Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tuning Corsy - To forum ma na celu prezentację Waszych projektów, modyfikacji i tego wszystkiego co zrobiliście przy swoich Corsach aby poprawić fabrykę.
O LOL Kalendarz Ale macie pomysly ja [piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii]
Poprosze jeden od razu
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
pamietajcie ze te kalendarze nie sa dla nas... sa dla Was wszystkich! ciesze sie niesamowicie ze pomysl Wam sie spodobal i fajnie byloby gdyby poszly za tym zamowienia
wow pisze:pamietajcie ze te kalendarze nie sa dla nas... sa dla Was wszystkich! ciesze sie niesamowicie ze pomysl Wam sie spodobal i fajnie byloby gdyby poszly za tym zamowienia
Na stadionie u ruskich widziałem taki sam za 10 zł i jeszcze ćwiartke spirytusu dorzucali , tylko na gorszym papierze ( ach te piractwo )
wow pisze:pamietajcie ze te kalendarze nie sa dla nas... sa dla Was wszystkich! ciesze sie niesamowicie ze pomysl Wam sie spodobal i fajnie byloby gdyby poszly za tym zamowienia
Na stadionie u ruskich widziałem taki sam za 10 zł i jeszcze ćwiartke spirytusu dorzucali , tylko na gorszym papierze ( ach te piractwo )
ha ha ha i to miesiąc przed premierą to było
dudek81 pisze:Dajcie mi małe instrukce - co musze zrobić, aby dostać taki kalendarz ??
Angielskiego nie kumam
Kase moge przelać na konto - ile mnie to będzie kosztowało ??
your full name: (imie nazwisko)
address: (adres)
city, zip-code: (poczta)
e-mail:
no. of calendars: (ile sztuk)
payment form: payment in advance (przedpłata) cash on delivery (za pobraniem)
suuper kolekcjonerski gadżet
przy wpłacie na konto 15 + 5zł za przesyłkę
za pobraniem 15 + 12zł za przesyłkę
!markos pisze:uczyc sie uczyc - angielski to niewatpliwie miedzynarodowy jezyk
wiem wiem i zaluje ze w szkole nie mialem wrrr
kurcze a ja miałem i.........ni w ząb nie kumam (teraz żałuje że się nie uczyłem)