Dzień dobry, hello, siemka etc... tutaj nowi się Witają
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- eosrulez
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Dzień dobry, hello, siemka etc... tutaj nowi się Witają
Siemka, nowy z tej strony!
Posiadam od około lutego - Corsę B z silnikiem X14XE i w miarę fajnym wyposażeniem. Corsę postaram się doprowadzić do jak najlepszego stanu (pasja), gdyż poprzedni właściciel nieco ją zaniedbał. Pozdro!
Posiadam od około lutego - Corsę B z silnikiem X14XE i w miarę fajnym wyposażeniem. Corsę postaram się doprowadzić do jak najlepszego stanu (pasja), gdyż poprzedni właściciel nieco ją zaniedbał. Pozdro!
- gg202
- Świeżak
- Imię: Grzesiek
Witam również. Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Corsy B od stycznia. 20- latka dobrze sobie radzi pomimo że ma już grubo ponad 200 tyś. przebiegu. Silnik 1.2 8 V ale kto wie czy większe serducho w niej nie zabije
? Blacha bez zastrzeżeń jak na te lata. Pozdrawiam !

- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Witamy witamy
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- matidzi01
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Mateusz
Witam!
Od marca jestem posiadaczem Corsy 1.2 16V - małe, ale daje radę. Wyposażenie, po dorzuceniu paru fantów całkiem bogate. Do roboty kłania się lakier, łuszczący się klar z dachu i klapy - strasznie słabo wygląda.
Będzie co robić

Od marca jestem posiadaczem Corsy 1.2 16V - małe, ale daje radę. Wyposażenie, po dorzuceniu paru fantów całkiem bogate. Do roboty kłania się lakier, łuszczący się klar z dachu i klapy - strasznie słabo wygląda.

- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
witaj na forum 

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Łukasz
siemka wszystkim jestem Łukasz
albo lukapoznan z byłych projektów aktualnie corsa c 1.4 (z14xe) 

-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Piotr
Witam Wszystkich.
Może i późno się tu witam, ale nie przebrnąłem przez wszystkie działy i wątki, skupiając się na pilnym rozwiązywaniu bolących spraw. Ale też widzę, że była długa przerwa w powitaniach. Czyżbym był pierwszym "od 5 miesięcy i 4 miesięcy"? Cytat z nagłówka wyświetlanej strony, na której piszę. Swoją drogą, taki "apokaliptyczny" sposób określania czasu ("czas i czasy, i połowa czasu")
Ponieważ dotychczasowe UNO nie przeszło przeglądu z uwagi na niezrobioną blacharkę i poszło na przezimowanie używam obecnie pożyczonej CB z 98r. Prawdopodobnie ją kupię, stąd śledzenie (diagnozowanie) czego mogę się spodziewać do roboty przy niej. Co jest drobną wadą i da się zrobić we własnym zakresie a co muszę wypchnąć na zewnątrz.
Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich, choć szczególnie Wrocławiaków. Ot, patriotyzm lokalny i utylitaryzm.
PS. Czy jest gdzieś lista użytkowników z podziałem na rejony (miasta, województwa)?
Może i późno się tu witam, ale nie przebrnąłem przez wszystkie działy i wątki, skupiając się na pilnym rozwiązywaniu bolących spraw. Ale też widzę, że była długa przerwa w powitaniach. Czyżbym był pierwszym "od 5 miesięcy i 4 miesięcy"? Cytat z nagłówka wyświetlanej strony, na której piszę. Swoją drogą, taki "apokaliptyczny" sposób określania czasu ("czas i czasy, i połowa czasu")

Ponieważ dotychczasowe UNO nie przeszło przeglądu z uwagi na niezrobioną blacharkę i poszło na przezimowanie używam obecnie pożyczonej CB z 98r. Prawdopodobnie ją kupię, stąd śledzenie (diagnozowanie) czego mogę się spodziewać do roboty przy niej. Co jest drobną wadą i da się zrobić we własnym zakresie a co muszę wypchnąć na zewnątrz.

Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich, choć szczególnie Wrocławiaków. Ot, patriotyzm lokalny i utylitaryzm.
PS. Czy jest gdzieś lista użytkowników z podziałem na rejony (miasta, województwa)?
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
witamy, 4-5 miesiecy wstecz ostatnie powitanie. po prostu elita 

- przyciaga
- Moderatorzy
- Kontakt:
Faktycznie od pół roku nikt się nie przywitał - taka kultura.kwaki pisze:. Czyżbym był pierwszym "od 5 miesięcy i 4 miesięcy"?
Cieszę się że Ty się witasz. Bardzo nam miło.
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
Fakt, witaj na forum
Ps. tłumacz coś się nie spisał

Ps. tłumacz coś się nie spisał

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Witam w końcu.
Troszkę musiałem się naprodukować aby stać się nowym użytkownikiem.
Musiałem zakładać dwa razy konto bo przy pierwszej próbie coś poszło nie tak.
A wczoraj nie działało hasło aktywacyjne.
Ale chyba... już udało się.
W wyborze profilu nie ma silnika Z12XEP 80 KM i wybrałem podobny.

Troszkę musiałem się naprodukować aby stać się nowym użytkownikiem.
Musiałem zakładać dwa razy konto bo przy pierwszej próbie coś poszło nie tak.
A wczoraj nie działało hasło aktywacyjne.
Ale chyba... już udało się.
W wyborze profilu nie ma silnika Z12XEP 80 KM i wybrałem podobny.
- przyciaga
- Moderatorzy
- Kontakt:
Witam Cię na forum. Jeśli jesteś nowym użytkownikiem to musisz być cierpliwy ponieważ twoje 5 pierwszych postów musi być zaakceptowanych przez moderatorów. Najcześciej ja zaglądam na forum ale mam maleńkie dziecko i czasem zdarza mi się doba przerwy 

Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
Cześć.
Moim zdaniem niepotrzebnie posty są przetrzymywane do sprawdzenia przez Moderatora.
Można w trakcie gdy jest już post wyświetlony sprawdzić czy nie ma przekleństw lub niestosownych zachowań.
Ewentualnie wtedy reagować.
Należę również do Astra Klubu Polska i tam jest bardzo podobna formuła, wręcz bliźniacza prowadzenia strony.
Dlatego wybrałem Wasze forum, bo czuje się jak w domu.
Poza tym jestem posiadaczem Astry, a od niedawna Corsy.
Tylko tam gdy wyśle wiadomość jest ona po 2 sekundach i wtedy można prowadzić aktywną rozmowę z innymi.
A co jeśli w jednym temacie pisze 10 osób a tych tematów jest dużo.
Wiadomo że w takim wypadku Jesteście po prostu zarzuceni sprawdzaniem i już nic się nie klei.
To taka moja rada.
Moim zdaniem niepotrzebnie posty są przetrzymywane do sprawdzenia przez Moderatora.
Można w trakcie gdy jest już post wyświetlony sprawdzić czy nie ma przekleństw lub niestosownych zachowań.
Ewentualnie wtedy reagować.
Należę również do Astra Klubu Polska i tam jest bardzo podobna formuła, wręcz bliźniacza prowadzenia strony.
Dlatego wybrałem Wasze forum, bo czuje się jak w domu.

Poza tym jestem posiadaczem Astry, a od niedawna Corsy.
Tylko tam gdy wyśle wiadomość jest ona po 2 sekundach i wtedy można prowadzić aktywną rozmowę z innymi.
A co jeśli w jednym temacie pisze 10 osób a tych tematów jest dużo.
Wiadomo że w takim wypadku Jesteście po prostu zarzuceni sprawdzaniem i już nic się nie klei.
To taka moja rada.

- przyciaga
- Moderatorzy
- Kontakt:
Tu nie chodzi o przekleństwa a bardziej o spam. Dzięki za pomysł, administrator na pewno go przemyśli. Na razie jest jak jest. Tak jak napisałam wyżej - max czas oczekiwania to 24h - da się przeżyć bo aż takiego nawału nowych postów tu nie mamy.
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
Zmniejszyłem liczbę wymaganych postów do 3, jeżeli uważacie że i tak jest to zbyt dużo to dajcie znać.
Ps. witaj na forum
Ps2. silnik powinien być już widoczny do wyboru
Ps. witaj na forum

Ps2. silnik powinien być już widoczny do wyboru
- przyciaga
- Moderatorzy
- Kontakt:
Niech zostanie to 3 bo często zdarzają się spamerzy. Wydaje mi się że nowy użytkownik powinien się wykazać odrobiną cierpliwości.
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Dzień dobry. Jestem nowy na forum, posiadam Corse B 1,4is. Trafiłem tu dzięki wyszukiwarce Google 
Siema stare pryki!!!!!

Siema stare pryki!!!!!
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
Witaj, zapraszamy do udzielania się na forumBear_ pisze:Dzień dobry. Jestem nowy na forum, posiadam Corse B 1,4is. Trafiłem tu dzięki wyszukiwarce Google![]()

Siemasz niedźwiedziu, kope latBear_ pisze: Siema stare pryki!!!!!

- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
"A on jak ten wierny pies, zawsze powróci do domu..."
Witajcie kochani, latka lecą i to już sporo do przodu, a człowiek wpisze ten adres, wchodzi, loguje się, morda się uśmiecha i czuje się jak by szykowal się na zlot na Wyrazowie, chce pozagladac co kto nagrzebal, co zrobił Klari, czy C20RSA pokazuje jakieś nowości itp.
Eh ehhhh
Latka lecą a w sercu ciągle maaaaaj 
Witajcie kochani, latka lecą i to już sporo do przodu, a człowiek wpisze ten adres, wchodzi, loguje się, morda się uśmiecha i czuje się jak by szykowal się na zlot na Wyrazowie, chce pozagladac co kto nagrzebal, co zrobił Klari, czy C20RSA pokazuje jakieś nowości itp.
Eh ehhhh

- norbi_gtn
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Norbert
Witam wszystkich.
Na imię mam Norbert. Mam wrażenie że marka Corsasport jest mi znana od zawsze. Jednak nie było nigdy okazji czegoś napisać. W sumie kiedyś nawet poszukiwałem Corsy A. Padło finalnie na Kadett E GT, którym po upgrade do Gsi16V skutecznie upalałem na kazetkach. Było też morze Vectr A i B ... łezka w oku się kręci.
Troszkę opli „przerzuciłem” jednak jeden jest ze mną od 17 lat. Jest Nim Manta B. Wdrażam w nią „lotniczą technologię”. Sam ciekaw jestem efektu.
Pozdrawiam porszaka i ja37, których znam osobiście oraz wszystkich reanimujących stare, dobre ople
Na imię mam Norbert. Mam wrażenie że marka Corsasport jest mi znana od zawsze. Jednak nie było nigdy okazji czegoś napisać. W sumie kiedyś nawet poszukiwałem Corsy A. Padło finalnie na Kadett E GT, którym po upgrade do Gsi16V skutecznie upalałem na kazetkach. Było też morze Vectr A i B ... łezka w oku się kręci.
Troszkę opli „przerzuciłem” jednak jeden jest ze mną od 17 lat. Jest Nim Manta B. Wdrażam w nią „lotniczą technologię”. Sam ciekaw jestem efektu.
Pozdrawiam porszaka i ja37, których znam osobiście oraz wszystkich reanimujących stare, dobre ople

-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Piotr
Witam wszystkich
, Jestem Piotr , moje autko to corsa c z 2004r, pozdrawiam

- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
Witaj na forum 

- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
Cześć, witamy pierwszą zarejestrowaną osobę po zmianie pytania w zabezpieczeniu antyspamowym 

-
- Bez listowiec ;-)
- Model auta: Corsa B
- Silnik: b204
Cześć wszystkim, po kilku próbach rejestracji wreszcie i ja jestem użytkownikiem tego forum.
Czytałem Was od bardzo dawna, w międzyczasie przeżywając kolejną z dotychczasowych pięciu cors B
Bakcyla na corsę złapałem kiedy jakoś w 2010 roku kiedy to kupiłem za ok 2000zł CB z silnikiem 1.4i 60KM - tani w eksploatacji dupowóz. Jako kompletny laik zeszrotowałem ją po 2 latach kiedy wysiadła pompa paliwa, ale sentyment do corsy pozostał. Od tamtego czasu posiadałem jeszcze 3 corsy zwykłe, które poddawałem modyfikacjom wizualnym właśnie korzystając z pomocy forum. Zawsze jednak marzyłem, żeby z corsy zrobić pocisk drogowy. Tak trwa przygoda z moją piątą cosiarką, którą poddałem swapowi na silnik z saaba b204 turbo w okolicach 250KM. Samochód już jeździ jednak wciąż coś tam przy nim dłubię, a sam efekt wsadzenia tego silnika do corsy zawdzięczam takim miejscom jak to gdzie znalazłem innych pasjonatów i dzięki ich wiedzy mogę się dzisiaj cieszyć jazdą autem własnej roboty.
Czytałem Was od bardzo dawna, w międzyczasie przeżywając kolejną z dotychczasowych pięciu cors B

Bakcyla na corsę złapałem kiedy jakoś w 2010 roku kiedy to kupiłem za ok 2000zł CB z silnikiem 1.4i 60KM - tani w eksploatacji dupowóz. Jako kompletny laik zeszrotowałem ją po 2 latach kiedy wysiadła pompa paliwa, ale sentyment do corsy pozostał. Od tamtego czasu posiadałem jeszcze 3 corsy zwykłe, które poddawałem modyfikacjom wizualnym właśnie korzystając z pomocy forum. Zawsze jednak marzyłem, żeby z corsy zrobić pocisk drogowy. Tak trwa przygoda z moją piątą cosiarką, którą poddałem swapowi na silnik z saaba b204 turbo w okolicach 250KM. Samochód już jeździ jednak wciąż coś tam przy nim dłubię, a sam efekt wsadzenia tego silnika do corsy zawdzięczam takim miejscom jak to gdzie znalazłem innych pasjonatów i dzięki ich wiedzy mogę się dzisiaj cieszyć jazdą autem własnej roboty.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
Coraz mniej jest osób grzebiących przy Corsie więc każda nowa twarz cieszy. Wrzucaj zdjęcia w odpowiednim dziale i pochwał się budową auta.