c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ej ale teraz dopiero zauważyłem ... jak to jest z tym kalandarzem. On ma tylko jedno zdjęcie (ta tekturke) a reszta to kartki z miesiącami? Nie ma wiecej zdjęć? Jak tak to lipa troszkę ... to jedno zdjęcie Flipper obrabiał cały wieczór? Albo wychodzi z formy albo to jakaś ściema
Mam nadzieje, że się myle ...
Mam nadzieje, że się myle ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Lipe chca nam tu wcisnac, jedna tekturka phi
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@markos wiem, wiem ile kosztuje choć może my mamy inne ceny - my mam na mysli Corsa-A Team. No cóż ... będzie tylko jedno zdjęcie
Myślałem że Mikołaj c20rsa dokłada deczko do interesu
Myślałem że Mikołaj c20rsa dokłada deczko do interesu
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
1. tak. jest jedno zdjecie (jest o tym napisane na stronie)
2. koszt produkcji kalendarza z 12toma zdjeciami jest zbyt wysoki zeby byl uzasadniony - rabatow zadnych nie mamy, pracuje w innej branzy i nie mam niestety ukladzikow wszedzie
3. koncepcja byla taka: c20rsa.com robi cos dla ludzi, ludzie dorzucaja 5 zeta do hostingu c20rsa.com
4. a mikolaj c20rsa.com i tak doklada do interesu i to wcale nie takie deczko, bo znajomi wola kupic kalendarz na stadionie (traktujcie to z przymknieta powieka)
5. myslalem ze to fajny wkretowy pomysl i ze ktos sie zainteresuje tymi kalendarzami - tak po prawdzie te kalendarze to byl taki tester zaintersowania bo pomyslow na gadzety mam cale tony ale z tego co widze beda to bardzo niskonakladowe serie dla przyjaciol i znajomych krolika...
2. koszt produkcji kalendarza z 12toma zdjeciami jest zbyt wysoki zeby byl uzasadniony - rabatow zadnych nie mamy, pracuje w innej branzy i nie mam niestety ukladzikow wszedzie
3. koncepcja byla taka: c20rsa.com robi cos dla ludzi, ludzie dorzucaja 5 zeta do hostingu c20rsa.com
4. a mikolaj c20rsa.com i tak doklada do interesu i to wcale nie takie deczko, bo znajomi wola kupic kalendarz na stadionie (traktujcie to z przymknieta powieka)
5. myslalem ze to fajny wkretowy pomysl i ze ktos sie zainteresuje tymi kalendarzami - tak po prawdzie te kalendarze to byl taki tester zaintersowania bo pomyslow na gadzety mam cale tony ale z tego co widze beda to bardzo niskonakladowe serie dla przyjaciol i znajomych krolika...
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@wow
No to skoro już jesteśmy przy statystyce to ile macie na składzie i ile już zeszło - ciekawy jestem? Bo nie przecze, że Corsa-A Team też chciała mieć kalendarze ale z 12 zdjęciami, ale nie mamy wspólnych ładnych fotek. W naszym przypadku to znając życie zrobimy tylko dla siebie
No to skoro już jesteśmy przy statystyce to ile macie na składzie i ile już zeszło - ciekawy jestem? Bo nie przecze, że Corsa-A Team też chciała mieć kalendarze ale z 12 zdjęciami, ale nie mamy wspólnych ładnych fotek. W naszym przypadku to znając życie zrobimy tylko dla siebie
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Tak właśnie myślałem ... co jest kolejnym dowodem na to że czasami .... $%# albo nic już nie mówie.markos pisze:statystycznie rzecz ujmujac forumowicze sa do dupy jasne?
