Witam wszystkich
mam takie pytanko - może ktoś wie bo stacja kontroli pojazdów już nieczynna ;]
policja zabrała mi dowód rejestracyjny i skierował mnie na dodatkowe badanie techniczne z powodu stuków w układzie kierowniczym i muszę teraz to naprawić i dać diagnoście do sprawdzenia
w związku z tym mam pytanie czy diagnosta będzie sprawdzał tylko układ kierowniczy czy wszystkie podzespoły samochodu?
Pytanie dot. mafii Kozziego ;)
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- cursor
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Diagnosta sprawdza tylko to co ma napisane na blankiecie, że stwierdzono niesprawność. Sprawdzenie każdego punktu kosztuje 20zł. Niektóre punkty łączą(szajboosowi jako jedną usterkę ujął tablice rejestracyjną w złym miejscu i ciemne lampy z tyłu).
Jeden lubi słuchać, drugi jak go słyszą , ot taka sobie różnica .....