Kupno auta na części
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No wychodzi na to, ze w swiecie oszustow, kretaczy, zlodziei...gejzer6 pisze:pozostawiam to bez komentarza nie wiem w jakim świecie wy żyjecie
Przypomnij sobie Twoje slowa, jesli sie okaze ze kupiles kolejnego trupa i zostales zrobiony w siusiaka... zanim zakurwisz na kogos, to pomysl - ot taki to swiat

- geo022
- Swój
- Kontakt:
No wychodzi na to, ze w swiecie oszustow, kretaczy, zlodziei...
Przypomnij sobie Twoje slowa, jesli sie okaze ze kupiles kolejnego trupa i zostales zrobiony w siusiaka... zanim zakurwisz na kogos, to pomysl - ot taki to swiat
[/quote]
nic dodac nic ująć - życze tym którzy ukrywają co z autem nie tak żeby takie same auta nabywali

nic dodac nic ująć - życze tym którzy ukrywają co z autem nie tak żeby takie same auta nabywali

-
- Nowy
- Kontakt:
Ty sie nie śmiej bo ja 3 dni temu w Berlinie widziałem Vectre albo Paska (juz nie pamietam co to było) na niemieckich blachach z kierownicą po prawej stronie.D12 pisze:Jasne i zawsze jeździc z pasażerem i atrapą kierownicy po lewej stronie.arts pisze:numery przebic w viki i tylko smigac![]()
![]()
Pierwszy raz widziałem zeby w niemczech rejestrować niemieckie auto sciągane z anglii z kierownicą po prawej stronie i tak śmiagać po mieście