najpierw jezdzila u rena... potem u mnie... potem u gumisia... no i teraz u Staneq'a

dokładnieCorstek pisze:Wiem, ze staneq ma najgrubszy mozliwy seryjny, tak jak ja
ooo tego to nie wiedzialem..wow pisze:ta rozporka to jakis obiegowy klubowy item...
najpierw jezdzila u rena... potem u mnie... potem u gumisia... no i teraz u Staneq'a
Gumi i Tis mowil chyba co innego, ale nie pamietam dokladnie takze nie obstaje bardzo przy swoim.Corstek pisze:Nie. W combo byl taki sam najgrubszy jak w corsie i tigrze czyli 24mm i to tylko jakos do 95/96 roku. Potem wszystkie zostaly okrojone o 2mm. Wiem, ze staneq ma najgrubszy mozliwy seryjny, tak jak jaPorszak pisze: combo ma jeszcze grubszy z przodu![]()
Wiem to z dokladnego przeanalizowania wszystkich stabilizatorow z EPC i tam zawsze byla podana srednica i nawet byly wersje na chinskie bezdroza itp., ale nigdy nie byl grubszy niz 24mm.Porszak pisze: Gumi i Tis mowil chyba co innego, ale nie pamietam dokladnie takze nie obstaje bardzo przy swoim.
Nie ma sprawy , Ty masz u mnie palme pierwszenstwaStaneq pisze:czas tu troche okurzyc..
PS. dzieki Klari za cynk