III Zlot CorsaSport.pl 06.08. - 08.08.2010
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Re: III Zlot CorsaSport.pl 06.08. - 08.08.2010
my tez dojechalismy. tradycyjnie wszystko sie pieknie udalo. dziekujemy wszystkim za te kilka fajnych dni. mam nadzieje ze to nie tylko dogodna lokalizacja Was przyciaga w takiej liczbie i kolejne zloty beda z Waszym i nie tylko Waszym udzialem.
pozdro dla wszystkich
pozdro dla wszystkich
- Fifo
- Swój
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Też dojechaliśmy cało i bez przygód, Corsa postanowiła, że nie zrobi mi w nocy psikusa i obskoczyła wypad w raz z torowym upalaniem w całości 
Gratulacje dla zwycięzców próby sportowej
Jak widać liczy się równa jazda i słuchanie organizatora a nie moc auta. Totalnie spaprałem pierwszy przejazd, więc choćbym miał i 500KM to nie odrobiłbym straty do Was chłopaki tak więc wielkie gratsy 
Gratulacje i podziekowania dla organizatorów za ogarnięcie tematu i za to, ze Wam się chciało
Podziękowania dla ekipy Emsów za nakarmienie Nas i całej reszcie za przygarnięcie na grilla, którego, jako, ze nie planowaliśmy to się na niego w ogóle nie przygotowaliśmy. Żałujemy, ze musielismy Was opuścic ciemna noca, ale rano musielismy być w Krk.
Miło było Was wszystkich poznać
P.S. Jeszcze raz przepraszam osoby, którym obiecałem przejazd po torze, ze nie doszedł finalnie do skutku, ale obawiałem się, ze jak strzeli przegub, który zaczął stukać podczas drugiej próby sportowej to nie wróce w jednym kawałku do domu. Mam nadzieje, ze wybaczycie
mam tez nadzieję, ze tym którzy mieli okazje być na prawym się podobało 
P.S.2 Żałuję, ze we wczesniejszych latach tak mi się składało, ze nie mogłem przyjeźdżac na takie zloty...

Gratulacje dla zwycięzców próby sportowej

Gratulacje i podziekowania dla organizatorów za ogarnięcie tematu i za to, ze Wam się chciało

Podziękowania dla ekipy Emsów za nakarmienie Nas i całej reszcie za przygarnięcie na grilla, którego, jako, ze nie planowaliśmy to się na niego w ogóle nie przygotowaliśmy. Żałujemy, ze musielismy Was opuścic ciemna noca, ale rano musielismy być w Krk.
Miło było Was wszystkich poznać

P.S. Jeszcze raz przepraszam osoby, którym obiecałem przejazd po torze, ze nie doszedł finalnie do skutku, ale obawiałem się, ze jak strzeli przegub, który zaczął stukać podczas drugiej próby sportowej to nie wróce w jednym kawałku do domu. Mam nadzieje, ze wybaczycie

P.S.2 Żałuję, ze we wczesniejszych latach tak mi się składało, ze nie mogłem przyjeźdżac na takie zloty...
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
- Tschoob
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
ja rowniez wszystkim dziekuje za mego mily zlota oraz za dobra organizacje...i nastepnym razem postaram sie przyjechac czyms innym niz rodzinnym kombi
(chociaz na torze dawal rade
)
i czekam fotki

i czekam fotki

- duzy
- Świeżak
- Imię: Łukasz
ja rowniez dziekuje wszystkim
swiety steimetz bedzie jutro dzis na forum

swiety steimetz bedzie jutro dzis na forum

za rok napewnonolack pisze:
Dobrze ze nie w stylu " stary gdzie jest moja bryka "

Nie liczy się samochód . . .
. . . liczy się kierowca
. . . liczy się kierowca

- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
my jako ostatni opuszczali osrodek ze wzgledu wypadu na grzyby, ktorych bylo dosc sporo :0
, powrot do domu bez niespodzinek, a i przez cala droge jakos nikt mi nie dal rady
wielkie podziekowania dla organizatorow i uczestnikow zlotu, bez was by tego nie bylo, aniu bron boze sprzedawac corse, naprawi sie te pirdolki i bedzie cacy
co do toru to mysle, ze moglo byc lepiej gdybym tylko auto odebral kilka dni wczesniej i ogarnol to wszystko, a tak to w sobote rano jeszcze skladanie wszystkigo i polerka
.
wynik mogl by byc lepszy (głownie przez tryb awaryjny usterka sondy lambda, gdzie byla niepelna moc i wczesniejsza odcinka, oraz brak wspomagania i obrotka), ale wazne ze nic z mechaniki sie nie syplo oprocz oberwanego zderzaka
impreza udana, szkoda tylko ze bramkaze mnie wyrosili z wesala
moze bym cos tam wyhaczyl
, a tak to nokalt i spac. rano w kibelku niespodzianka, myslalem ze zapomnialem zamknac auta, ale przecieram oczy i widze ze to tylne kolo :0 , drugie gdzies w innym domku. jakim cudem to podnieski po ciemku, na trawie, po pijaku i bez szkod do dzis nie wiem :0 
dzieki rowniez za nagrody, sruby napewno sie przydadza

wielkie podziekowania dla organizatorow i uczestnikow zlotu, bez was by tego nie bylo, aniu bron boze sprzedawac corse, naprawi sie te pirdolki i bedzie cacy

co do toru to mysle, ze moglo byc lepiej gdybym tylko auto odebral kilka dni wczesniej i ogarnol to wszystko, a tak to w sobote rano jeszcze skladanie wszystkigo i polerka

wynik mogl by byc lepszy (głownie przez tryb awaryjny usterka sondy lambda, gdzie byla niepelna moc i wczesniejsza odcinka, oraz brak wspomagania i obrotka), ale wazne ze nic z mechaniki sie nie syplo oprocz oberwanego zderzaka

impreza udana, szkoda tylko ze bramkaze mnie wyrosili z wesala

dzieki rowniez za nagrody, sruby napewno sie przydadza

- duzy
- Świeżak
wiesz Czester ma sie te zdolnosciczester 1 pisze: rano w kibelku niespodzianka, myslalem ze zapomnialem zamknac auta, ale przecieram oczy i widze ze to tylne kolo :0 , drugie gdzies w innym domku. jakim cudem to podnieski po ciemku, na trawie, po pijaku i bez szkod do dzis nie wiem :0

. . . liczy się kierowca
. . . liczy się kierowca

- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Czytam i płaczę ze śmiechu. Chłopaki i dziewczyny jesteście the best i opłacało się stresowanie czy aby wszystko sie uda bo moim zdaniem oprócz małych wpadek szefwoej ośrodka wszystko było git majonez. Przepraszam was za te niedogodności ale cóż ja mogę(najwyzej obsmaruję babsko na forum Częstochowskim). Generalnie wszytsko to pikuś bo najważniejsi na tym zlocie to My których jednoczy pasja i ulubienie Corsy
dopinowałam chłopaków jak mogłam
. Zapamiętam ja do końca życia. I oczywiscie licze jak najbardziej na przyszły rok.
Dziękuję jeszcze Piratowi za przejażdzkę i Cougarowi za ogromne zaufanie
Generalnie jestem mega zadowolona ze zlotu a po wypadzie a i Krzysiu był wyrozumiały dla

No własnie nie udało mi się z Tobą pozegnać i przeprosić za psikusa ale mam nadzieję że się nie gniewaszczester 1 pisze:my jako ostatni opuszczali osrodek ze wzgledu wypadu na grzyby, ktorych bylo dosc sporo :0,

Bardzo sie do niej przywiązałam i zżyłam, mam do niej ogromny sentyment. Czas pokaże co się z nią będzie działo dalej. Dziś np nie chcą mi wchodzić biegi na zgaszonym silnikuczester 1 pisze: aniu bron boze sprzedawac corse, naprawi sie te pirdolki i bedzie cacy![]()
![]()

czester 1 pisze: jakim cudem to podnieski po ciemku, na trawie, po pijaku i bez szkod do dzis nie wiem :0

Super że przyjechaliście. Twoja corsa była chyba największą atrakcją. Ja dziekuję Ci za niezapomniane wrażenia podczas przejażdzki i ciesze się że się załapałam na niąFifo pisze:Miło było Was wszystkich poznać...

