oj bedzie z 2-3 lataAro83 pisze: ile to lat minęło w poszukiwaniach?
mam reke w gipsie wiec narazie nie moge, ale problem tez moze być z moim bad lookiem, obawiam sie ze maski moge nie zamknąć i bede zmuszony zalożyć seryjna maskebartezop pisze: Wstawiaj do CC jak najszybciej nawet takie czarne (chociaz na probe).Moze ciekawi wygladac kontrast srebrenj CC z czarnymi lampami. No i wklej foty
znaczy widzalem na allegro chyba dwie CC z moretami na sprzedaż (nie wiem czy jeżdza po polsce), ale napewno nie widzialem zeby kto mial komplet: tyl i przod-=m&m=- pisze:no to chyba bedzie pierwsza cc na moretach ??
jeszcze nie, dzwon mi chodzi po glowieendo pisze:Chester, to sie nie tak montuje jak pokazales, trzeba wlozyc w miejsce tych starych![]()
![]()
Niet Belgia.czester 1 pisze:
to tam na wyspach robione?
barwa 4300k to typowe białe swiatlo ma duuzo lumenow ( swieci tak jak orginalny xenon ) barwa 6000k to blekitne swiatlo i daje jedne z najmocniejszych swiatel i ladny kolor. barwa 8000 i wyzsze to mniej lumenow slabsze swiatlo a kolor idzie ku fioletowmu. najlepiej sie spzredaja 6000k i te pewnie kupie!markos pisze:
oraz jak bedziesz montowal zenony, to nie kupuj niczego o barwie zimniejszej niz 6000k, bo bedzie kupa, a nie fajne swiatlo
moje tez ale to nie istotne, autko ma sie tobie podobacczester 1 pisze:na szczesie to tylko Twoje zdanie!markos pisze: no nie moge przetrawic tych lamp na zadnej corsie. sa przemegatragiczne.![]()
![]()