Pozazdrościliście Łodzi, że w temacie coś się ruszyłoKotlin pisze:No no wlasnie Warszaffka cos ostatnio zamula![]()
Ja proponuje piatek sa chetni??
DANGER: Spoty w 100licy
-
arts
- Forum Master
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
tutaj....
http://www.pizzahut.com.pl/index.php?id=39
Makro
02-486 Warszawa
Al. Jerozolimskie 184
tel. 022 5761511; 5761594
mailto:mbmakro@amrest.com.pl
CODZIENNIE 10-23
pasi?
http://www.pizzahut.com.pl/index.php?id=39
Makro
02-486 Warszawa
Al. Jerozolimskie 184
tel. 022 5761511; 5761594
mailto:mbmakro@amrest.com.pl
CODZIENNIE 10-23
pasi?

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
no no, jak kozeusz sie ogarnie i wysle mi felgi to juz na nowych oponkach wpadne, bo na zimowkach to wstyd
mi tam jerozolimskie pasuja. chociaz nie powiem, zeby parking przy armii krajowej nie byl fajny
chociaz w sumie wzorem udanych tigrowych spotow moze bysmy gdzies w kulturalnych warunkach klapneli na dupach i pogadali? noo.. tak bym to chyba widzial 
mi tam jerozolimskie pasuja. chociaz nie powiem, zeby parking przy armii krajowej nie byl fajny

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
a tigry o ktorej sa?
moze 20 tam gdzie tugry, wola park, czy fort wola... jakos mi nie idzie nigdy rozroznianie tego (co nie Endo?
)
btw: dzisiaj na moich smieciach spotkalem Zedyo, ktory okolicznej szkolce sie uczy policyjnego fchu. Mowil, ze tez jest chetny na spota, wiec cos sie szykuje.
Osobiscie mi bardziej pasuje 19:30, co by sie moc zawinac ok 21 i zdazyc z Wami pogadac
moze 20 tam gdzie tugry, wola park, czy fort wola... jakos mi nie idzie nigdy rozroznianie tego (co nie Endo?
btw: dzisiaj na moich smieciach spotkalem Zedyo, ktory okolicznej szkolce sie uczy policyjnego fchu. Mowil, ze tez jest chetny na spota, wiec cos sie szykuje.
Osobiscie mi bardziej pasuje 19:30, co by sie moc zawinac ok 21 i zdazyc z Wami pogadac
- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Ja bylem i szybko sie zmylem ale:
Pirat
Czarnulka prezentuje sie calkiem calkiem tylko obczaj gdzie endo stawia fure i pozycz kolka i glebe a bedzie najladniejsza CC w klubie..
Endo
Felgi sa przepiekne
Ja
Kiedy ja ku...twa mac zaczne cos robic przy tym aucie
Kyniek
Umyj samochod!!!!!
Dzisiejszy dojazd na spot byl pod haslem dogonic Satana. Bylo fajnie szkoda ze znowu nie moglem zostac dluzej.
Pirat
Czarnulka prezentuje sie calkiem calkiem tylko obczaj gdzie endo stawia fure i pozycz kolka i glebe a bedzie najladniejsza CC w klubie..
Endo
Felgi sa przepiekne
Ja
Kiedy ja ku...twa mac zaczne cos robic przy tym aucie
Kyniek
Umyj samochod!!!!!
Dzisiejszy dojazd na spot byl pod haslem dogonic Satana. Bylo fajnie szkoda ze znowu nie moglem zostac dluzej.
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
a ja dolaczylem kolo 23 troche spuzniony ale co tam..... przy okazji jadac potasowalem sie troche po miescie z golfem1 2.0 16v ktorego zwerbowalem na spot tigroww
taki fajny czerwony na rsl 14/8 waga 720kg 
ps. no i najlepsze spalanie corsy c10rsa na 100km 8l raczej przy mocnym kopycie
w szoku troche jetsem nawet nie wiedzialem ze wsumie to duzo nie pali :0 
ps. no i najlepsze spalanie corsy c10rsa na 100km 8l raczej przy mocnym kopycie