Jakie ciśnienie paliwa
- Zynio
- Swój
- Imię: Grzegorz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
- Kontakt:
Jakie ciśnienie paliwa
Czy ktos orietuje jakie powinno byc ciśnienie paliwa z tego co przeczytałem to w silniku c16se powinno byc od 2,5/3 barów gdy silnik pracuje na biegu jałowym kiedy pracuje 1,7/2,2 bara z tego co wyczytałem z autodaty chciałem załorzyc manulany regulator bo seryjny nie miesci sie i jakie ciśnienie ustawić na regulatorze
- fotograf
- Swój
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Jakie ciśnienie paliwa
Trochę nie na temat regulator z czego i w czym się nie mieści :0 ?
Ja mam ssący z lanosa (ten spawany - nie odlew) i listwę z regulatorem właśnie z C16SE i jest tam baardzo mało miejsca ale po delikatnym wypiłowaniu kolektora w jednym miejscu wszystko pasuje
A może założysz regulator z listwy C20NE ? Do niego doprowadzana jest paliwo z listwy za pomocą gumowego wężyka a nie specjalnego gniazda jak w C16SE przez co można go umieścić w prawie dowolnym miejscu
Ja mam ssący z lanosa (ten spawany - nie odlew) i listwę z regulatorem właśnie z C16SE i jest tam baardzo mało miejsca ale po delikatnym wypiłowaniu kolektora w jednym miejscu wszystko pasuje
A może założysz regulator z listwy C20NE ? Do niego doprowadzana jest paliwo z listwy za pomocą gumowego wężyka a nie specjalnego gniazda jak w C16SE przez co można go umieścić w prawie dowolnym miejscu
X12SZ+miniLambda ;-/
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
X12SZ+13NB+13S+C14NZ+C14SE+C16SE+X16SZ+A15SMS= moje C14XE 8V
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
X12SZ+13NB+13S+C14NZ+C14SE+C16SE+X16SZ+A15SMS= moje C14XE 8V
- Zynio
- Swój
- Imię: Grzegorz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
- Kontakt:
Re: Jakie ciśnienie paliwa
u mnie troche jest jeszcze mniej miejsca i daltego musze dac gdzies indziej regulator a ze mam regulator z manometrem chciałem go załorzyc i chciałem ustawic odpowiednie ciśnienie a dalsze mody pomoga mi coś jeszcze wykrzesacfotograf pisze:Trochę nie na temat regulator z czego i w czym się nie mieści :0 ?
Ja mam ssący z lanosa (ten spawany - nie odlew) i listwę z regulatorem właśnie z C16SE i jest tam baardzo mało miejsca ale po delikatnym wypiłowaniu kolektora w jednym miejscu wszystko pasuje![]()