Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
-=m&m=- pisze:
z pewną dozą nieśmiałości spytam się czy film nabrał juz mocy urzędowej
Tak moze na przyszly rok bedzie ;P - tez jestem ciekaw czy ktos sie tym zajmie -moze byc nie okrojone.
Moze wypalic to na dvd ?? i chetnym rozeslac za jakas oplata np 15zl !?
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/
No coz ... prawie bym sie dal pociac, ze zrobie film w miare szybko, zeby nie bylo jak po Lublinie, ale jak widac srednio mi to wyszlo (z kilku wzgledow).
Nie obiecam teraz nagle, ze zrobie to na dniach, ale postaram sie w miare mozliwosci sklecic jakis material "z grubsza" i Wam udostepnie.
No dokladnie , wrzuc to na DVD ,ale nie obrabiaj tego ,zeby bylo oryg.
Powiedzmy wyslij to mi na plytce a ja poprzegrywam tutaj chlopakom (Stankowi ,Czesterowi i kto tam jeszcze bedzie chetny to sie do mnie zglosi , i pozniej porozdaje na spocie regionalnym u nas - zalatwie Slask
Ktos z innego regionu moze tez wziasc i sie tym zajac .
Co ty na To Yaqb ??
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/
moze darujmy sobie film w tym roku
lepiej pomyslec co zrobic za rok zeby bylo lepiej bo tak porownujac teraz Lublin z Bydgoszcza to roznica jest kolosalna i na niekozysc tego pierwszego ....
Oraz mam pytanie do tych co byli - udostepniamy go dla wszystkich? Nie to, zeby cos w nim bylo nie tak (zawiera tylko ten material, ktory nagralem na torze) ... rzucam temat zeby pozniej nie bylo jakichs ALE
jak wyślesz mi to pocztą to wystawie to na ftp włąsnie stałem sie posiadaczem nowego łącza
Wysylalas kiedys mailem cos wiekszego niz 15-20 MB? BO jesli tak to gratuluje pomslowosci A jesli mowisz o ftp - zrobi mi na tym swoim serwerze konto z mozliwoscia uploadu i juz Ci wrzuce to.
W kwesti samego filmu - opoznilo sie troche, bo obejrzalem go "kontrolnie" (wczesniej zakladalem, ze wszystko jest ok) raz w poniedzialek wieczorem i cos nie tak sie skompesilo, wiec w weekend bedzie poprawka.
YAQB pisze:
Wysylalas kiedys mailem cos wiekszego niz 15-20 MB? BO jesli tak to gratuluje pomslowosci A jesli mowisz o ftp - zrobi mi na tym swoim serwerze konto z mozliwoscia uploadu i juz Ci wrzuce to.
chodziło mi o taka tradycyjną poczte ale twoja opcja rzeczywiście jest lepsza po powrocie do domu postaram sie postawic na szybko jakiegos ftpa i skrobne do ciebie z namiarami
edit:
namiary zostawiłem na gg mozesz uploadowac
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
PS. Może rozesłać kilka płyt z surowym materiałem do kilku osób, ktore coś takiego skladaly już i niech sie pobawią i zrobimy konkurs , ktora wersja jest najlepsza:)
scotty pisze:
PS. Może rozesłać kilka płyt z surowym materiałem do kilku osób, ktore coś takiego skladaly już i niech sie pobawią i zrobimy konkurs , ktora wersja jest najlepsza:)
sądze, że osoba która zajęła sie obrabianiem tego filmiku nie porwała się z motyka na słońce a jak widać obrobienia końca nie widać no chyba, że konkurs rozwiązujemy po kolejnym zlocie
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Nie wiem czy do dobre wytlumaczenie czy nie, ale (pomijajac fakt, ze 2 weekendy z rzedy nie mialem czasu, a w tygodniu odpada) siedizalem dzis 1/2 niedzieli, zeby skompresowac przygotowany material i ciagle dupa ... a to jakies krzaczki wychodza na filmie, a to sie nie otwiera, a to koncowy plik ma 5x wieksza wielosc niz powinien ....
Udzieli mi ktos korepetycji z kompresowania AVI ? ....
YAQB pisze:Udzieli mi ktos korepetycji z kompresowania AVI ? ....
nikt nie kaze ci tego deptac do avi. wystarczy zdeptac do wmv, movie maker spyta o wielkosc docelowego pliku i nie bedziesz mial zadnego problemu z niczym. chyba, ze z kompem
No oki. Zupelnie nie upieram sie przy AVI. Ten typ pliku wzial mi sie tylko i wylacznie stad, ze przy zgrywaniu z kamery MiniDV powstal kilku-GB plik AVI no i teraz trzeba to skompresowac. Przy dlugosci ~35 minut i pozostawieniu rozdzielczosci DV mysle, ze powinien powstac pliku o rozmiarze nie wiekszym 300MB (lub naturalnie mniejszy przy zmianie rozdzielczosci i stopnia kompresji) .
Sprobuje zatem do WMV - szczerze powiedziawszy 1-szy raz kompresuje jakis taki material, wiec temat jest mi jakby narazie obcy, ale dzis w domu sprobuje wg. wskazowek