Remont GSi c16xe
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
ej bez przesadyzmu. napisalem wyzej o tak, wg mnie prostej rzeczy jak katalizator. w zadnej b oprocz mojego szczura 1.0 nie bylo kata za chlodnica (zaraz za zaworami wydechowymi w sumie). wszystkie byly pod podloga, a tu na pierwszy rzu oka widac kolektor "rurowy" wchodzacy do puszki od kata. i do tego kolektor nie z zeliwa, czy chocby stali,a raczej z jakiegos innego stopu, albo chociaz czyms pokrytykristo pisze: Dopiero jak się je porówna na zdjęciu to widać szczegóły.
Ja sam bym nie wiedział na piersze oko jaki to.
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
To było do przewidzenia, że nie przyjmą reklamacji za dobrze na tobie zarobili. Kombinuj z tym co masz.... a jak nie szukaj dalej... ale polecam CTMowiczów, którzy mają silniki do sprzedania. Oni wiedzą co sprzedają, powiedzą Ci co i jak trzeba a niektórzy to nawet w przekładce pomogą.... więc your choice....gejzer6 pisze:no i znowu kupa
musze sprzedać ten silnik albo zamienić sie bo tamci kolesie nie chce oddać mi kasy ale jeszcze popróboje
a jak wy wkladacie te 2.0 to motacie sie z blachą jakoś czy wchodzi bez problemu
STOP Pijanym kierowcom
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Tego nie dodałem ale jakby poszło zapytanie ktoś raczej by udzielił wskazówek, jak do tej pory.YAQB pisze:A sa tacy, ktorzy naprawiaja silniki ?D12 pisze:... ale polecam CTMowiczów, którzy mają silniki do sprzedania. Oni wiedzą co sprzedają, powiedzą Ci co i jak trzeba a niektórzy to nawet w przekładce pomogą.... więc your choice....
STOP Pijanym kierowcom
- geo022
- Swój
- Kontakt:
ja tam jestem przekonany ze gdyby tylko ktos chcial robic remont znajdzie sie ktos kto go bedzie chcial przeprowadzic:)D12 pisze:Tego nie dodałem ale jakby poszło zapytanie ktoś raczej by udzielił wskazówek, jak do tej pory.YAQB pisze:A sa tacy, ktorzy naprawiaja silniki ?D12 pisze:... ale polecam CTMowiczów, którzy mają silniki do sprzedania. Oni wiedzą co sprzedają, powiedzą Ci co i jak trzeba a niektórzy to nawet w przekładce pomogą.... więc your choice....
-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
troche "dałeś ciała" Endo z tym postemendo pisze:Gejzer, zanim kupisz kolejna niepotrzebna rzecz podpowiem Ci, ze zawieszenie Kurbata nie pasuje do Twojej corsy..![]()
![]()
a Staneq chyba na zachete zalicytowal
PS. tak przy okazji do Twojego bolida by pasowało, polecam zamiast tego "shitu" co masz teraz
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Ty chyba dajesz bardziej podbijajac sztucznie cene, niedlugo pol ctm'u bedzie licytowalo i do 40zl dobijeKurbat pisze:troche "dałeś ciała" Endo z tym postem![]()
![]()
jakos wole swoj dopasowany shitKurbat pisze:PS. tak przy okazji do Twojego bolida by pasowało, polecam zamiast tego "shitu" co masz teraz![]()
![]()

-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
nieendo pisze:Ty chyba dajesz bardziej podbijajac sztucznie cene, niedlugo pol ctm'u bedzie licytowalo i do 40zl dobijeKurbat pisze:troche "dałeś ciała" Endo z tym postem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nieendo pisze:jakos wole swoj dopasowany shitKurbat pisze:PS. tak przy okazji do Twojego bolida by pasowało, polecam zamiast tego "shitu" co masz teraz![]()
![]()
a z ciekawosci - zalozyles je chociaz na chwile do siebie?
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Tylko nie mow ,ze kupiles drugi 1.8

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
Heh to zapowiada sie ciekawa dalsza czesc tematy spod znaku ŁOŁ
heheh
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
lol teraz wszyscy beda sie rozwiercaćgejzer6 pisze:czy ktoś może mi powiedzieć jaką dlugość mają moje korby w tym 1.8 i jaka jest srednica przy stopce
nie chce rozbierać na razie tego 1.8 a musze to wiedziec
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
gejzer6
- Swój
- Kontakt:
sprawdzam waszą czujność i musiałem sobie posta strzelić aby temat wrócił na pierwszą strone bo bedziemy go kontynuować "kiedyś"
na razie to szukam klienta na ten 1.8 już chyba wszendzie dalem ogloszenia no i kupa nie ma zbytnoio zainteresowania a ja chce jeździć auto stoi już 1.5 miecha masakra
edit : paranoja
jak lubisz kopac, to sie w kopalni zatrudnij a nie balaganisz. na przyszlosc nie bedzie cichych sugestii a zolty prezent
pirat
edit : paranoja
jak lubisz kopac, to sie w kopalni zatrudnij a nie balaganisz. na przyszlosc nie bedzie cichych sugestii a zolty prezent
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
Ja tez chce jezdzic a autko stoi od 4stycznia... wiec troche dluzej...
Po co odkopujesz temat jak i tak nic sie nie dzieje
?? nabijasz posty...
Po co odkopujesz temat jak i tak nic sie nie dzieje
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe...