sa z astry F , jeszcze wlacze z tylna kanapa zeby tapicerke przelozyc ale jestem dobrej mysli (komfort siedzen nie porównywalny)
w związku z pasja która poniekad zaraził mnie Pirat nie mogło zabrkanąc zabawy z zegarami, tym razaem zostaly zakupine "profi" biale z podswietlanymi samymi cyferkami na niebiesko,a wskazowki na czerwono. do tego doszedl dodatkowy wskanik w postaci Woltomierza ( wiem ze nie jest to rarytas , ale chcialem go miec bo mam niepewny alternator) i tyle w najblizszych dniach wrzuce fotki, moze ktos z nudów wyrazi opinie