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
troszke sie wkrecilem w ten temat kalendarzy, ale spox... nic osobistego to nie jest... to jest taka oferta z mojej strony i jesli ktos nie ma ochoty to luz totalny - nie mam zadnego ale...
jesli corsa-a.pl chce wydac kalendarz... zastanowcie sie dobrze dla siebie... ok pomysl! dlaczego?
sposrod forumowiczow ctm kalendarz zamowiles tylko TY Drogi Sierako! tak wiec masz odpowiedz...
w ramach podziekowania za wszelka pomoc kalendarze dostalo jeszcze kilka osob zupelnie gratisowo (pooh dla ciebie tez mam!)... i z tego powodu z pewnoscia nie skladaja zamowien (pisze zeby ktos nie wytknal np. markosowi ze nie zamowil, flipperowi, gumisiowi czy adasiowi). i ot co
ale nie biore tego do siebie - spox. natomiast co do nakladu to byl maly... naprawde limitowany wkretowy - 50 sztuk.
jesli corsa-a.pl chce wydac kalendarz... zastanowcie sie dobrze dla siebie... ok pomysl! dlaczego?
sposrod forumowiczow ctm kalendarz zamowiles tylko TY Drogi Sierako! tak wiec masz odpowiedz...
w ramach podziekowania za wszelka pomoc kalendarze dostalo jeszcze kilka osob zupelnie gratisowo (pooh dla ciebie tez mam!)... i z tego powodu z pewnoscia nie skladaja zamowien (pisze zeby ktos nie wytknal np. markosowi ze nie zamowil, flipperowi, gumisiowi czy adasiowi). i ot co
ale nie biore tego do siebie - spox. natomiast co do nakladu to byl maly... naprawde limitowany wkretowy - 50 sztuk.
c20rsa, czlowieku meeen!
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
chlopaki a tak z ciekawosci przy tych 50 sztukach i 12 kolorowych fotach ile kosztowalaby sztuka kalendarza tak pi razy drzwi.
ja przyzwyczailem sie do innego obrazka na scianie co miesciac . jesli nic mi sie nie trafi to chcetnie wezme ten bo fotka jest na prawde GreaT jesli nawet nie zawisnie u mnie w pokuju to bedzie mial odpowiednie inne miejsce.
ja przyzwyczailem sie do innego obrazka na scianie co miesciac . jesli nic mi sie nie trafi to chcetnie wezme ten bo fotka jest na prawde GreaT jesli nawet nie zawisnie u mnie w pokuju to bedzie mial odpowiednie inne miejsce.
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
wow pisze: sposrod forumowiczow ctm kalendarz zamowiles tylko TY Drogi Sierako! tak wiec masz odpowiedz...
Oooo wypraszam sobie!Zamowilem kalendarz u Markosa od razu pierwszego dnia i ma mi go dostarczyc w piatek osobiscie...
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
w sumie zadna tajemnica:Porszak pisze:przy tych 50 sztukach i 12 kolorowych fotach ile kosztowalaby sztuka kalendarza
- papier 150g/m2
- druk jednostronny pełny kolor
- wymiary 320 x 450 mm
- zadruk 300 x 430 mm
ilosc 50 sztuk, cena jednostkowa 39.99 + 22% VAT
nie sadze, zeby ktokolwiek taki kalendarz kupil w tej cenie...
cena zaczyna wygladac w miare ok powyzej 300 sztuk, a zupelnie rozsadnie wyglada dopiero przy ilosci 1000 sztuk.
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Ja kupie i to lepszymarkos pisze:nie sadze, zeby ktokolwiek taki kalendarz kupil w tej cenie...
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
troche OT ale chyba warte przemytslenia i wydaje mi sie ze czas na to najwyzszy...
przyklad:
po zapisnaiu sie do klubu(czy to bedzie ctm czy c20orsa) placimy kaske na konto klubowe i taki gosc(najlepiej zeby byla jakas selekcja w klubie - nie mowie tu o ograniczeniach na forum boi jakby na to niepatrzec to czym wiecej osob - oczywsicie nie mowie o skrajnych przypadkach debilizmu - tym forum jest wartosciowsze...) dostawal by naklejki i powiedzmy kalendarz plus smycz...
i tu juz trzeba bybylo poruszyc sprawe skladek ktore wedlug mnie powinny byc - chocby roczne zebydsmy mogli oplacic domene bez proszenia sie i tak dalej...(i niech nikt nie marudzi jelsi chodzi o rozliczenia powiedzmy 20zl rocznie to nic strasznego)
...i oczywiscie dalej mozna bybylo pomyslec o zmianie serwera forumowego(ale odmiana)
ja nie widze innego wysjacia i powinnismy sie wreszcie konkretnie naradzic co i jak zrobic - mysle ze dobrym przykladem jest sam wow(mowie sam bo nie wiem kto i jak poza nim jest zaanagazowany w projekt c20rsa) a przedewszystkim Flipper Sierak i Scotty...
