Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
siema.... juz sie wiesci rozeszly wiec nie zaskocze jest jestem w trakcie montazu suszary....ale niestety moj obecny tlumik (kadett gsi ktory jest zajebiscie cichy) juz nie wyda przy duuuuzo wiekszym wydechu.... trza sie zdecydowac na cos sportowszego... tylko co? nie chcialbym wydawac kosmosu, ale tez nie chcialbym go wymieniac raz w miesiacu... co byscie polecili? tak do 300zł? raczej zalezaloby mi na ciszy ( bo juz nie bedzie srodkowego, a wydech bedzie mial 2,25 lub 2,5 nie wiem jeszcze ale cos w ten desen)
jakies tam moje typy, ale niestety poza wygladem to nic nie wiem:
cos takiego jak jest ten pierwszy mam w corsie fajna sprawa bo jest regulowany , od naprawde glosnego po praktycznie serie, jak ja jezdzilem to byl rozkrecony a teraz jak juz calkowicie rodzice jest zciszony i nie slyszalny praktycznie
Dlatego polecal bym taki, jak kupowalem z http://www.toptuner.com
polecam MG-Motorsport
poszukaj czegoś na ich stronach, może najtańsi to oni nie są ale mają bardzo dobre produkty
@Staneq
miałem Ultera przez jakieś 3lata dopoki nie wypluł flaków z środka
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
kyniek pisze:cos takiego jak jest ten pierwszy mam w corsie fajna sprawa bo jest regulowany
a ta regulacja nie polega poprostu na zmniejszaniu srednicy wylotowej z koncowki? bo jak tak to Juholowi raczej na tworzeniu cisnienia w wydechu nie zalezy
Ja mam podobny "ze stajni KM" z kwasowki a nie nierdzewki jak na niektorych aukcjach pisza.Nie ma regulacji "zwezki" i jest glosny no i tez uwazam ze ten styl nie bedzie pasowal do Twojej Corsy.
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
z tego co pamietam to mazur ma u siebie malona w tym stylu tylko ze on ma inny zderzak i mu sie to tam ladnie komponuje przy twojej corsie jakos tego nie widze bo u siebie tez sie zastanawialem nad takim wydechem ale zrezygnowalem na zecz zwyklego z jedna rurka ale na wiosne chyba zainwestuje w dwururke
hehe... mugeny mnie tez nie leza jakos ale sobie pomyslalem ze jakby sie go na czarny macik walnelo to mogloby jakos to wygladac.... poza tym bym chcial zeby w polowie byl w zderzaku (nie wiem czy wiecie o co chodzi)... jakos inne srebrne dwururki raczej odpadaja... ewentualnie jeszcze cos ala irmscher (dwa plaskie prostokaty), ale to juz cena juz sam nie wiem co brac... najbardziej mi pasi to co teraz no ale niestety
rzuccie jakies pomysly bo ja to w stylingu nigdy dobry nie bylem