Spoty na Śląsku..
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Panowie, panowie, panowie, ale oprocz Czesterowej Corsiawki to sama seria...
P.S. a co tam jestem podciety troszke to mozecie mnie teraz pojechac
P.S. a co tam jestem podciety troszke to mozecie mnie teraz pojechac

sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
- Nowy
- Kontakt:
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
eeeeej ja se wypraszam
@pirat
lampy były ale jakos rzeczywoscie ciemne te zdiecia sa,jakos stanelismy w ciemnym zaulku parkingu
@zgubek
moja Corsa wcale nie seria bo mam stalowki na bialo malnięte
a poza tym mam ją 1,5 m-ca i jeszcze nie bylo czasu na zmiany...nie boj sie jeszcze bede mial lepszą niz twoja
a coo chciales zjebki to masz
Pozdrawiam
PS.Piotrek dzieki ze mnie bronisz, rzeczywiscie na wiosne zaczynam zabawe w tuning

@pirat
lampy były ale jakos rzeczywoscie ciemne te zdiecia sa,jakos stanelismy w ciemnym zaulku parkingu

@zgubek
moja Corsa wcale nie seria bo mam stalowki na bialo malnięte

a poza tym mam ją 1,5 m-ca i jeszcze nie bylo czasu na zmiany...nie boj sie jeszcze bede mial lepszą niz twoja

a coo chciales zjebki to masz

Pozdrawiam
PS.Piotrek dzieki ze mnie bronisz, rzeczywiscie na wiosne zaczynam zabawe w tuning
Było c14se
-
- Nowy
- Kontakt:
- Staneq
- Post Mistrz
- Kontakt:
nasze Corsay są tak poprzerabiane ze mozemy wam tylko pokazywac zdiecia szpiegowskie przy zlym świetle bo "odgapicie" od naspirat pisze:Hehe... to nie jaStaneq pisze:eeeeej ja se wypraszam![]()
@pirat
a swoja droga, to musicie wybrac inna miejscowke na takie foty

Było c14se
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Ja przepraszam ,za nieobecnosc ale cos mi waznego wyskoczylo... ale musze tez opieprzyc bo sam do konca nie wiedzialem ,kto bedzie a kto nie (na sam koniec tylko 3osoby mialy sie zjawic) !!Nastepnym razem musimy jednak pisac 100% zawiadomienia o przybyciu!!!Niektorzy z Nas maja niezly kawalek do przejechania wiec trzeba sie zebrac w koncu wieksza grupa !!bo 4 autka to jednak marnie cos!!!
Moze zaproponuje zlocik po nowym roku???
Moze 11.01.2004 w Niedziele ,w stalym miejscu ??
Co Wy na to ???Teraz apeluje do wszyskich o stawienie sie na spotkaniu
),jesli ta data bedzie pasowac !!!
Czekam na odp. !!!
ps: Dzieki Moderatorom za przyklejenie tematu!!!
Moze zaproponuje zlocik po nowym roku???
Moze 11.01.2004 w Niedziele ,w stalym miejscu ??
Co Wy na to ???Teraz apeluje do wszyskich o stawienie sie na spotkaniu

Czekam na odp. !!!
ps: Dzieki Moderatorom za przyklejenie tematu!!!
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/

Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy

-
- Weteran
- Kontakt:
@Klari - wszystko z takim wyprzedzeniem planujesz
Ok, jest rzucona data więc każdy wie kiedy się należy zjawić i w miarę możliwości będzie sie starał dostosowac, a kiedy juz ermin będzie blisko wtedy sie zweryfikuje liste obecnych - tyle ode mnie w tym temacie
Proponuje też żebyśmy nastepnym razem ustawili samochody jakos tak, żeby sie może nawzajem pooświetlać do zdjęcia.
Wprowadziłe teeż świątecznego moda do corsiawy - mam choinkę wyposażąną w kolorowe źródła światła czyli standardowe żarówki, zasilanie pociągnołem z zapalniczki (fotki jak to podłączyc mogę na priv przesłać), na przyszły rok zrobię choinkę podświetlaną diodami
A na poważnie, to mnie przyciemnienie szybek kusi bo zaczyna mnie irytowac jazda jak w akwarium. Odstrasza mnie jedynie pogorszenie widoczności. Jak to z tym jest ? Bardzo się widoczność ogranicza - szczególnie nocą ?
(szyby Czestera są dla mnie za ciemne może raczej szybki jak u Dziadka by podeszły)

