Moja CorsA c14se :)
-
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Moja CorsA c14se :)
Witam, co prawda nie jest to projekt jeszcze tak dofinansowany jak niektóre na tym forum, ale wszystko w swoim czasie. Póki co :
Silnik: c14se czyli 1.4 8v Mpi, 82km , przelotowy wydech
Zawieszenie i hamulce: Corsa A GSi
Wnętrze: Corsa A GSi, sportowa kierowniczka
Felgi: BHS typ 27A 6 x 13 et 12, o oponach nie bede sie wypowiadał, gdyż jak tylko znajdzie sie pieniądz to sie je zmieni
Autko jest jeszcze wyposażone w pakiet stylistyczny Irmschera, i co prawda nie jestem zwolennikiem tjuningu( z takim pakietem ją kupiłem), ale są jeszcze na tyle znośne ze najprawdopodniej zostaną.
Plany są, ale zmieniają sie z każdym dniem wiec gdy coś sie zmieni, będe aktualizował temat.
P.s. tak, koncówka wydechu zostanie zmieniona na prostą nierdzewną rurke fi 76mm ta jest pozostałoscią po poprzednim pseudo tjuningofcu
Silnik: c14se czyli 1.4 8v Mpi, 82km , przelotowy wydech
Zawieszenie i hamulce: Corsa A GSi
Wnętrze: Corsa A GSi, sportowa kierowniczka
Felgi: BHS typ 27A 6 x 13 et 12, o oponach nie bede sie wypowiadał, gdyż jak tylko znajdzie sie pieniądz to sie je zmieni
Autko jest jeszcze wyposażone w pakiet stylistyczny Irmschera, i co prawda nie jestem zwolennikiem tjuningu( z takim pakietem ją kupiłem), ale są jeszcze na tyle znośne ze najprawdopodniej zostaną.
Plany są, ale zmieniają sie z każdym dniem wiec gdy coś sie zmieni, będe aktualizował temat.
P.s. tak, koncówka wydechu zostanie zmieniona na prostą nierdzewną rurke fi 76mm ta jest pozostałoscią po poprzednim pseudo tjuningofcu
-
- Bez listowiec ;-)
- Kontakt:
Rewelacji nie ma, ale migomat jest do dyspozycji wiec jesli bedzie z czego ratować to bede ratował narazie jedyny wykwit powazniejszy przy gnieździe amortyzatora... no i jakiś pseudo spec smarkał coś na podłużnicy nie zabezpieczając tego odpowiednio, tak wiec spodziewam sie innych niespodzanek po zdjęciu blach, ale jestem optymistą wczesniej dużo robiłem z fiatami wiec temat rudej straszny mi nie jest A jak nie to sie inną bude kupi i tylejak wyglada blacha ??
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Autko prezentuje sie bardzo dobrze z tym pakietem Irmschera -ja bym to zostawil.
Podoba mi sie , silnik porzadny!
Pobaw sie z polerka i bedzie gites!
Pozdro i powodzenia w dalszych modach!!
Podoba mi sie , silnik porzadny!
Pobaw sie z polerka i bedzie gites!
Pozdro i powodzenia w dalszych modach!!
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
fajne foty ten wydech to z duzego fiata czy jakMacioo pisze:Mały up date, doszło pare nowych rzeczy m.in. zawieszenie cup line, opony pirelli p700, inny wydech, i pare innych pierdół
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- richie_r
- Świeżak
dobrze że dałeś glebę. fajne fotki
and not, when I came to die, discover that I had not lived.
www.mtk-klub.pl
www.lowriders.pl
www.richier.digart.pl
www.lampki.republika.pl
www.mtk-klub.pl
www.lowriders.pl
www.richier.digart.pl
www.lampki.republika.pl
-
- Bez listowiec ;-)
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
jesli w jeszcze jednym miejscu znajde twoj post o tresci "jak tanim kosztem (...)?" to cie stad wywale. tak po prostu. jesli masz komentarz na temat projektu/samochodu, to go tu umiesc. jesli natomiast zamierzasz wszystkich uzytkownikow corsy a pytac w tym dziale o roznego rodzaju pierdoly, to moze pora nauczyc sie korzystac z pw.
zrozumiales?
zrozumiales?
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
jesli masz ochote komentowac moje posuniecia, zapraszam na pw, bo inaczej skonczy sie to ostrzezeniem.miek pisze:tu był mój post - kto skasował ????????????
uzytkownikow pokroju mateuszrally niestety nie toleruje i nie jest mi z tego powodu jakos specjalnie smutno. zamierzasz cos jeszcze na ten temat napisac miek, czy zrozumiales juz przekaz?