Miło ze kolejan Kobitka sie interesuje Corsą

Zapraszamy na VI Zlot CORSASPORT.pl
morumo78 pisze:Jeździłem po różnych nawierzchniach,a mam ciężką nogę(polne drogi,leśne,żwirownie,budowy),kilka razy wjechałem w takie błoto,że prawie po osie się zapadło,a i tak za każdym razem udawało mi się wyjechać.
oraz fakt, że zbiornik od spryskiwaczy znajduje się pod maską ciężko mi uwierzyć w tą historięmorumo78 pisze:Miałem kłopoty z otwarciem maski,a że nie chciało mi się z nią"szarpać",odpuściłem i jeździłem kolejne pół roku![]()
raz mi się zdarzyło jechać bez płynu do spryskiwaczy w deszczowy dzień (nie było opcji postoju) i było fatalnie, albo musiałem podjeżdżać komuś pod tyłek żeby ochlapał mi szybę albo czekałem na deszczmorumo78 pisze: Choć nie twierdzę też,że brak spryskiwaczy nie był mi całkowicie obojętny,ale jakoś dawałem radę:)
jeden z dinozaurów tego forum również stamtąd pochodzi AdamXXLmorumo78 pisze: Ps.Tak.Jadnak trudno powiedzieć,że "na stałe",bo w domu bywam może jeden dzień w tyg.![]()
hehe dzięki, za jakiś czas jak zaczne swap do CB to opisze autkoPorszak pisze:Witamy, dobry park maszynowy![]()
ProszęPorszak pisze:podlinkuj cos, nie tylko ja chetnie "rzuce okiem"