Ok, jest rzucona data więc każdy wie kiedy się należy zjawić i w miarę możliwości będzie sie starał dostosowac, a kiedy juz ermin będzie blisko wtedy sie zweryfikuje liste obecnych - tyle ode mnie w tym temacie

Proponuje też żebyśmy nastepnym razem ustawili samochody jakos tak, żeby sie może nawzajem pooświetlać do zdjęcia.
Wprowadziłe teeż świątecznego moda do corsiawy - mam choinkę wyposażąną w kolorowe źródła światła czyli standardowe żarówki, zasilanie pociągnołem z zapalniczki (fotki jak to podłączyc mogę na priv przesłać), na przyszły rok zrobię choinkę podświetlaną diodami

A na poważnie, to mnie przyciemnienie szybek kusi bo zaczyna mnie irytowac jazda jak w akwarium. Odstrasza mnie jedynie pogorszenie widoczności. Jak to z tym jest ? Bardzo się widoczność ogranicza - szczególnie nocą ?
(szyby Czestera są dla mnie za ciemne może raczej szybki jak u Dziadka by podeszły)
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
@Kurbat - bo Chester ma chyba najciemniejszą z folii, ja mam 20% przepuszczalności i praktycznie po 2-3 dniach nie widziałem prawie różnicy, kwestia przyzwyczajenie, ale generalnie wszystko widać tak samo
poza tym przez tylnią szybę nie oglądasz wiele, więc widoczność nie jest tak ważna, a bocznych to chyba wogóle nie używasz
tyle
poza tym przez tylnią szybę nie oglądasz wiele, więc widoczność nie jest tak ważna, a bocznych to chyba wogóle nie używasz
tyle

- Staneq
- Post Mistrz
- Kontakt:
@Kurbat jak przyciemnisz folią o dużej przepuszczalnosci to z zew. jest efekt ciemnych szyb a od srodka widocznosc prawie normalna..
..tez tak u siebie zrobie ehh az mnie to boli ze moja biała corsiawka narazie sie nie doczeka żadnych zmian, ale teraz święta, sylwek w górach i do tego jeszcze mam chrzciny mojej siostrzenicy...wiec na dzien dzisiejszy to jedyna na co mnie stać to na wache
..tez tak u siebie zrobie ehh az mnie to boli ze moja biała corsiawka narazie sie nie doczeka żadnych zmian, ale teraz święta, sylwek w górach i do tego jeszcze mam chrzciny mojej siostrzenicy...wiec na dzien dzisiejszy to jedyna na co mnie stać to na wache

Było c14se
-
- Weteran
- Imię: Marcin
powiem Ci że ja mam przyciemnione szybki tak jak ARO (czyli 20% z przodu, a z tyłu jeszcze bardziej) i jest spox, a nocą no cóż..........trzeba się przyzwyczaićKurbat pisze:A na poważnie, to mnie przyciemnienie szybek kusi bo zaczyna mnie irytowac jazda jak w akwarium. Odstrasza mnie jedynie pogorszenie widoczności. Jak to z tym jest ? Bardzo się widoczność ogranicza - szczególnie nocą ?

