jest wolne stanowisko pracy
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
jest wolne stanowisko pracy
stanowisko specjalista
wymagania : licencjat , wyksztalcenie techniczne , min 3 lata pracy, nie karany
wynagrodzenie na poczatek w granicach 1500zl na reke praca w wojsku, albo w Dowodztwie Sil Powietrznych zwirki 103 albo na okeciu w warszawe oczywiscie. praca albo w systemie 12/24 albo normalnie 8h dziennie.
Wszystko do omowienia
wymagania : licencjat , wyksztalcenie techniczne , min 3 lata pracy, nie karany
wynagrodzenie na poczatek w granicach 1500zl na reke praca w wojsku, albo w Dowodztwie Sil Powietrznych zwirki 103 albo na okeciu w warszawe oczywiscie. praca albo w systemie 12/24 albo normalnie 8h dziennie.
Wszystko do omowienia
tja nastał czas spokojnego kombi...
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
Coś mała te pensja, ja pracuje w wojsku na podobnym stanowisku (programista) i wydaje mi sie,ze podana pensja raczej należy do minilanych.
Inna sprawa ze za 1500 zeto to chyba nikt dobry tam nie przyjdzie ale to jest odwieczny problem panstwowych posad.
Inna sprawa ze za 1500 zeto to chyba nikt dobry tam nie przyjdzie ale to jest odwieczny problem panstwowych posad.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
jasna sprawakyniek pisze:Wiecie tak to napisalem ze moze ktos akurat szuka, a jak nie to wolalbym nie wnikac wieksze szczegóły

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi