V ZLOT CTM 2007 ... !??
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
w poniedzialek nie dam rady, ale we wtorek bede probowal dzwonic do Lublina. Mam juz numer, ale nikt od zeszlego piatku sie tam nie zglasza.
Jakby ktos chcial przedzwonic w poniedzialek, to prosze o zgloszenie sie na gadu lub pw.
Moze poki co ustalmy jakis termin wspolny, zeby jak najwiecej osob sie zebralo w jednym miejscu.
Na Bemowie chlopaki z A3 pokazali jak liczne sie robi zloty... dlaczego mamy byc gorsi?
Co powiecie na 27-28-29 LIPCA?
Jakby ktos chcial przedzwonic w poniedzialek, to prosze o zgloszenie sie na gadu lub pw.
Moze poki co ustalmy jakis termin wspolny, zeby jak najwiecej osob sie zebralo w jednym miejscu.
Na Bemowie chlopaki z A3 pokazali jak liczne sie robi zloty... dlaczego mamy byc gorsi?
Co powiecie na 27-28-29 LIPCA?
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
TOR LUBLIN
Dodzwonilem sie do Lublina i znam kilka szczegolow.
Tor Lublin mozemy wynajac w terminie 28.07.2007 lub 4.08.2007
Koszt: przy 10 samochodach -> 1200 zl
przy 15 samochodach -> 1500 zl
Tor w godzinach 9:00-16:00 czy 10:00 - 17:00, ale to kwestia dogadania jak zwykle.
Automobilklub zapewnia 2 instruktorow i pomiar czasu oraz TOI TOI'a
Generalnie koszt rozklada sie ok 100 zl za furke przy ym co gosciu mi powiedzial. Zobaczymy ile osob sie zglosi, to bedziemy dzialac w kierunku jakiegos rabatu czy cos.
Do tego trzeba jeszcze znalezc nocleg, wiec doliczamy ok 50zl za os pewnie i koszty oscyluja w granicach podobnych jak rok temu w Bydgoszczy.
Co Wy na to? Bo musimy w koncu cos wykminic, w jaki sposob organizujemy w tym roku zlot?
Dodzwonilem sie do Lublina i znam kilka szczegolow.
Tor Lublin mozemy wynajac w terminie 28.07.2007 lub 4.08.2007
Koszt: przy 10 samochodach -> 1200 zl
przy 15 samochodach -> 1500 zl
Tor w godzinach 9:00-16:00 czy 10:00 - 17:00, ale to kwestia dogadania jak zwykle.
Automobilklub zapewnia 2 instruktorow i pomiar czasu oraz TOI TOI'a
Generalnie koszt rozklada sie ok 100 zl za furke przy ym co gosciu mi powiedzial. Zobaczymy ile osob sie zglosi, to bedziemy dzialac w kierunku jakiegos rabatu czy cos.
Do tego trzeba jeszcze znalezc nocleg, wiec doliczamy ok 50zl za os pewnie i koszty oscyluja w granicach podobnych jak rok temu w Bydgoszczy.
Co Wy na to? Bo musimy w koncu cos wykminic, w jaki sposob organizujemy w tym roku zlot?
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
http://www.um1.ebox.lublin.pl/tiw/pojezierze.html
ja proponuje spanko nad jeziorem piaseczno, jest tam balanga co weekend W TYM KLUBIE , moznaby sie tam dobic jakos z naszym graniem i impreze mamy zalatwiona
o ile mnie pamiec nie myli to ostatnie spanko bylo TUTAJ
[edit]
nie moge dodzwonic sie do zadnego z osrodkow nad jeziorem piaseczno
ja proponuje spanko nad jeziorem piaseczno, jest tam balanga co weekend W TYM KLUBIE , moznaby sie tam dobic jakos z naszym graniem i impreze mamy zalatwiona
o ile mnie pamiec nie myli to ostatnie spanko bylo TUTAJ
[edit]
nie moge dodzwonic sie do zadnego z osrodkow nad jeziorem piaseczno
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
dokladnie tak, jak mowi Markos. Dlatego jak najwiecej osob musi sie zadeklarowac, zeby mozna bylo rezerwowac tor i szukac spania!markos pisze:halo! o miejscu jeszcze nic nie wiadomo! na razie wiadomo kiedy mozna wziac tor i to podejrzewam tez na zasadzie, ze jesli nie zbierzemy sie wystarczajaco szybko, to termin nam ucieknie..
- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
Ogolnie to Twoj posty jest ni przypial ni przylatal - i nie przystoi pisac za wszystkich. Pirat mowi, zeby wypadaloby sie np. jak najszybciej zadeklarowac - no to pisze. Moglby mi nie pasowac zadne z tych terminow. Z reszta jak juz jestes taki pamietliwy, to zapewne kojarzysz, ze po tym jak kamilooo wkleil jak wyglada tam tor to mi ochota naszla.!markos pisze:yaqb, nie musiales nic pisac, wiemy, ze chciales leciec na relatywnie spokojny urlopik nad morzem, a nie ganiac furexem po torze
CTM #204
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ale juz ci przeszla
ogolnie to nie wiem czy zauwazyles, ze w tym watku malo ktory post jest konkretnie na temat, wiec kilka w jedna czy w druga nic nie zmieni. jesli jutro uda nam sie obdzwonic piaseczno i cos bedziemy wiedziec, to zapewne odpowiedni INNY WATEK pojawi sie w celu zebrania deklaracji. orajt?
ogolnie to nie wiem czy zauwazyles, ze w tym watku malo ktory post jest konkretnie na temat, wiec kilka w jedna czy w druga nic nie zmieni. jesli jutro uda nam sie obdzwonic piaseczno i cos bedziemy wiedziec, to zapewne odpowiedni INNY WATEK pojawi sie w celu zebrania deklaracji. orajt?