Dziękuję jeszcze Piratowi za przejażdzkę i Cougarowi za ogromne zaufanie

Generalnie jestem mega zadowolona ze zlotu a po wypadzie a i Krzysiu był wyrozumiały dla
Super ze sie spotkaliśmyCougar pisze: ekipa mechaników "Pod wezwaniem świętego Steinmetza"![]()
![]()
)

Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- Tschoob
- Nowy
widzialem cie jak smignales kolo M1 w czeladziczester 1 pisze:my jako ostatni opuszczali osrodek ze wzgledu wypadu na grzyby, ktorych bylo dosc sporo :0, powrot do domu bez niespodzinek, a i przez cala droge jakos nikt mi nie dal rady
![]()
![]()

bylo troche zabawy,bez szkod bo ania cegly skombinowala,takto by stala na wiadrach przeciwpozarowychczester 1 pisze: jakim cudem to podnieski po ciemku, na trawie, po pijaku i bez szkod do dzis nie wiem :0![]()

- Porszak
- Support Team Leader
- Kontakt:
czester grzybki znalazl faktycznie ladne...
co do psikusa to rowniez mam nadzieje ze przyjales to luzno. my uzywalismy zwyklego oplowskiego lewarka wiec mielismy nadzije ze majac tego swojego nie bedziesz mial problemu.
a tak powaznie to Ty rozeznaj temat tych srub bo tylnie odkrecane byly bez uzycia zadnej wiekszej sily i to takim krzyzakowym kluczem z 4 koncowkami. naprawde bylismy w szoku ze to tak slabo sie trzymalo.
smiechu bylo w nocy co nie miara, niektorzy odkryli nowe talnety
zlocik byl super, przyjedzcie wszyscy za rok
co do psikusa to rowniez mam nadzieje ze przyjales to luzno. my uzywalismy zwyklego oplowskiego lewarka wiec mielismy nadzije ze majac tego swojego nie bedziesz mial problemu.
a tak powaznie to Ty rozeznaj temat tych srub bo tylnie odkrecane byly bez uzycia zadnej wiekszej sily i to takim krzyzakowym kluczem z 4 koncowkami. naprawde bylismy w szoku ze to tak slabo sie trzymalo.
smiechu bylo w nocy co nie miara, niektorzy odkryli nowe talnety

zlocik byl super, przyjedzcie wszyscy za rok

- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Oto wyniki z toru w kolejności zdobytych miejsc (czas mierzony był na 3 okrążeniach; pierwszy przejazd nalezało zakończyć wyhamowaniem do zera na wyznaczonej mecie/linii którą trzeba było mieć między przednią a tylnią osią(jeśli ktos tego nie zrobił miał doliczone 5 sekund do czasu), drugi przejazd już wymagał tylko przejechania tej linii:
1. RotkiV 2:46:10 / 2:46:41 / 5:32:51
2. Czester 2:48:52 / 2:46:77 / 5:35:29
3. Gesio 2:57:19 / 2:47:29 / 5:44:48
4. rQs 2:52:85 / 2:56:46 / 5:49:31
5. Porszak 2:55:11 / 2:55:45 / 5:50:56
6. Tschoob 3:04:10 / 2:48:89 / 5:52:99
7. corsarz 3:03:74 / 2:49:77 / 5:53:51
8. Fifo 3:17:74 / 2:44:46 / 6:02:20
9. Kostek 3:01:00 / 3:02:31 / 6:03:31
10. Zioo 2:52:06
11. Pirat 2:53:56
Dodam jeszcze że Tschoob w pierwszym przejeździe stracił ręczny i jako pierwszy jechał po tym jak spadł deszcz. Również Fifo nie mial lekko z powodu deszczu bo jechał tuż za Tschoob'em i 2 razy go zarzuciło stad taki wynik w pierwszym przejeździe.
1. RotkiV 2:46:10 / 2:46:41 / 5:32:51
Dodam jeszcze że Tschoob w pierwszym przejeździe stracił ręczny i jako pierwszy jechał po tym jak spadł deszcz. Również Fifo nie mial lekko z powodu deszczu bo jechał tuż za Tschoob'em i 2 razy go zarzuciło stad taki wynik w pierwszym przejeździe.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Za kilka dni wrzucimy filmik,niestety nie bedzie na nim wszystkich uczestników zlotu.
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- bix
- Nowy
- Imię: Bartek
- Model auta: Grande Punto
- Silnik: 1.2
Oczywiście też dojechałem na miejsce bez problemów!
Zlot mimo że było kilka niedociągnięć ze strony sił zewnętrznych (a nie organizatorów i organizacyjnych) był WYŚMIENITY. Po cichu liczę że następny będzie w co najmniej w takim samym składzie!
Osobiście bardzo dobrze się bawiłem i będę długo go dobrze wspominał. Mam też nadzieję że swoimi żartami nikogo nie uraziłem (czasem się zapominam
).