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
@Kozzi - ja mam tylko tył przyciemniony na 20%, nie napisałem tego ale Kurbat wie o co chodzikozzi pisze:powiem Ci że ja mam przyciemnione szybki tak jak ARO (czyli 20% z przodu, a z tyłu jeszcze bardziej) i jest spox, a nocą no cóż..........trzeba się przyzwyczaićKurbat pisze:A na poważnie, to mnie przyciemnienie szybek kusi bo zaczyna mnie irytowac jazda jak w akwarium. Odstrasza mnie jedynie pogorszenie widoczności. Jak to z tym jest ? Bardzo się widoczność ogranicza - szczególnie nocą ?
Ty możesz sobie pozwolić na coś takiego - Tobie dowodu nie zabiorą

-
- Weteran
- Imię: Marcin
eeee przeciez prawo jest równe dla WSZYSTKICHAro83 pisze:@Kozzi - ja mam tylko tył przyciemniony na 20%, nie napisałem tego ale Kurbat wie o co chodzikozzi pisze:powiem Ci że ja mam przyciemnione szybki tak jak ARO (czyli 20% z przodu, a z tyłu jeszcze bardziej) i jest spox, a nocą no cóż..........trzeba się przyzwyczaićKurbat pisze:A na poważnie, to mnie przyciemnienie szybek kusi bo zaczyna mnie irytowac jazda jak w akwarium. Odstrasza mnie jedynie pogorszenie widoczności. Jak to z tym jest ? Bardzo się widoczność ogranicza - szczególnie nocą ?
Ty możesz sobie pozwolić na coś takiego - Tobie dowodu nie zabiorą![]()

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
a to dziadek ma przyciemnione :0 nawet nie zauważyłemKurbat pisze: (szyby Czestera są dla mnie za ciemne może raczej szybki jak u Dziadka by podeszły)

nie wiem czy jest to najciemniejsza ale wydaje mi sie że nie - z tym ze ostatnio miałem sprawdzane przepuszczalnośc świtła i wyszło 10%.Aro83 pisze: bo Chester ma chyba najciemniejszą z folii, ja mam 20% przepuszczalności
Dodam jeszcze że mam folie 2 lata a nie jest ona firmowa ,więc od wewnątrz widocznośc śie porawiła (bo lekko wyblakła),a efekekt zewnętrzny pozostał
dla mnie to nie jest efekt ( albo całość , albo wogóle)kozzi pisze: powiem Ci że ja mam przyciemnione szybki tak jak ARO (czyli 20% z przodu, a z tyłu jeszcze bardziej) i jest spox,
pokreślam - to jest moje zdanie
zgadzam się . Najgożej mam przy cofaniu nocą w nieoświtlonych miejscach gdzie widocznośc pogorszyła mi się również przez wymiane lusterekkozzi pisze:a nocą no cóż..........trzeba się przyzwyczaić
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
No wlasnie!!Wracamy do tematu!!
))) 

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 

- Staneq
- Post Mistrz
- Kontakt:
tak teraz patrze w kalendarzu i 11.01 Klari to jest wtorek
niedziela to 9.01 ale jesli spot ma byc 9-tego to ja juz mowie z mnie nie bedzie bo mam straszne kolokwium 10.01 wiec predzej 16.01
PS. Życze wesołych świąt śląskiej brygadzie CTM w szczególności kolegom których poznałem osobiście czyli Dziadkowi, Kubartowi i Czesterowi...

PS. Życze wesołych świąt śląskiej brygadzie CTM w szczególności kolegom których poznałem osobiście czyli Dziadkowi, Kubartowi i Czesterowi...
Było c14se
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
Ja rowniez !!
Zycze calemu CTM i wszystkim ,ktorch tu poznalem Zdrowych ,Wesolych i Spokojnych Swiat !!!Niechaj Wszystkie marzenia osobiste i te zwiazne ze zmianami naszych bolidow
sie spelnia!!!
Btw. To zmieniamy date na 16.01!
)
Zycze calemu CTM i wszystkim ,ktorch tu poznalem Zdrowych ,Wesolych i Spokojnych Swiat !!!Niechaj Wszystkie marzenia osobiste i te zwiazne ze zmianami naszych bolidow

Btw. To zmieniamy date na 16.01!

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 

- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
a ja mam 15.01 kolos z ochrony pow. ;( - i cale szczesciie ze 15 bo tak to bez problemu pojawie sie na zlociku 

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe...