Wesołych Świąt....:))
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Wesołych Świąt....:))
WESOŁYCH ŚWIĄT wszystkim Wam życze 

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Życzymy Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją Chrystusa Zmartwychwstałego.
Wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu, radości i pokoju.
Oraz smacznego Swięconego Pokarmu w gronie najbliższych osób.
Emsiki
Emsiki
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
a nie:czester 1 pisze:Wesołych Swiąt....
co to jest.. forum opus dei, kosciol, czy dzial luznych rozmow na forum motoryzacyjnym?-=m&m=- pisze:Życzymy Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją Chrystusa Zmartwychwstałego.
Emsiki

moje swieta wypelnione sa nadzieja na jak najszybsze skonczenie projektu

wszystkim zycze szybkiego zajaczka, niesmierdzacego jajka i poniedzialku bez wody w kranach

- -=m&m=-
- Website Admin
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Widocznie te Święta mają dla nas inny wymiar niż dla Ciebie.!markos pisze: wszystkim zycze szybkiego zajaczka, niesmierdzacego jajka i poniedzialku bez wody w kranach
I pozwól, że będziemy składać życzenia uwzględniając nasz sens Najważniejszych Świąt w roku.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- !markos
- M A S T E R
zyczenia to zyczenia, ale uwzglednij to, ze od "Chrystusa Zmartwychwstalego" i "Swieconego Pokarmu" sa fora o tematyce religijnej. to nim nigdy nie bylo, nie jest i raczej nie bedzie, wiec spusc troche z tego podnioslego tonu...
ps.
na innym forum jeden z waznych za podobnie nadmuchane zyczenia jak twoje dostal zakaz pisania, wiec pilnuj sie
ps.
na innym forum jeden z waznych za podobnie nadmuchane zyczenia jak twoje dostal zakaz pisania, wiec pilnuj sie

- !markos
- M A S T E R
nie, spoko, robie jakies pierdoly, az tak tragicznie mi sie nie nudzi
po prostu nie trawie jak ktos mi wciska Boga tam, gdzie nie jest potrzebny. te zyczenia byly po prostu mistrzem, dzisiaj jeszcze nigdzie takich nadmuchanych nie czytalem. na fora religijne nie zagladam, ale pewnie tam jest takich na peczki.

- Staneq
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
ze mi sie nudzi to na szybko z ciekawosci poszukalem....i na forum religijnym zyczenia wygladaja tak:
http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=11550
Było c14se
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
hehe!markos pisze: na fora religijne nie zagladam, ale pewnie tam jest takich na peczki.
Staneq nudzi Ci się widać masakrycznieStaneq pisze:ze mi sie nudzi to na szybko z ciekawosci poszukalem....i na forum religijnym zyczenia wygladaja tak:

z ToruńskiegoAro83 pisze:hahaha"forum.wiara.pl"
to coś z poznańskiego chyba
ja też życzę wszystkim Wesołych Świąt
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Wesolych Swiat i Mokrego Dyngusa!
A Ty Markos sam sie hamuj, a nie sie przypierdzielasz do Emsow. Oni chcieli akurat w ten sposob zlozyc zyczenia i to zrobili. Dla Ciebie sa nadmuchane, a mi si podobaja - sa oryginalne i maja glebszy sens niz kilka najprostszych slow. Nie pasuje - nie czytaj
Co z tego, ze to forum motoryzacyjne? To tez forum klubowe, a klub to ludzie i co Cie obchodzi jak przezywaja swieta? Nie pasuje - nie czytaj - nie komentuj w taki irytujacy sposob.
Poki co, to tylko Tobie te zyczenia sie wydaly nadmuchane
I tu na pewno Emsy nie dostana kartki - na szczescie nie Ty tu moderujesz...
A Ty Markos sam sie hamuj, a nie sie przypierdzielasz do Emsow. Oni chcieli akurat w ten sposob zlozyc zyczenia i to zrobili. Dla Ciebie sa nadmuchane, a mi si podobaja - sa oryginalne i maja glebszy sens niz kilka najprostszych slow. Nie pasuje - nie czytaj

Poki co, to tylko Tobie te zyczenia sie wydaly nadmuchane

- !markos
- M A S T E R
one SA nadmuchane, a nie WYDAJA mi sie takie. to fakt, a nie moje widzimisie.
jesli dostalbym takie cos od kogokolwiek na gadu to numerek trafilby na liste zablokowanych bez dalszych wyjasnien. na szczescie nikt nie wpadl na tak swietny pomysl, a jak do tej pory dostalem same normalne zyczenia, bez zbytecznej pompki.
wedlug mnie to ociera sie o smiesznosc. i nikt nie musi sie ze mna zgadzac.
jesli dostalbym takie cos od kogokolwiek na gadu to numerek trafilby na liste zablokowanych bez dalszych wyjasnien. na szczescie nikt nie wpadl na tak swietny pomysl, a jak do tej pory dostalem same normalne zyczenia, bez zbytecznej pompki.

- D12
- Weteran
- Kontakt:
Człowieku ale ty masz ciśnienie w te święta. Zluzuj troche!markos pisze:one SA nadmuchane, a nie WYDAJA mi sie takie. to fakt, a nie moje widzimisie.

-
- Swój
- Kontakt:
!markos pisze:one SA nadmuchane, a nie WYDAJA mi sie takie. to fakt, a nie moje widzimisie.
dobry jesteś stary

- !markos
- M A S T E R
ej, ale ja nie mam zadnego cisnienia
[edit]
znalazlem cos fajnego

[edit]
znalazlem cos fajnego

moderator Owko na sr.pl pisze:Religia jest dość intymną sprawą każdego człowieka, jest na pewno poza zainteresowaniami sr.pl. Krótko - jeśli ktoś chce głosić prawdę bożą, internet jest pełen miejsc, gdzie zostanie przyjęty z otwartymi ramionami. Podpowiedź: polecam fora traktujące o kwestiach wiary.

- D12
- Weteran
- Kontakt:
EDIT!markos pisze:ej, ale ja nie mam zadnego cisnienia![]()
[edit]
znalazlem cos fajnego
moderator Owko na sr.pl pisze:Religia jest dość intymną sprawą każdego człowieka, jest na pewno poza zainteresowaniami sr.pl. Krótko - jeśli ktoś chce głosić prawdę bożą, internet jest pełen miejsc, gdzie zostanie przyjęty z otwartymi ramionami. Podpowiedź: polecam fora traktujące o kwestiach wiary.
Nikt tu nie głosi prawdy Bożej etc. Kozzi dobrze wychowany człowiek z refleksem pierszy życzenia napisał. Emsiki pełna kultura. Reszta czyli m.in. ja dopisałem się pod tym a Ty nie chcesz zluzować od motoryzacji