W każdym razie staraliśmy się być ostrożni!
No i nie zapomniane słowa przyciągi: "Te bix tu jest kostka brukowa!"
Było mi bardzo miło poznać wiele (dla mnie) nowych osób, pogaworzyć i pobawić się razem!
Jeszcze raz WSZYSTKIM bardzo dziękuję!
Zlot mimo że było kilka niedociągnięć ze strony sił zewnętrznych (a nie organizatorów i organizacyjnych) był WYŚMIENITY. Po cichu liczę że następny będzie w co najmniej w takim samym składzie!
Osobiście bardzo dobrze się bawiłem i będę długo go dobrze wspominał. Mam też nadzieję że swoimi żartami nikogo nie uraziłem (czasem się zapominam

No i pięknie w końcu do tego została stworzona!Fifo pisze:Też dojechaliśmy cało i bez przygód, Corsa postanowiła, że nie zrobi mi w nocy psikusa i obskoczyła wypad w raz z torowym upalaniem w całości

Myślę że nikt się nie obrazi, w końcu powód jest dość poważny. Być może będzie okazja innym razemFifo pisze:Jeszcze raz przepraszam osoby, którym obiecałem przejazd po torze, ze nie doszedł finalnie do skutku, ale obawiałem się, ze jak strzeli przegub, który zaczął stukać podczas drugiej próby sportowej to nie wróce w jednym kawałku do domu.

Oj to było dobreduzy pisze:swiety steimetz

Pewnie opowiemy Ci na następnym zlocieczester 1 pisze:jakim cudem to podnieski po ciemku, na trawie, po pijaku i bez szkod do dzis nie wiem

W każdym razie staraliśmy się być ostrożni!
No i nie zapomniane słowa przyciągi: "Te bix tu jest kostka brukowa!"
Było mi bardzo miło poznać wiele (dla mnie) nowych osób, pogaworzyć i pobawić się razem!
Jeszcze raz WSZYSTKIM bardzo dziękuję!
Była: Corsa B x12sz + LPG
Był: Rover 416
Była: Audi A6 C5 1.8T
Jest: Grande Punto 1.2
Był: Rover 416
Była: Audi A6 C5 1.8T
Jest: Grande Punto 1.2
- Tschoob
- Nowy
chcialbym jeszcze zaznaczyc ze jezdzilem vectra B 1.8 16V kombiaczkiem
ktora dzielnie robila za assistance 

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Dosłownie kilka fotek od nas:

Jak tylko dostane namiar na serwer, co by wrzucic caly plik spakowany, to zalinkuje
PS. Nie wiem jak zmniejszyc je do rozmiaru, zeby sie zmiescilo

Jak tylko dostane namiar na serwer, co by wrzucic caly plik spakowany, to zalinkuje

PS. Nie wiem jak zmniejszyc je do rozmiaru, zeby sie zmiescilo

- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
forum samo skaluje, więc można wrzucać większepirat pisze:PS. Nie wiem jak zmniejszyc je do rozmiaru, zeby sie zmiescilo

Ps. namiary na serwer poszły na priv
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
no i ja tak sobie czytam te wypowiedzi, poprzeglądałem fotki i jeszcze bardziej żałuję, że nas nie mogło być w tym roku
widzę, że jak zwykle dużo się działo i było pełno śmiechu (numer z felgami pierwsza klasa
) fajnie, że co roku pojawiają się nowe twarze - chociaż z drugiej strony szkoda, że wykruszają się weterani... za rok już sobie powiedziałem, że zlot to priorytet - żadne śluby, wesela ani pogrzeby mnie nie obchodzą 

- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
rozmawialiśmy o tym na zlocie i doszliśmy do wniosku, że jeśli komuś zależy i chce się spotkać to na pewno dotrze na zlot bez względu na ilość kilometrów do przejechaniaAro pisze: fajnie, że co roku pojawiają się nowe twarze - chociaż z drugiej strony szkoda, że wykruszają się weterani...