zrobmy cos wkoncu jako klub
to tyle wywodow
przyklad:
po zapisnaiu sie do klubu(czy to bedzie ctm czy c20orsa) placimy kaske na konto klubowe i taki gosc(najlepiej zeby byla jakas selekcja w klubie - nie mowie tu o ograniczeniach na forum boi jakby na to niepatrzec to czym wiecej osob - oczywsicie nie mowie o skrajnych przypadkach debilizmu - tym forum jest wartosciowsze...) dostawal by naklejki i powiedzmy kalendarz plus smycz...
i tu juz trzeba bybylo poruszyc sprawe skladek ktore wedlug mnie powinny byc - chocby roczne zebydsmy mogli oplacic domene bez proszenia sie i tak dalej...(i niech nikt nie marudzi jelsi chodzi o rozliczenia powiedzmy 20zl rocznie to nic strasznego)
...i oczywiscie dalej mozna bybylo pomyslec o zmianie serwera forumowego(ale odmiana)
ja nie widze innego wysjacia i powinnismy sie wreszcie konkretnie naradzic co i jak zrobic - mysle ze dobrym przykladem jest sam wow(mowie sam bo nie wiem kto i jak poza nim jest zaanagazowany w projekt c20rsa) a przedewszystkim Flipper Sierak i Scotty...
zrobmy cos wkoncu jako klub
to tyle wywodow
corsa A & Audi S3
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
temat skladek, selekcji i oplacania przynaleznosci do klubu byl juz kiedys poruszony... i umarl.. proponuje do tego nie wracac.
nie wiem dlaczego akurat w tym watku to poruszyles
do c20rsa.com nie mozna tak poprostu dolaczyc, bo to c20rsa.com racing team i zawiera on 2 samochody i 2 kierowcow oraz samochod serwisowy z kierowca.. bycmoze z czasem sie to zmieni, ale na dzien dzisiejszy sprawa wyglada tak wlasnie.
i nie mowimy o miejscu na serwerze, ktore dostal np. basista (z tym panem sila rzeczy widzimy sie tylko na gadu..), czy tez naszykowana jest miejscowka dla osmana (ale nie chce mu sie caly czas napisac czegos o samochodzie i wyslac zdjec) - do niego mamy troche daleko, ale jak ktorys z nas potrzebuje porady, to poprostu dzwoni. pooh to samo. nie ma miejscowki na jego corse w projektach, bo za slabo ja popsul, ale zrobil kupe dobrej roboty na strone i poprostu jest dobrym kolega
mowimy tu o przynaleznosci do "klubu", ktorego symbolem jest cos wiecej niz tylko strona internetowa. to pasja do blachosmrodow, czterech kolek, pomysl na spedzanie wolnego czasu, pomysl na wspolne wypady (ot chocby po gumisia silnik), pomaganie sobie nawzajem jesli taka pomoc jest potrzebna i przede wszystkim przyjazn, ktora jakos tak sama sie zawiazala i dalej sobie funkcjonuje. ufff, ale poplynalem
jesli juz wspomniales o flippperze, scottym i sieraku - dokladnie na tych samych zasadach powstalo c20rsa.com. skoro nie mozesz nic zrobic w wiekszym gronie (bo nie mozesz, sam widzisz dlaczego - wyjatkiem jest miedziana, ktora pokazala, ze jest to mozliwe) to zrobmy sobie cos dla siebie w mniejszym gronie. forum to forum, ctm to ctm, ale w nim potworzyly sie jakies male fajne rzeczy i niech tak zostanie. to dziala i dzialac bedzie
ps. przyjaznimy sie tez troszke z ludzikami z corsa-a.pl team, bo tez sa fajni
do krakowa mamy coprawda zajebiscie daleko, ale flipper pomogl nam np. w przygotowaniu kalendarza, do ktorego zrobilem fotke, ale nie umialem jej obrobic w photoshopie tak jak nasz glowny mafioso
wow z kolei przysiadl i zrobil tlumaczenie corsa-a.pl na angielski..
i tak dalej i tak dalej
off to work
do c20rsa.com nie mozna tak poprostu dolaczyc, bo to c20rsa.com racing team i zawiera on 2 samochody i 2 kierowcow oraz samochod serwisowy z kierowca.. bycmoze z czasem sie to zmieni, ale na dzien dzisiejszy sprawa wyglada tak wlasnie.
i nie mowimy o miejscu na serwerze, ktore dostal np. basista (z tym panem sila rzeczy widzimy sie tylko na gadu..), czy tez naszykowana jest miejscowka dla osmana (ale nie chce mu sie caly czas napisac czegos o samochodzie i wyslac zdjec) - do niego mamy troche daleko, ale jak ktorys z nas potrzebuje porady, to poprostu dzwoni. pooh to samo. nie ma miejscowki na jego corse w projektach, bo za slabo ja popsul, ale zrobil kupe dobrej roboty na strone i poprostu jest dobrym kolega
mowimy tu o przynaleznosci do "klubu", ktorego symbolem jest cos wiecej niz tylko strona internetowa. to pasja do blachosmrodow, czterech kolek, pomysl na spedzanie wolnego czasu, pomysl na wspolne wypady (ot chocby po gumisia silnik), pomaganie sobie nawzajem jesli taka pomoc jest potrzebna i przede wszystkim przyjazn, ktora jakos tak sama sie zawiazala i dalej sobie funkcjonuje. ufff, ale poplynalem
jesli juz wspomniales o flippperze, scottym i sieraku - dokladnie na tych samych zasadach powstalo c20rsa.com. skoro nie mozesz nic zrobic w wiekszym gronie (bo nie mozesz, sam widzisz dlaczego - wyjatkiem jest miedziana, ktora pokazala, ze jest to mozliwe) to zrobmy sobie cos dla siebie w mniejszym gronie. forum to forum, ctm to ctm, ale w nim potworzyly sie jakies male fajne rzeczy i niech tak zostanie. to dziala i dzialac bedzie
ps. przyjaznimy sie tez troszke z ludzikami z corsa-a.pl team, bo tez sa fajni
do krakowa mamy coprawda zajebiscie daleko, ale flipper pomogl nam np. w przygotowaniu kalendarza, do ktorego zrobilem fotke, ale nie umialem jej obrobic w photoshopie tak jak nasz glowny mafioso
wow z kolei przysiadl i zrobil tlumaczenie corsa-a.pl na angielski..
i tak dalej i tak dalej
off to work
-
- Weteran
- Kontakt:
może temat umarł bo nie miał odpowiedniego animator(ów)!markos pisze: temat skladek, selekcji i oplacania przynaleznosci do klubu byl juz kiedys poruszony... i umarl.. proponuje do tego nie wracac.
ja na przykład mam namiar na firmę (a jak poszukam to znajde jeszcze chyba ze dwie bo miałem kilka takich adresów), która zajmuje sie produkcja różnych gadżecików - czapeczki z yszywanym logo, logo na kurtkach i inne pierdołki...
mogę podziałać w tym kierunku.
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
W pełni zgadzam się z przedmówcą. Składki w klubie nie było, nie ma i nie będzie czy tego chcecie czy nie. Jest to zły pomysł i przeczy filizofii powstania tego klubu.
@qomo
Tak samo jest w Corsa-A Team. Jest juz Was trochę w dziale "Nasze samochody" a my jakoś nie pobieramy opłat za to, choć za domene sami płacimy. Założenia są takie, że to my we trzech czyli (Flipper, Scotty i ja) staramy się w pewniem sposób promować Corse A w Polsce. Nie potrzebujemy z Corsa-A Team robić drugiego CTM bo po co? Jest dobrze tak jak jest zarówno w CTM jak i w klubo/stronach CTM'o pochodnych.
@qomo
Tak samo jest w Corsa-A Team. Jest juz Was trochę w dziale "Nasze samochody" a my jakoś nie pobieramy opłat za to, choć za domene sami płacimy. Założenia są takie, że to my we trzech czyli (Flipper, Scotty i ja) staramy się w pewniem sposób promować Corse A w Polsce. Nie potrzebujemy z Corsa-A Team robić drugiego CTM bo po co? Jest dobrze tak jak jest zarówno w CTM jak i w klubo/stronach CTM'o pochodnych.
