Czarna CC Pirata
- endo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
jest z dupy, przeciez te felgi nawet nie lezaly kolo kozakow.. jedyny sluszny wybor jaki widze:
otwor centralny sie troche rozwierci, zmieni sie rozstaw, zamontuje od razu szpilki, zalozy czerwone nakretki i bedzie wypas
mi sie podoba, nie kazde auto musi robic za rajdowke. chce zobaczyc na zywo bo mysle, ze fotki sa nie do konca miarodajne
otwor centralny sie troche rozwierci, zmieni sie rozstaw, zamontuje od razu szpilki, zalozy czerwone nakretki i bedzie wypas
mi sie podoba, nie kazde auto musi robic za rajdowke. chce zobaczyc na zywo bo mysle, ze fotki sa nie do konca miarodajne
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
ale z dupy felgi megazwyczajne przez duże Hendo pisze:jest z dupy, przeciez te felgi nawet nie lezaly kolo kozakow.. jedyny sluszny wybor jaki widze:
oraz powtórze po raz kolejny - na żywo jakieś 23 razy ładniejsze oczywiście te Piratowe
@markos - zobaczysz na żywo - zmienisz zdanie no i nie każdemu leżą białe lub czarne felgi, np mi zależy w jakich przypadkach, do rajdówki/wyścigówki proszę bardzo, ale Pirata Corsa to na razie zwykły dupowozik
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Wiesz co? wczoraj jechalem w 2 osoby plus pelen bagaz na zlozonych siedzeniach i faktycznie cos tam przycieralo, ale nie ma sladow na oponach. Dzisiaj dla pewnosci przytne srubki w nadkolach, zeby nie bylo przeoranych opon. Sama nakretka plastikowa krzywdy nie zrobi no i zobaczymy jak bedzie dalej...
Czytalem na germanskim forum, ze oprocz srubek wycinaja jeszcze wewnetrzna czesc plastiku i jezdza nawet na 7,5x16 z et 37, wiec jakos damy rade...
Czytalem na germanskim forum, ze oprocz srubek wycinaja jeszcze wewnetrzna czesc plastiku i jezdza nawet na 7,5x16 z et 37, wiec jakos damy rade...
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Boombel, ja bym jeszcze raz sprawdzil to et (jak nie jest nabite na feldze to moze sie pomylili i dali Ci z innym?). U mnie przy et38 nigdy nic nie przytarlo, bez znaczenia czy skrecony czy rozkrecony zawias, felgi sa prawie na obrysie, ale chowaja sie w nadkola.
oraz w pelni sie zgadzam - Pirata corsa staje sie coraz fajniejsza
ale ja przeciez nie o Twojej, mialem na mysli ogolny wizerunek auta.
i odpalilbys juz ta honde
no jak to? zeby nie odfrunal-=m&m=- pisze:ej ale po co ten beton w felgach
oraz w pelni sie zgadzam - Pirata corsa staje sie coraz fajniejsza
!markos pisze:ps.
wyscigi, a nie rajdy, jesli juz tak sie rozpedzamy
ale ja przeciez nie o Twojej, mialem na mysli ogolny wizerunek auta.
i odpalilbys juz ta honde
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
-
- Nowy
- Kontakt:
Fajna ta Corsinka, mimo że to C A so do felg Roty, to nie ten samochód i nie ten styl Poza tym co to za OT z Rotą A beton W felgach wygląda prawie jak tarcze ceramiczne (NFS U1 z najniższymi ustawieniami i taki oto efekt uzyskujemy ). Ogarniesz felgi, nadkola i pewnie "choroba" pociągnie za sobą kolejne rzeczy Zycze powodzenia w pracach, narazie jest Gi, taki dziarski dupowozik
-
- Świeżak
- Kontakt:
Powiem tak. Wszystko zależy od tego jak jeździsz jeśli szybko po kiepskich drogach (najgorsze są wyjeżdzone koleiny) to nie przesadzaj z obniżeniem. do jazdy na glebie po polskich drogach trzeba mieć masę cierpliwośći i czasu
Za wszystko zapłacisz kartą MasterCard... jazda własną Corsą bezcenna !! !! Smile
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Re: Czarna CC Pirata
kolejny koni kit? no to szykuj sie na nowe doznania Piracik, mod jak zwykle dobry
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
Re: Czarna CC Pirata
no brawo brawo - w końcu nie wiem tylko czemu jak dziś gadaliśmy nie skumałem że masz je już w domu
tak czy siak, zamawiam przewózke w przyszłym tygodniu
tak czy siak, zamawiam przewózke w przyszłym tygodniu