Albo czy byłby chętny zerknąć na to?
Przepływka jest klapkowa a silnik bez sondy.
a możesz wytłumaczyć mi co to jest i czym się różni?!markos pisze:tutaj dv
bo w temacie nie było i sam nie wiedziałem ale tak to silnik od ScottyAdamXXL pisze:nie doczytałem tego w temacie, ale czy to silniczek od Scotty'ego?
Dzięki za miłe słowa i wsparcie ale jak tak dalej pójdzie to chyba nic z tego projektu nie będzie, zdobyć części istna masakra(przepływka, komp, wiązka-co prawda mam to ale ????????????)cwirus88 pisze:Brawo, jestem pod wrażeniem. Wkońcu nie 2.0 jak ktoś tam napisał, tylko coś innego. Trzymam kciuki żeby wyszło!!!
nie chce kolejnej zabawy, chce wsadzić oryginalną przepływkę i zobaczyć czy to ona jak tak to będzie ecumaster.AdamXXL pisze:fiatowskim 1.3T lub 1.4T i chyba najprościej wysterować go właśnie dając sterowanie z fiatowskiego silnika.
Tak masz rację ale za nim poniose dalsze koszty muszę być pewny czy ten silnik nadaje się jeszcze do czegoś i czy to wina tylko przepływki ? Jak będzie ok zagości na pewno ecuCougar pisze:A co do przeplywki to nie lepiej wziasc od razu ecumastera i przejsc na MAP ? Tak czy siak bedziesz to musial czyms wystroic