Czarna CC Pirata
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No i ja GRATULUJE, fajny sprzet ... mam nadzieje ze bedzie ci dobrze sluzyl i ze za jakis czas troche go "zepsujesz"
Moja ostatnia "niebywalosc" na forum spowodowala ze tak powazna zmiania u ciebie umknela mi i jest to niewybaczalne ale moze przyjdzie jeszcze czas ze to nadrobie
Poki co GRATULEJSZYN jeszcze raz ...
P.S
Ja bym w niej biale fele 16 widzial ...
Moja ostatnia "niebywalosc" na forum spowodowala ze tak powazna zmiania u ciebie umknela mi i jest to niewybaczalne ale moze przyjdzie jeszcze czas ze to nadrobie
Poki co GRATULEJSZYN jeszcze raz ...
P.S
Ja bym w niej biale fele 16 widzial ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
ooo... tu mnie jeszcze nie bylo. gratulacje Piratus, ladna ta corsa... trzymam kciuki, zeby sie nie sypala jak cala flota corsa c padak u mnie w firmie. bardzo mi sie podoba.. jest w jedynym slusznym kolorze, a 15 na corsie c wygladaja na malawe, fakt... slowem: niech Ci dobrze sluzy.
czekamy na kit koniego
czekamy na kit koniego
c20rsa, czlowieku meeen!
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Przeciez ja taki spokojny jestem Nie no, nie ma co robic tajemnicy. Fotki nie pojawily sie wczesniej, bo poki co byly zrobione na szybko, bez zadnej wydumki i moim zdaniem nie oddaja do konca tego, jak felga wyglada. Wkrotce zrobie inne ujecia i moze bedzie wygladac inaczej
Teraz kilka faktow.
Tak kupilem felgi. Takie jak chcialem, sa to 16". Rozkminka trwala dosc dlugo, ale efekt koncowy przerosl moje oczekiwania.
Felgi to MAK Veleno 7x16 et35. Opony to Uniroyal Rainsport 195/45/R16. Mial byc GY F1, ale jak sie obudzilem, to nie bylo juz ich nidzie. Ale nei zaluje jak na razie
Ponizej kilka poki co szczurowych fotek:
Oraz z tego miejsca chcialbym podziekowac wszystkim, ktorzy pomogli mi dokonac wyboru i znosili moje upierdliwe rozkminki a wiec mojej Ukochanej, Aro, Endo, Markosowi oraz osobie, ktora kiedys sie ujawni a pomogla mi pozbyc sie starych kolek
Ja jestem jak najbardziej zadowolony
Teraz kilka faktow.
Tak kupilem felgi. Takie jak chcialem, sa to 16". Rozkminka trwala dosc dlugo, ale efekt koncowy przerosl moje oczekiwania.
Felgi to MAK Veleno 7x16 et35. Opony to Uniroyal Rainsport 195/45/R16. Mial byc GY F1, ale jak sie obudzilem, to nie bylo juz ich nidzie. Ale nei zaluje jak na razie
Ponizej kilka poki co szczurowych fotek:
Oraz z tego miejsca chcialbym podziekowac wszystkim, ktorzy pomogli mi dokonac wyboru i znosili moje upierdliwe rozkminki a wiec mojej Ukochanej, Aro, Endo, Markosowi oraz osobie, ktora kiedys sie ujawni a pomogla mi pozbyc sie starych kolek
Ja jestem jak najbardziej zadowolony
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Swietnie sie komponuja z fura!! brawo PIRACIK ,teraz jeszcze zawias i w dol ja ,w dol!! ...
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
a ja właśnie stwierdziłem wczoraj zupełnie odwrotnie - że tamte właśnie za bardzo sie zlewały z ciemnym autem - duża, ładna felga powinna się wyróżniać!czester 1 pisze:wzór fajny i rozmiar tez
ale jak dla mnie to za jasne pod ten kolor auta, tamte kolor mialy idealny
stare felgi na pewno będą dobrze wyglądały u nowego właściciela, ale ciii....