Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
arts pisze:nie dosc ze spiace te forum to jeszcze sypiace sie
zima idzie to co bys chciał, wszyscy do jaskiń włażą
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
tez juz mam tego dosc... moze przeniesiemy nasz forum w jakies fajne miejsce... generalnie pozbedziemy sie strony, ktora aktualizowana juz nie jest i zrobimy na http://www.ctm.pl po prostu nowy forum z taka ladna flipperowa grafikowa jaka mamy teraz i bedzie szansa, ze bedzie nam to sprawnie dzialalo...
nie wyobrazam sobie tylko tego, ze stracimy wszystko co tu naklepalismy
a nie ma mozliwosci przeniesc forum, bez utraty danych...znaczy sie wiele mozna wywalic..
pytam bo na tym sie nie znam, ale cos trzeb w koncu z tym zrobic..
pomysl zniezly ze strona ctm.pl mozba by ja jakos przeksztalcic i stworzyc strone klubu z prawdziweo zdazenia razem z forum dane mysle ze szlo by jakos pdzyskac nie ma zeczy niemozliwych zwlaszcza dla nas klubowiczow CTM
pirat pisze:Swego czasu Sierak szukal kogos, kto zrobi nowy layout i pomysl umarl...
layout do stronki czy do forum? bo do forum jest gotowy.. co prawda z corsa a w gornym rogu, ale jest.. wystarczy wbic sie do swojego profilu i zmienic sobie skorke
pirat pisze:Swego czasu Sierak szukal kogos, kto zrobi nowy layout i pomysl umarl...
layout do stronki czy do forum? bo do forum jest gotowy.. co prawda z corsa a w gornym rogu, ale jest.. wystarczy wbic sie do swojego profilu i zmienic sobie skorke
do strony ctm... z tego co pamietam, jak mowil Sierak...
A ze mamy styl corsiawkowy-zielony, to wiemy
mozna postawic strone na nowo np na jakims cmsie ja mam na joomli strone i sobie chwale nawet dla maloogarnietego ludzia , mozna dawac kilku osobom mody aby administrowali dzialy i po temacie do tego forum dolozyc i finito a skorek pod to jest mnustwo jest w czym wybierac
zerknijcie na http://www.auto-tuning.com.pl to jest na joomli
Panowie jakia wielkośc serwerka i transwer miesięczny byłby nam potrzebny, żeby działało tam forum bez problemów? Myśle, że tym mógłbym się zająć i podczepić to pod domene http://www.ctm.pl na koniec.
Co do wyglądu to może coś jak mają uzytkownicy caliberek? Mały portal na stronie głownej z linkiem do forum oczywiście.
PS. Kto może mieć dostep do danych jaki ruch generuje nasz fragment tego forum? Jesli mielibysmy jakąś kopię bezpieczenstwa moze dałby rade zatrzymac wiekszosc informacji na nowym forum