Czarna CC Pirata
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Czarna CC Pirata
... być może, ale bardzo prawdopodobne że gwint koni w cc to jeszcze lepsze rozwiązanie
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
@Porszak - no szykuje sie, po tym jak Aro udostepnil mi fure na jazde probna to nie mialem juz watpliwosci co kupic odkad kupilem ta fure, to marzylo mi sie koni wlasnie. zobaczymy we wtorek, jak to sie spisuje
@Aro - bo Ty tylko o torksach co do jazd to sam sobie pojezdzisz i porownasz
zastanawiam sie, czy jeszcze bede cos musial dlubac w nadkolach. Plastiki juz powycinalem i w 3 osoby na pokladzie nawet na hopkach nie przyciera. Moze obejdzie sie juz bez rzezby
@Aro - bo Ty tylko o torksach co do jazd to sam sobie pojezdzisz i porownasz
zastanawiam sie, czy jeszcze bede cos musial dlubac w nadkolach. Plastiki juz powycinalem i w 3 osoby na pokladzie nawet na hopkach nie przyciera. Moze obejdzie sie juz bez rzezby
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
no to super zakup , tego naprawde brakowalo furce, zakladaj i pokazuj jak siedzi
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
gratulacje zakupu wymarzonego zawieszenia, endo nie chcial opchnac swego bo bał sie konkurencjipirat pisze: Na razie maly spy nowych zabawek
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
@Majk: hehe, nie no Endo nie jest taki - poprostu Mama mu zabronila
A dzisiaj odebralem fure. Pierwsze wrazenia z jazdy sa mega niesamowite. Na rozkreconym zawiasie jest zaskakujaco kulturalnie. Myslalem, ze bedzie twardziej, a jest w zasadzie niewiele twardziej niz na serii ale przy tym pewnie w zakretach.
Na skreconych zabawkach robi sie maly gokart i zaczyna zaprzeczacz prawom fizyki.
Jestem baaardzo zadowolony z zakupu
Jedyne co musze zrobic, to podzialac troszke w przednich nakolach, bo na rozkreconym zawiasie czasem przytrze plastik jeszcze - widac wczesniejsze proby wycinania nie do konca sie spisaly. Ale to ogarniemy
Fotki:
A dzisiaj odebralem fure. Pierwsze wrazenia z jazdy sa mega niesamowite. Na rozkreconym zawiasie jest zaskakujaco kulturalnie. Myslalem, ze bedzie twardziej, a jest w zasadzie niewiele twardziej niz na serii ale przy tym pewnie w zakretach.
Na skreconych zabawkach robi sie maly gokart i zaczyna zaprzeczacz prawom fizyki.
Jestem baaardzo zadowolony z zakupu
Jedyne co musze zrobic, to podzialac troszke w przednich nakolach, bo na rozkreconym zawiasie czasem przytrze plastik jeszcze - widac wczesniejsze proby wycinania nie do konca sie spisaly. Ale to ogarniemy
Fotki:
- Aro
- Weteran
no pięknie pięknie gratulacje Bracie
w końcu nie ma gdzie palca wsadzić między kołem a budą
piszę się na przejażdżke po długim weekendzie
w końcu nie ma gdzie palca wsadzić między kołem a budą
piszę się na przejażdżke po długim weekendzie
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
noi git ,
musze powiedziec ze jestem zaskoczony ze az tak tył siadł, spodziewalem sie gorszego efektu, a tu prosze
a przodem sie nie przejmuj, to co ma sie wytrzec to sie wytrze i bedzie spokuj, mi nawet łapało nakladki na błotniki
musze powiedziec ze jestem zaskoczony ze az tak tył siadł, spodziewalem sie gorszego efektu, a tu prosze
a przodem sie nie przejmuj, to co ma sie wytrzec to sie wytrze i bedzie spokuj, mi nawet łapało nakladki na błotniki
- Mazur
- Nowy
- Kontakt:
Gratuluję zakupu, CC zaczeła w końcu wyglądać jak należy a nie jak kangur Zdecydowanie brakowało tej gleby.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ze sie uczepie po swojemu.. czy naprawde nie uwazacie, ze prosciej jest dobrac felgi z wiekszym offsetem i miec w dupie wszystkie problemy z obcieraniem o cokolwiek?czester 1 pisze:a przodem sie nie przejmuj, to co ma sie wytrzec to sie wytrze i bedzie spokuj, mi nawet łapało nakladki na błotniki
z gleba to te kola nawet jakos zaczely wygladac
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
Ha! no widzisz markos - wlasnei o to chodzi, ze zamowilem MAKi z et 40 i bylo mega super z tylu przy montazu. Tylko sie okazalo, ze z przodu zalamanie felgi dotyka o zacisk. I dlatego wymienilem na et 35. troche sie porzezbi i bedzie dobrze!markos pisze:ze sie uczepie po swojemu.. czy naprawde nie uwazacie, ze prosciej jest dobrac felgi z wiekszym offsetem i miec w dupie wszystkie problemy z obcieraniem o cokolwiek?czester 1 pisze:a przodem sie nie przejmuj, to co ma sie wytrzec to sie wytrze i bedzie spokuj, mi nawet łapało nakladki na błotniki
z gleba to te kola nawet jakos zaczely wygladac
- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
[quote="czester 1"]
[quote]
LPG ??
Mnie sie nie podobie to ze na przodzie opona sie nie chowa troszke w nadkole ale jest fajnie:)
[quote]
LPG ??
Mnie sie nie podobie to ze na przodzie opona sie nie chowa troszke w nadkole ale jest fajnie:)
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
@markos: fakt, mozna by bylo podzialac w ten sposob, ale wtedy byla jeszcze gwarancja
@Czester: moze byc ciut nizej nie przez gaz a raczej przez to, eze kompletny stary zawias lezal z tylu
@Porszak: geometria byla oczywiscie od razu tam, gdzie zakladali
@all: dzieki - mi tez sie podoba i mega fajnie sie smiga. Polecam!
@Czester: moze byc ciut nizej nie przez gaz a raczej przez to, eze kompletny stary zawias lezal z tylu
@Porszak: geometria byla oczywiscie od razu tam, gdzie zakladali
@all: dzieki - mi tez sie podoba i mega fajnie sie smiga. Polecam!
- Kot
- Świeżak
- Imię: Tomek
Wyglada mega zajefajnie .Moja tez tak usiadla
Tak jak piszesz maly gokart dlatego caly czas mam pyszczek uchachany bo jezdze na skreconym
Tak jak piszesz maly gokart dlatego caly czas mam pyszczek uchachany bo jezdze na skreconym
- Aro
- Weteran
no w końcu mam pojeżdżawkę za sobą powiem tak - zaczynam odkładać na springi koniego zupełnie inna jazda jak na tych moich h&r na miękkim jest jak dla mnie lepiej jak na serii (bo już nie pamiętam jak to było miękko ) zawiasik elegancko wybiera dołki i nierówności, na twardym jest już bardziej podobnie jak u mnie, więc nie ulega wątpliwości, że twarde springi h&r są za twarde do miękkiego ustawienia amorków ogólnie zawias rewelacja
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
no wreeeeeeeszcie
myslalem, ze obetniesz troche seryjne springi, gdzieniegdzie zlapiesz obejma z ciezarowki, co bedzie wystawalo schowasz mlotkiem, a tu nuda, kolejne koni juz nawet w kedzierzynie na tym jezdza
jak Aro mowil, ze kupujesz to nie chcialem wierzyc, a jednak prosze.. gratuluje spelniania marzen. jazdy zyczyl nie bede bo juz wiesz jaka to zmiana
ps. przod sie jeszcze troche ugniecie, wiec bez leku (bac sie powinny nadkola )
myslalem, ze obetniesz troche seryjne springi, gdzieniegdzie zlapiesz obejma z ciezarowki, co bedzie wystawalo schowasz mlotkiem, a tu nuda, kolejne koni juz nawet w kedzierzynie na tym jezdza
jak Aro mowil, ze kupujesz to nie chcialem wierzyc, a jednak prosze.. gratuluje spelniania marzen. jazdy zyczyl nie bede bo juz wiesz jaka to zmiana
ps. przod sie jeszcze troche ugniecie, wiec bez leku (bac sie powinny nadkola )
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
Dzięki chłopaki za opinie
No przyznam, ze po tygodniu jazdy jest jeszcze bardziej zajebiscie Nadkola juz przeszly maly lifting i nawet na hopach przy calym zapakowanym tyle bagazami (przy zlozonych fotelach) nic nie przyciera. Z przodu wycialem plastiki i odgialem blache w nadkolu. Z tylu tylko plastiki i chyba jest dobrze.
Ogolnie niesamowicie milo mnie ten zawias zaskoczyl! Polecam kazdemu
No przyznam, ze po tygodniu jazdy jest jeszcze bardziej zajebiscie Nadkola juz przeszly maly lifting i nawet na hopach przy calym zapakowanym tyle bagazami (przy zlozonych fotelach) nic nie przyciera. Z przodu wycialem plastiki i odgialem blache w nadkolu. Z tylu tylko plastiki i chyba jest dobrze.
Ogolnie niesamowicie milo mnie ten zawias zaskoczyl! Polecam kazdemu
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
@piracik
gratki
jednak co koni to koni... moje juz 1,5 roku siedzi i wiem że to był super zakup
gratki