Termin zlotu specjalnie uzgadniany jest wcześniej tak aby można było sobie zaplanować wakacje

wow potrafił przyjechać z Ewą tylko na jeden wieczór aby móc się spotkać a ja np. zrezygnowałem z kawalerskiego dobrego kumpla...
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
- Swój
- Imię: Mateusz
Mike, trzeba było brać kumpla i zrobić panieński na zlocie
, panna młoda by zrobiła taniec brzucha 

Kadett 2.0 8v aktualna zbawka
Opel Corsa B GSi++... c20xe on board... była...
nie polecam usług tuningowych z "NowyDwórMazowiecki/Jabłonna"...
- marmi
- Nowy
święte słowa i dlatego gdzie zlot nie będzie tam na niego pojadę bo naprawdę warto-=m&m=- pisze:rozmawialiśmy o tym na zlocie i doszliśmy do wniosku, że jeśli komuś zależy i chce się spotkać to na pewno dotrze na zlot bez względu na ilość kilometrów do przejechania![]()

zawsze trafią się osoby którym pasowac nie będzie ważne że większości termin odpowiadał, nawet ptaku mimo że pisał że nie pasuje mu termin zlotu to i tak pojawił się na torze i to sie chwali...-=m&m=- pisze:Termin zlotu specjalnie uzgadniany jest wcześniej tak aby można było sobie zaplanować wakacje![]()
- duzy
- Świeżak
. . . liczy się kierowca
. . . liczy się kierowca

- Staneq
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
szkoda że ja w tym roku nie mogłem chodz na chwilkę...
@czester z tego co czytam to dałeś radę jak zawsze
@czester z tego co czytam to dałeś radę jak zawsze

Było c14se
- KO$TEK
- Nowy
Yo!!! Zmiescilem sie w pierwszej dziesiatce!!!przyciaga pisze:1. RotkiV 2:46:10 / 2:46:41 / 5:32:51

P.S. Ku uciesze moja CB o wlasnych silach dojechala do Krakowa i dalej jezdzi

P.S. 2. Jeszcze raz ogromne podziekowania dla Organizatorow, szkoda tylko ze z przyczyn technicznych moglem byc tak krotko, na kolejne zloty obiecuje poprawe

- DaroXE
- Nowy
- Imię: Darek
- Kontakt:
Ja też dziekuje za miło spędzony czas, coprawda mogliśmy byc tylko tak krótko z Ptakiem i niestety nie corsami ale co zrobic
Myśle że do następnego zlotu poskładamy nasze auta i przyjedziemy oboje na lawetach gdziekolwiek by to nie było
Dawajcie zdjęcia to przynajmniej się ze zdjęc ponabijam 

Czarnulka... troche koni już to ma pod maską... 

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
czasem sa tez inne powody.. bardziej zewnetrzne niz "nie chce mi sie"-=m&m=- pisze:rozmawialiśmy o tym na zlocie i doszliśmy do wniosku, że jeśli komuś zależy i chce się spotkać to na pewno dotrze na zlot bez względu na ilość kilometrów do przejechania

o ile ostatni zlot troche mi powiedzmy zwisal, to na ten zajebiscie chcialem pojechac.. no i dupa. przyczyny zewnetrzne. nic nie poradzisz

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Markos, a nie mogles rano dojechac? O 9 bys wyjechal, to na poludniowe upalanie bys byl.
Juz nie padalo.
Juz nie padalo.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
W Galerii III Zlotu Corsasport.pl pojawiła się kolejna porcja fotek. Tym razem autorstwa Pirata 

- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Dodaje obiecany filmik z III zlotu
Podziękowania przy realizacji Corsarzowi
http://www.megaupload.com/?d=O3XPT6WT

Podziękowania przy realizacji Corsarzowi
http://www.megaupload.com/?d=O3XPT6WT

Ostatnio zmieniony 15 sie 2010, o 22:25 przez mehes, łącznie zmieniany 1 raz.
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Pomogłem postaw +
-
- Swój
- Imię: Mateusz
czy tylko mi nie wyswietlaja sie literki do przepisania na megupload?
wrzuccie to na rapida czy cos normalnego...
wrzuccie to na rapida czy cos normalnego...
Kadett 2.0 8v aktualna zbawka