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
A to w jakim celu? Że tak spytam - sprzedawałeś coś kiedyś w kręgu CTM? Nie ... to nie rób tego? Bo w klubie jest ponad 300 osób ale wszscy nie kupią od ciebie jak to nazywasz gadżeciku. Poza tym to nie wiem jakie chcesz gadżeciki robić?Kurbat pisze:różnych gadżecików - czapeczki z wyszywanym logo, logo na kurtkach i inne pierdołki...
- lepki są
- smycze też są
- dywaniki były
- koszulki były
Co wiecej chcecie? majtki, gumki ?
Przepraszam za OT
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
ostatnia dyskusja nie jest w temacie -> robi się śmietnik
ps. skoro mamy moda to tworzymy inny temat i tam kontykuować dyskusję
ps. skoro mamy moda to tworzymy inny temat i tam kontykuować dyskusję
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Kontakt:
to ja moze jestem nie ten teges bo wczoraj pytajac o cene 12-zdjeciowego kalendarza te 50zl uwazalem za max cene, ktora moglbym bezstreswo zaplacic i mowie to zupelnie powaznie. tylko chyba takich osob nie znalazlo by sie zbyt wiele!markos pisze:chodzilo mi o chetnych do zakupu ludzi np. z forum. tyle nikt nie zaplaci
-
- Weteran
- Kontakt:
Po pierwsze : ja nie chce nic sprzedawaćsierak pisze:A to w jakim celu? Że tak spytam - sprzedawałeś coś kiedyś w kręgu CTM? Nie ... to nie rób tego? Bo w klubie jest ponad 300 osób ale wszscy nie kupią od ciebie jak to nazywasz gadżeciku. Poza tym to nie wiem jakie chcesz gadżeciki robić?Kurbat pisze:różnych gadżecików - czapeczki z wyszywanym logo, logo na kurtkach i inne pierdołki...
- lepki są
- smycze też są
- dywaniki były
- koszulki były
Co wiecej chcecie? majtki, gumki ?
Przepraszam za OT
Po drugie : dobrze wiem, że wszyscy nie kupią
Po trzecie : w takim samym celu jak smyczki, lepki itp.
Po po czwrte : sprawa zamknięta
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
zwracam honor w takim razie... a markos widze drugi kanal sprzedazy odpala, LOL... nieoficjalnyzgubek pisze:Oooo wypraszam sobie!Zamowilem kalendarz u Markosa od razu pierwszego dnia i ma mi go dostarczyc w piatek osobiscie...
upraszam takze o niepsucie watku...
natomiast co do 12stronicowego kalendarza.... naprawde watpie zeby bylo wielu chetnych skoro na ten za 15zyla tak malo osob ma smaka... poza tym malo mnie osobiscie sie usmiecha wplacenie prawie 2500 zeta z gory - c20rsa tez domaga sie inwestycji z mysla o przyszlym roku.
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
markos, czlowieku meen... mam tu maly zapasik kalendarzy, nie martw sie... na pewno dostaniesz w miejsce oddanemu zgubkowi kalendarza nowiutki
@adas, sierak: bardzo sie ciesze ze kalendarzyki sie podobaja... jeszcze niech mi sie tu gumis i flipper wypowiedza to moze inni zacheceni zakupu dokonaja odpowiedniego
@adas, sierak: bardzo sie ciesze ze kalendarzyki sie podobaja... jeszcze niech mi sie tu gumis i flipper wypowiedza to moze inni zacheceni zakupu dokonaja odpowiedniego
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
serio to sam spodziewalem sie ze kalendarz wiekszy bedzie... zupelnie nie zmierzylem sobie tego i nie wyobrazilem, lol
jednak nie zmienia to faktu, ze jest to sympatyczny gadzecik... i wszyscy ktorzy dostali sa zadowoleni dzieki dudek - milo, ze ktos spoza forum takze sie skusil
jednak nie zmienia to faktu, ze jest to sympatyczny gadzecik... i wszyscy ktorzy dostali sa zadowoleni dzieki dudek - milo, ze ktos spoza forum takze sie skusil
c20rsa, czlowieku meeen!