Pomoc pilnie potrzebna piesek szuka domu !!!

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
adm
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Pomoc pilnie potrzebna piesek szuka domu !!!

Post autor: adm »

Apeluje i proszę wszystkich o pomoc w znalezieniu nowego domu dla pieska, którego dwa dni temu moja dziewczyna znalazła na spacerze w parku. Piesek to młodziutka suczka rasy mieszanej, w wieku ok. 4-5 miesięcy. Piesek jest czysty, zadbany, radosny pogodny. Jest to mieszaniec owczarka niemieckiego z nie wiadomo czym ale piesek ma bardzo dużo cech młodego owczarka niemieckiego - tak twierdzi weterynarz. Pieska chętnie zatrzymałbym sam ale posiadam już dwie bestie i naprawdę na trzeciego psa w mieszkaniu w bloku nie mogę sobie pozwolić. Liczę na Was corsiarze bardzo bo uruchomiłem już wszystkich znajomych i jak narazie nikt nie potrzebuje, a do schroniska nie chcę oddawać bo kto tam choć raz w życiu był ten wie jaki to moloch do wykańczania zwierząt.
Obrazek
Obrazek
Jak coś to piszcie na priv, gg albo smsy lub telefony pod numer 663-724-405.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”