jeszcze nie wszyscykozzi pisze:hiehie wszyscy się degradują w rozmiarze felg

@Klari czemu zalewasz skrzynie elfem a nie ori GM czerwonm?
ale mi narobiłeś smakaAdamXXL pisze:dwa kolejne szpaj szoty, po których będzie już wszystko wiadomo![]()
zabawki wróciły ze spawania![]()
Przestraszyli się, że stracą dobrego klienta na 16" i zeszli z ceną. markos 16" jest odpowiednie i będzie bardziej odpowiedniejsze dla mocniejszego motoru!markos pisze:teraz to juz sam nie wiemarts pisze:a co Ty wogle chcesz kupic?![]()
mialy byc yokohamy s-drive 195/50/15, ale w obecnej sytuacji nie wiem czy nie zostac przy 16" i nie kupic 2 nowych p-zerocena z 415pln poza sezonem nagle w sezonie spadla do 315pln, no czy to nie absurd jakis?
działam wg zasady z pewnej piosenki , że nie chodzi tu o to, aby złapać króliczka ... ale by go nić go .. ale by gonić go-=m&m=- pisze: ale mi narobiłeś smakaAdas to prawdziwy zjar, robi rzeczy, które tak na prawdę nie będą mu potrzebne dla samej zajawki robienia
działa na mnie motywoująco
Tak jak to bylo w takim fajnym kawale : Bo takPorszak pisze: @Klari czemu zalewasz skrzynie elfem a nie ori GM czerwonm?
ja 7 rok jeżdże na tym tanim oleju i wszystko gra-=kLaRi=- pisze: NA f13 jezdzilem na takim oleju polsyntetycznym i bylo wszystko ok ,nic jej nie bylo itd. dlategojakos nie mam przekonania do org. tanich olei spod znaku GM...
serio?? bo teraz mam zalaną skrzynie Motulem syntetykiem, a planuje Castrolem Taft-xPorszak pisze:mnie mechanik (kiedys z autoryzowanego a teraz juz) z nieautoryzowanego serwisu powidzial ze oplowskie skrzynie nie lubia tych innych olejkow i zebym zalal ori bo dlugo nie pojezdzi na innym