Artsowa CORSA B ....reaktywacja....C20let
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
jak na moj gust to PKP...
Pieknie Ku**a Pieknie -mega naciagniete mistrz
Pieknie Ku**a Pieknie -mega naciagniete mistrz
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
noo, jak fajosko, to bedziemy mieli juz 2 fury doskonale nadajace sie do poruszzania po naszych gladkich jak stol polskich drogach
o ile jestem w stanie zrozumiec po co ludzie wkladaja 2.0 i rozne inne fanaberie tego typu, to nigdy nie zrozumiem co kieruje ludzmi kiedy celowo unieruchamiaja swoje samochody obnizajac je tak absurdalnie, ze nie da sie nimi jezdzic moze mi to ktos jakos przystepnie wyjasnic?
o ile jestem w stanie zrozumiec po co ludzie wkladaja 2.0 i rozne inne fanaberie tego typu, to nigdy nie zrozumiem co kieruje ludzmi kiedy celowo unieruchamiaja swoje samochody obnizajac je tak absurdalnie, ze nie da sie nimi jezdzic moze mi to ktos jakos przystepnie wyjasnic?
-
- Forum Master
- Kontakt:
i wszystkie 4 sztuki na aucie
pokrecilem troche gwintem ale jak sie okazalo za malo jakies 50mm.. poprawi sie niedlugo hee
po wczorajszych nocnych rajdach stwierdzam ze na 3 potrafi zrywac przyczepnosc na tych malych kolkach, trzyma w lokach i zakretach mega no i troche popsul sie licznik hehe
teraz co dalej chrom czy czarny mat ...
a moze Ats 17 205/40/17?
a pewnie i tak zostanie 16 .. calow
pokrecilem troche gwintem ale jak sie okazalo za malo jakies 50mm.. poprawi sie niedlugo hee
po wczorajszych nocnych rajdach stwierdzam ze na 3 potrafi zrywac przyczepnosc na tych malych kolkach, trzyma w lokach i zakretach mega no i troche popsul sie licznik hehe
teraz co dalej chrom czy czarny mat ...
a moze Ats 17 205/40/17?
a pewnie i tak zostanie 16 .. calow
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
arts czy ty chociaz raz w zyciu jezdziles tym samochodem na nowych oponach...?
zamiast cos konkretnie pomodzic to komplet uzywanych opon i glowica.. na zapas.. czasem to sie zastanawiam co ty tak wlasciwie bedziesz z tym samochodem robil, bo zaczelo sie w sumie calkiem niezle, ale chyba powoli szczurzeje ta twoja corsa...
zamiast cos konkretnie pomodzic to komplet uzywanych opon i glowica.. na zapas.. czasem to sie zastanawiam co ty tak wlasciwie bedziesz z tym samochodem robil, bo zaczelo sie w sumie calkiem niezle, ale chyba powoli szczurzeje ta twoja corsa...
-
- Forum Master
- Kontakt:
chyba sa mi potrzebne opony zeby jezdzic bezpiecznie na lysych przeciez nie bede jezdzil, a ze jedyny rozmiar ktory mi podchodzi 195/40/16 to co zrobic...zakup opon ktore maja bieznika 7-8mm uwazam za calkiem dobry, to raz a drugie po co mi glowica prosta sprawa, wiadomo jaka jest roznica miedzy cossim a ks , po za tym fura bede mogl caly czas jedzic a miedzyczasie zrobic obrobke glowicy, wieksze zawory .. dolozyc inne walki i doprezyc no i zrobic program hmm mi tam sie podoba taka opcja
dla mnie ta corsa bedzie caly czas szczurem dopuki nie bedzie miala nowego lakieru
dla mnie ta corsa bedzie caly czas szczurem dopuki nie bedzie miala nowego lakieru